Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 06, 2025 3:34 pm

Conan1982 έγραψε:
Τετ Αύγ 06, 2025 2:18 pm
j-kidd13 έγραψε:
Τετ Αύγ 06, 2025 12:44 pm
O Holmes ειναι σούπερ κίνηση.Ειναι ένας πολυ καλυτερος Lessort,εχουν το ιδιο στυλ,μονο που ο Αμερικανός ειναι ενα λεβελ πάνω τουλάχιστον.Full mobile παιχνίδι,εξαιρετικός στο να κόβει στην ρακετα μετα απο σκριν,επιτίθεται πολυ καλα με πρόσωπο στο καλαθι,πολυ αθλητικός,καρφωνε τους παντες.Αμυντικα επισης σε καλό επίπεδο.Δεν ξέρω σε τι κατάσταση ειναι τα τελευταία 2 χρόνια,δεν τον έχω παρακολουθήσει,αλλα ο Holmes που ξερω ,αν εχει όρεξη να παιξει σοβαρα εδω,θα ειναι ο καλύτερος σεντερ στην ευρωλιγκα.
. Σκεφτόμουν πάντως ανεξάρτητα του αν πιάνουν οι μεταγραφές ή όχι ότι ο Παναθηναϊκός (που μόνο ο Γιουρτσέβεν την πρώτη χρονιά τουλάχιστον δεν έπιασε) πρέπει να είναι η ομάδα που κάνει τις πιο ηχηρές κινήσεις από ΝΒΑ τα 3 τελευταία χρόνια.
2023-2024: Φέρνει Ναν και Χουάντσο.
2024-2025: Φέρνει Οσμάν και Γιουρτσέβεν
2025-2026: Holmes ενώ πήγε για το μπαμ με τον Βαλαντσιούνας.
Και όχι μόνο τους φέρνει αλλά και τους ανανεώνει και τους κρατάει.
καλα τον γιουρτσεβεν δεν τον λες και νβερ ουτε η μανα του τον ηξερε
πολλοι πρωτοι φορα τον ειχαν ακουσει οταν υπεγραψε δεν ξεραμε οτι υπαρχει σαν παιχτης

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Αύγ 06, 2025 3:37 pm

Οι μεταγραφές είναι εξαιρετικές και οι τρεις. Στοχευμένες απολύτως στα θέλω της ομάδας. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι στόχος είναι το όγδοο αστέρι. Ας ελπίσουμε να κλείσει και το φ4 στο ΟΑΚΑ για να κάνουμε ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στον τίτλο. Η διοίκηση είναι φανερό ότι έχει κάνει κάθε κίνηση που της υπαγόρευσε το το τιμ. Εκτίμηση μου είναι ότι αν ο ντινος δεν ανταποκριθεί 100% στο ρόλο του , ίσως να ψαχτούνε για έναν παίχτη που να είναι 4 και να πατάει είτε στο 3 αν ο ρογκα χρειαστεί χρόνο να ανταπεξέλθει ή στο 5 αν υπάρχει εκεί κάποιο κενό. Ευτυχώς 3-4αρια είναι σε αφθονία στην Αμερική και βρίσκεις οποιαδήποτε στιγμή.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Αύγ 06, 2025 3:40 pm

Dimitris L έγραψε:
Τετ Αύγ 06, 2025 3:31 pm
BillyPao έγραψε:
Τετ Αύγ 06, 2025 3:00 am

Θα σταθώ λίγο στο κομμάτι στο οποίο αναφέρεσαι στην οπτική μου. Ποτέ δεν είπα ότι "κάθε μεταγραφή είναι λόγος πανηγυρισμού". Απλά καλό είναι να μη θεωρούμε δεδομένο τον κάθε Χολμς, Σορτς κλπ., γιατί δε πρέπει να ξεχνάμε τι παίκτες φέρναμε πριν λίγα χρόνια (Οκάρο, Μακ κλπ.). Επίσης αν θεωρείς ότι δεν έχω κριτική σκέψη, μάλλον κάνεις λάθος ή βγάζεις επιλεκτικά συμπέρασματα. Και κριτική έχω κάνει, και έχω γκρινιάξει κατά τη διάρκεια αγώνων (είτε για παίκτες μεμονωμένα είτε συνολικά για την εικόνα της ομάδας), και τις διαφωνίες μου έχω εκφράσει για μεταγραφές κλπ. Αλλά δε γίνεται πριν καν αρχίσει η σεζόν να αρχίζω τα "ο τάδε δεν κάνει", "που πάμε με τον Γιουρτσεβέν", γιατί αυτό δεν είναι "κριτική σκέψη" αλλά μίρλα. Και τέλος, δεν περιμένω από κανένα να "αγοράσει το αφήγημα μου", γιατί το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι να συμφωνούν οι άλλοι με τα ποστ και τις απόψεις μου. Αν θεωρείς λοιπόν ότι παρεξήγησα το ποστ σου, σκέψου ότι μάλλον (και) εσύ έχεις παρεξηγήσει την οπτική μου και τον τρόπο με τον οποίο γράφω για τα της ομάδας.
Tο προβλημα δεν ειναι οτι εχεις "αλλη οπτικη" το προβλημα ειναι οτι παρεξησησες κατι ξεκαθαρα σαρκαστικο, απαντησες σοβαρα, και οταν σου εξηγησα τι εννοουσα αντι να πεις "οκ λαθος μου" εφτιαξες ολοκληρο αφηγημα για το ποιος ειμαι πως γραφω και γιατι "διακιολογημενα" δεν καταλαβες. Αυτο δεν λεγεται διαφωνια λεγεται αποφυγη ευθυνης.
Μου προσαπτεις οτι κανω μιζερη κριτικη οταν σχολιαζω παιχτες πριν την σεζον την ωρα που εσυ εχεις ηδη αποφασισει ποιος κανει και ποιος οχι επειδη φερναμε χειροτερους παιχτες πριν λιγα χρονια. Αυτο δεν ειναι αισιοδοξια ειναι χαμηλες απαιτησεις μεταμφιεσμενες σε στηριξη. Κι επειδη λες οτι δεν περιμενεις απο κανεναν να αγορασει το αφηγημα σου, αναρωτιεμαι γιατι αισθανθηκες την αναγκη να γραψεις κατεβατο για πεισεις οτι εχεις δικιο. Δεν σε παρεξηγησα. Απλως δεν συμφωνω με την συνηθεια σου να απαντας χωρις να καταλαβαινεις πρωτα τι διαβαζεις. Και αυτο δεν αλλαζει οσο κι αν προσπαθεις να το βαφτισεις διαφορα υφους.
Καλό είναι να μη γενικεύεις τα συμπεράσματα σου για να παρουσιάσεις για μένα μια εικόνα που δεν ισχύει. Το ότι μία φορά στις τόσες που έχω απαντήσει σε ποστ κάποιου συμφορουμίτη δεν αντιλήφθηκα το ύφος του (αυτό που έγινε στη δική σου περίπτωση), δε σημαίνει ότι ο κανόνας είναι πως απαντάω στον άλλον χωρίς να έχω καταλάβει τι θέλει να πει. Και όσον αφορά τους παίκτες, το να λες εσύ π.χ. ότι "ο Γιουρτσεβέν δεν κάνει ούτε για 3ος" και να πιστεύω εγώ το αντίθετο, δεν με κάνει να έχω "χαμηλές προσδοκίες" για την ομάδα. Γιατί μάλλον πιο κοντά στην πραγματικότητα είναι το "ο Γιουρτσεβέν είναι εντάξει για 2ος", παρά το "δεν κάνει ούτε για 3ος".

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Αύγ 06, 2025 3:41 pm

kein έγραψε:
Οι μεταγραφές είναι εξαιρετικές και οι τρεις. Στοχευμένες απολύτως στα θέλω της ομάδας. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι στόχος είναι το όγδοο αστέρι. Ας ελπίσουμε να κλείσει και το φ4 στο ΟΑΚΑ για να κάνουμε ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στον τίτλο. Η διοίκηση είναι φανερό ότι έχει κάνει κάθε κίνηση που της υπαγόρευσε το το τιμ. Εκτίμηση μου είναι ότι αν ο ντινος δεν ανταποκριθεί 100% στο ρόλο του , ίσως να ψαχτούνε για έναν παίχτη που να είναι 4 και να πατάει είτε στο 3 αν ο ρογκα χρειαστεί χρόνο να ανταπεξέλθει ή στο 5 αν υπάρχει εκεί κάποιο κενό. Ευτυχώς 3-4αρια είναι σε αφθονία στην Αμερική και βρίσκεις οποιαδήποτε στιγμή.
ο μητογλου με τα μισθα που ζηταει δεν μπορει να λογιζεται σαν τον τριτο 4αρι
μιλαμε ζηταγε 2 εκατ τον χρονο αντε πες να υπογραψει με 1.5

BillyPao

champion
Reactions:

Τετ Αύγ 06, 2025 3:45 pm

τουλουμπα έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

. Σκεφτόμουν πάντως ανεξάρτητα του αν πιάνουν οι μεταγραφές ή όχι ότι ο Παναθηναϊκός (που μόνο ο Γιουρτσέβεν την πρώτη χρονιά τουλάχιστον δεν έπιασε) πρέπει να είναι η ομάδα που κάνει τις πιο ηχηρές κινήσεις από ΝΒΑ τα 3 τελευταία χρόνια.
πολλοι πρωτοι φορα τον ειχαν ακουσει οταν υπεγραψε δεν ξεραμε οτι υπαρχει σαν παιχτης
Νομίζω ότι ο όρος "ΝBAer" υποδηλώνει οποιονδήποτε παίκτη έχει παίξει κάποια στιγμή στην καριέρα του στο NBA, ανεξάρτητα από το πόσο γνωστός είναι, τι καριέρα έχει κάνει κλπ.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Αύγ 06, 2025 3:41 pm
kein έγραψε:
ο μητογλου με τα μισθα που ζηταει δεν μπορει να λογιζεται σαν τον τριτο 4αρι
μιλαμε ζηταγε 2 εκατ τον χρονο αντε πες να υπογραψει με 1.5
Και το σε κόφτει εσένα ποσα ζητάει το παιδί ; Λεφτά υπάρχουν :mrgreen: :mrgreen: άσε που πάντα με το εργατοπουλο θα ει αστέ όχι με τον μάστορα

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Αύγ 06, 2025 3:59 pm

τουλουμπα έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Και η μανα του τον ήξερε,οπως τον ηξεραν και όσοι ασχολούνται στοιχειωδώς με το νβα.Οσοι ακουνε πχ Κολοσσος Ροδου-Ρεθυμνο και νομιζουν ότι πρόκειται για αγωνα για τον β ομιλο της super league 2 στο ποδόσφαιρο,σιγουρα δεν θα ηξεραν οτι υπαρχει σαν παικτης

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τετ Αύγ 06, 2025 4:00 pm

Billy και DimitriL παρακαλώ η προσωπική διαμάχη σας σε π.μ.Δεν αφορά το τοπικ αυτό.Μηνυματα σχετικά από εδώ κ πέρα θα διαγράφονται,δεν είναι δυνατόν 3 σελίδες να διαφωνείτε off topic για το αν κάποιος καταλαβε η όχι ένα σαρκασμό. :roll:

BillyPao

champion
Reactions:

Τετ Αύγ 06, 2025 4:03 pm

big_lebowski έγραψε:
Τετ Αύγ 06, 2025 4:00 pm
Billy και DimitriL παρακαλώ η προσωπική διαμάχη σας σε π.μ.Δεν αφορά το τοπικ αυτό.Μηνυματα σχετικά από εδώ κ πέρα θα διαγράφονται,δεν είναι δυνατόν 3 σελίδες να διαφωνείτε off topic για το αν κάποιος καταλαβε η όχι ένα σαρκασμό. :roll:
Δεν καταλαβαίνω καν γιατί πρέπει να απολογηθώ που δεν αντιλήφθηκα έναν σαρκασμό, τη στιγμή που κάποιοι δε νιώθουν την ανάγκη να απολογηθούν για το γεγονός ότι διαστρεβλώνουν τα λεγόμενα μου. Μόνο αυτό ήθελα να πω, δε θέλω να επανέλθω στο συγκεκριμένο θέμα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Τετ Αύγ 06, 2025 4:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τετ Αύγ 06, 2025 4:04 pm

Δεν ειπα να απολογηθεις για κάτι.Να το πάτε π.μ ειπα

Trelobasketakias92

sophomore
Reactions:

Τετ Αύγ 06, 2025 4:11 pm

Μιας και ολοκληρώσαμε το φετινό ρόστερ και πλέον μένει να δούμε πώς θα είμαστε αγωνιστικά στο παρκέ/glass floor,θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας για κάτι που δεν είναι της παρούσης.Αν ο Σλούκας σταματήσει του χρόνου το μπάσκετ και εφόσον ο υπόλοιπος βασικός κορμός είναι ο ίδιος,ποιος θα ήταν ένας ιδανικός αντικαταστάτης του;Ένας παίκτης τύπου Έξουμ που θα αποτελούσε αναβάθμιση αμυντικά και θα έδινε μεγαλύτερο μέγεθος στην περιφέρεια,ένας αντίστοιχος παίκτης με το Σλούκα που να εμφανιζόταν σε μεγάλους αγώνες(π χ. Αβραμοβιτς που μου έρχεται στο μυαλό) ή κάτι άλλο;

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Αύγ 06, 2025 4:15 pm

Trelobasketakias92 έγραψε:
Μιας και ολοκληρώσαμε το φετινό ρόστερ και πλέον μένει να δούμε πώς θα είμαστε αγωνιστικά στο παρκέ/glass floor,θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας για κάτι που δεν είναι της παρούσης.Αν ο Σλούκας σταματήσει του χρόνου το μπάσκετ και εφόσον ο υπόλοιπος βασικός κορμός είναι ο ίδιος,ποιος θα ήταν ένας ιδανικός αντικαταστάτης του;Ένας παίκτης τύπου Έξουμ που θα αποτελούσε αναβάθμιση αμυντικά και θα έδινε μεγαλύτερο μέγεθος στην περιφέρεια,ένας αντίστοιχος παίκτης με το Σλούκα που να εμφανιζόταν σε μεγάλους αγώνες(π χ. Αβραμοβιτς που μου έρχεται στο μυαλό) ή κάτι άλλο;
Ο σορτς θα είναι ο συνεχιστής του Σλούκα, αν όλα πάνε καλά θα χτιστεί η περιφέρεια γύρω του. Ο δεύτερος άσσος ίσως να είναι κάποιο όνομα από ΝΒΑ ή κάποια άλλη αποκάλυψη τύπου σορτς, μαλεντον κλπ.
Πολλά θα κριθούν και από την κατάκτηση ή όχι του 8ου τίτλου. Είναι νωρίς ακόμα για να μας απασχολεί αυτό το ενδεχόμενο.

BillyPao

champion
Reactions:

Τετ Αύγ 06, 2025 4:16 pm

Trelobasketakias92 έγραψε:
Δεν ξέρω ποιος μπορεί να αντικαταστήσει τον Σλούκα αν σταματήσει το μπάσκετ του χρόνου, αλλά σίγουρα δε θα είναι Έλληνας. Και αυτό σίγουρα θα δημιουργήσει πρόβλημα με τα ελληνικά διαβατήρια για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Αύγ 06, 2025 4:35 pm

BillyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Νομίζω ότι ο όρος "ΝBAer" υποδηλώνει οποιονδήποτε παίκτη έχει παίξει κάποια στιγμή στην καριέρα του στο NBA, ανεξάρτητα από το πόσο γνωστός είναι, τι καριέρα έχει κάνει κλπ.
καλα ετσι εχει παιξει και ο παπαγιαννης :welcome:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Αύγ 06, 2025 4:36 pm

j-kidd13 έγραψε:
Τετ Αύγ 06, 2025 3:59 pm

Και η μανα του τον ήξερε,οπως τον ηξεραν και όσοι ασχολούνται στοιχειωδώς με το νβα.Οσοι ακουνε πχ Κολοσσος Ροδου-Ρεθυμνο και νομιζουν ότι πρόκειται για αγωνα για τον β ομιλο της super league 2 στο ποδόσφαιρο,σιγουρα δεν θα ηξεραν οτι υπαρχει σαν παικτης
σχωρα μας δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι ψαγμενοι μυστες του αθληματος :sad:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”