Dimitris L έγραψε: ↑Τετ Αύγ 06, 2025 3:31 pm
BillyPao έγραψε: ↑Τετ Αύγ 06, 2025 3:00 am
Θα σταθώ λίγο στο κομμάτι στο οποίο αναφέρεσαι στην οπτική μου. Ποτέ δεν είπα ότι "κάθε μεταγραφή είναι λόγος πανηγυρισμού". Απλά καλό είναι να μη θεωρούμε δεδομένο τον κάθε Χολμς, Σορτς κλπ., γιατί δε πρέπει να ξεχνάμε τι παίκτες φέρναμε πριν λίγα χρόνια (Οκάρο, Μακ κλπ.). Επίσης αν θεωρείς ότι δεν έχω κριτική σκέψη, μάλλον κάνεις λάθος ή βγάζεις επιλεκτικά συμπέρασματα. Και κριτική έχω κάνει, και έχω γκρινιάξει κατά τη διάρκεια αγώνων (είτε για παίκτες μεμονωμένα είτε συνολικά για την εικόνα της ομάδας), και τις διαφωνίες μου έχω εκφράσει για μεταγραφές κλπ. Αλλά δε γίνεται πριν καν αρχίσει η σεζόν να αρχίζω τα "ο τάδε δεν κάνει", "που πάμε με τον Γιουρτσεβέν", γιατί αυτό δεν είναι "κριτική σκέψη" αλλά μίρλα. Και τέλος, δεν περιμένω από κανένα να "αγοράσει το αφήγημα μου", γιατί το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι να συμφωνούν οι άλλοι με τα ποστ και τις απόψεις μου. Αν θεωρείς λοιπόν ότι παρεξήγησα το ποστ σου, σκέψου ότι μάλλον (και) εσύ έχεις παρεξηγήσει την οπτική μου και τον τρόπο με τον οποίο γράφω για τα της ομάδας.
Tο προβλημα δεν ειναι οτι εχεις "αλλη οπτικη" το προβλημα ειναι οτι παρεξησησες κατι ξεκαθαρα σαρκαστικο, απαντησες σοβαρα, και οταν σου εξηγησα τι εννοουσα αντι να πεις "οκ λαθος μου" εφτιαξες ολοκληρο αφηγημα για το ποιος ειμαι πως γραφω και γιατι "διακιολογημενα" δεν καταλαβες. Αυτο δεν λεγεται διαφωνια λεγεται αποφυγη ευθυνης.
Μου προσαπτεις οτι κανω μιζερη κριτικη οταν σχολιαζω παιχτες πριν την σεζον την ωρα που εσυ εχεις ηδη αποφασισει ποιος κανει και ποιος οχι επειδη φερναμε χειροτερους παιχτες πριν λιγα χρονια. Αυτο δεν ειναι αισιοδοξια ειναι χαμηλες απαιτησεις μεταμφιεσμενες σε στηριξη. Κι επειδη λες οτι δεν περιμενεις απο κανεναν να αγορασει το αφηγημα σου, αναρωτιεμαι γιατι αισθανθηκες την αναγκη να γραψεις κατεβατο για πεισεις οτι εχεις δικιο. Δεν σε παρεξηγησα. Απλως δεν συμφωνω με την συνηθεια σου να απαντας χωρις να καταλαβαινεις πρωτα τι διαβαζεις. Και αυτο δεν αλλαζει οσο κι αν προσπαθεις να το βαφτισεις διαφορα υφους.
Καλό είναι να μη γενικεύεις τα συμπεράσματα σου για να παρουσιάσεις για μένα μια εικόνα που δεν ισχύει. Το ότι μία φορά στις τόσες που έχω απαντήσει σε ποστ κάποιου συμφορουμίτη δεν αντιλήφθηκα το ύφος του (αυτό που έγινε στη δική σου περίπτωση), δε σημαίνει ότι ο κανόνας είναι πως απαντάω στον άλλον χωρίς να έχω καταλάβει τι θέλει να πει. Και όσον αφορά τους παίκτες, το να λες εσύ π.χ. ότι "ο Γιουρτσεβέν δεν κάνει ούτε για 3ος" και να πιστεύω εγώ το αντίθετο, δεν με κάνει να έχω "χαμηλές προσδοκίες" για την ομάδα. Γιατί μάλλον πιο κοντά στην πραγματικότητα είναι το "ο Γιουρτσεβέν είναι εντάξει για 2ος", παρά το "δεν κάνει ούτε για 3ος".