Euroleague Round 20, Fenerbahce Istanbul vs Olympiakos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιαν 07, 2026 11:55 am

Το κάνω εικόνα να έχεις νικήσει ένα ντέρμπι Ευρωλίγκας και μερικες στιγμές μετά αυτό που σε νοιάζει είναι να συνεννοηθείς με μια γλάστρα - ινφλουένσερ να σου κάνει ερώτηση για να βγάλεις ατάκα και να το παίξεις κουλ και νιώθω πραγματική ετεροντροπή.

Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν όσο άβολο θα περίμενε ένας λογικός άνθρωπος. Ένα σκηνικό 10 δευτερολέπτων, τραβηγμένο από τα μαλλιά για να γίνεις viral και ακατανόητο αφού δεν βγάζουν νόημα οι παρομοιώσεις στα Αγγλικά, ούτε μπορεί να το υποστηρίξει η συγκεκριμένη «δημοσιογράφος».

Μιλάμε για next level tryhardίλα με δόση μπόλικου cringe o Σάρας. Άλλωστε πλέον όντας κοντά στα -ήντα πλησιάζει και στην ηλικία που αρέσκονται σε τέτοια «αστεία».

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιαν 07, 2026 12:12 pm

Tι σχέση έχουν η γυναίκα τ και τα παιδιά του με μια στιγμή κριντζιλας μεταξύ Σάρας και "δημοσιογραφου"??
Μη γραφετε τέτοια εδώ please

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τετ Ιαν 07, 2026 12:15 pm

Sharp Shooter έγραψε:
Το κάνω εικόνα να έχεις νικήσει ένα ντέρμπι Ευρωλίγκας και μερικες στιγμές μετά αυτό που σε νοιάζει είναι να συνεννοηθείς με μια γλάστρα - ινφλουένσερ να σου κάνει ερώτηση για να βγάλεις ατάκα και να το παίξεις κουλ και νιώθω πραγματική ετεροντροπή.

Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν όσο άβολο θα περίμενε ένας λογικός άνθρωπος. Ένα σκηνικό 10 δευτερολέπτων, τραβηγμένο από τα μαλλιά για να γίνεις viral και ακατανόητο αφού δεν βγάζουν νόημα οι παρομοιώσεις στα Αγγλικά, ούτε μπορεί να το υποστηρίξει η συγκεκριμένη «δημοσιογράφος».

Μιλάμε για next level tryhardίλα με δόση μπόλικου cringe o Σάρας. Άλλωστε πλέον όντας κοντά στα -ήντα πλησιάζει και στην ηλικία που αρέσκονται σε τέτοια «αστεία».
Είδα και τη συνέντευξη του Μπάλντουϊν... όπου η δημοσιογραφάρα είπε κάτι τύπου "να το δει η κάμερα" και γυρίζει να δείξει κάτι γρατσουνιές κοντά στον αριστερό του ώμο... οι οποίες ήταν τουλάχιστον μερικών ημερών καθώς είχαν γίνει καφέ στο χρώμα απο την διαδικασία επούλωσης...
Και άρπαξε και ο Μπάλντουϊν την λόμπα για να πεί : έ... έτσι είναι οι Ελληνικές ομάδες.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τετ Ιαν 07, 2026 12:20 pm

Μάγκας ο Μπολντουιν Knox.
Τρελό ξεκάρφωμα

" τι γρατζουνιές είναι αυτες αγάπη μου?"
"Έπαιζα με ελληνική ομάδα:
"Α οκ"

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Τετ Ιαν 07, 2026 12:21 pm

Knoxville έγραψε:
Sharp Shooter έγραψε:

Είδα και τη συνέντευξη του Μπάλντουϊν... όπου η δημοσιογραφάρα είπε κάτι τύπου "να το δει η κάμερα" και γυρίζει να δείξει κάτι γρατσουνιές κοντά στον αριστερό του ώμο... οι οποίες ήταν τουλάχιστον μερικών ημερών καθώς είχαν γίνει καφέ στο χρώμα απο την διαδικασία επούλωσης...
Και άρπαξε και ο Μπάλντουϊν την λόμπα για να πεί : έ... έτσι είναι οι Ελληνικές ομάδες.
Άλλος κομπλεξικός αυτός. Παιχταράς μεν, αλλά μπορεί να βγάλει βεντέτα με τον οποιονδήποτε χωρίς λόγο και αιτία. Εντάξει, εμάς μας έχει άχτι από το σύντομο πέρασμα του στην ομάδα την εποχή Μπλατ. Μ'αρέσει που τότε χαιρόμασταν που είχε το IV στο όνομα του και λέγαμε "ποιος άλλος παιχταράς στην ιστορία της ομάδας είχε το ίδιο και μας άλλαξε τη μοίρα, ο Acie Law. Σημαδιακό θα είναι".

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τετ Ιαν 07, 2026 12:22 pm

steph.larry έγραψε:
Knoxville έγραψε:

Άλλος κομπλεξικός αυτός. Παιχταράς μεν, αλλά μπορεί να βγάλει βεντέτα με τον οποιονδήποτε χωρίς λόγο και αιτία. Εντάξει, εμάς μας έχει άχτι από το σύντομο πέρασμα του στην ομάδα την εποχή Μπλατ. Μ'αρέσει που τότε χαιρόμασταν που είχε το IV στο όνομα του και λέγαμε "ποιος άλλος παιχταράς στην ιστορία της ομάδας είχε το ίδιο και μας άλλαξε τη μοίρα, ο Acie Law. Σημαδιακό θα είναι".
Αυτός δεν έριχνε γροθιές στα "αυγά" του Γουϊλ Τσέρι στις προπονήσεις και ήταν η αιτία που τον είχαν βάλει στον πάγο?

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Mood:

Τετ Ιαν 07, 2026 12:23 pm

big_lebowski έγραψε:
Τετ Ιαν 07, 2026 12:20 pm
Μάγκας ο Μπολντουιν Knox.
Τρελό ξεκάρφωμα

" τι γρατζουνιές είναι αυτες αγάπη μου?"
"Έπαιζα με ελληνική ομάδα:
"Α οκ"
Σημειωτέον ότι παίζει στην Φενερ που αυτή τη στιγμή τουλάχιστον παίζει να δέρνει μπασκετικά περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στη λίγκα.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Mood:

Τετ Ιαν 07, 2026 12:24 pm

Knoxville έγραψε:
Τετ Ιαν 07, 2026 12:22 pm
steph.larry έγραψε:

Αυτός δεν έριχνε γροθιές στα "αυγά" του Γουϊλ Τσέρι στις προπονήσεις και ήταν η αιτία που τον είχαν βάλει στον πάγο?
Δεν την θυμάμαι αυτή την σπαρταριστή λεπτομέρεια, αλλά το παιδί γενικά φαινόταν από τότε ότι έχει τα θέματα του, ξέχωρα με το ταλέντο του.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steph.larry την Τετ Ιαν 07, 2026 12:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιαν 07, 2026 12:24 pm

steph.larry έγραψε:
Knoxville έγραψε:

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δε θα μας χαλαγε μετά το πέρασμα του από την Μακάμπι. Εγώ πιστεύω ότι θα ξαναρχοταν, αν του γινόταν καλή πρόταση

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Ιαν 07, 2026 12:46 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Ιαν 07, 2026 11:04 am
kein έγραψε:
Τετ Ιαν 07, 2026 10:29 am

Κοίταξε , εγώ είδα μια τρολιά και το σχολίασα με αστεία διάθεση. Γιατί και τώρα που ξαναβλέπω την δήλωση αυτό μου βγάζει. Στο θέμα ποιος φταίει για το γήπεδο, είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου, δεν το έχω σχολιάσει και ήμουν από αυτούς που ήθελαν να παραχωρηθεί σε εσάς εδώ και χρόνια. Ωστόσο στο θέμα της αναβολής να το βλέπουμε χωρίς οπαδικα γυαλιά, και να μπούμε στη θέση του. Αυτός είναι σε φόρμα, πάει να κάνει ενα διπλό (εφικτο) σε δύσκολη έδρα και εξαιτίας της βροχής αναβάλετε το ματς. Για κάτι που δεν είναι ευθύνη της ομάδας του. Και μπες στη θεση του να βλεπει τους μουσαμάδες στο παρκε και την οροφή εν έτει 2025-26! Εντάξει έχει και τα δίκια του να πετάξει μια μπηχτή. Τα ίδια θα έλεγα αν αυτό λάμβανε χώρα στο ΟΑΚΑ.
Ναι είναι μια άλφα μορφή αντίδρασης αλλά τον χαρακτηρισμό "Απαράδεκτος" νομίζω δεν το διεκδικεί.
Φίλε με όλο το σεβασμό αλλά μάλλον εσύ έχεις οπαδικά γυαλιά. Η ερώτηση ήταν από πριν συμφωνημένη, τι τρολλιά λες.
Δεν έχει σημασία αν έχει δίκιο ή άδικο, δεν εξετάζουμε αυτό. Το θέμα ήταν ξεκάθαρα στημμένο όπως οι ερωτήσεις που έδινε ο Κούλης στον Πορδοσάλτε.
Αδερφέ Goli (αν μου επιτρέπεις να σε αποκαλώ έτσι, παρότι πράσινος), επίτρεψε μου να σου πω χωρίς ίχνος ειρωνείας ή εξυπνάδας, ότι μπορεις να με κατηγορήσεις ακόμα και για την τρύπα του όζοντος και να έχεις ένα δίκιο, αλλά για οπαδικά πατομπούκαλα δεν στέκει. :mrgreen: Σε προκαλώ δηλαδή να βρεις τέτοια στοιχεία :mrgreen: . Πρέπει να είμαι ο μόνος πράσινος (άντε ένας ακόμα που έχω κατά νου) που τρέφει τόσο μεγάλο σεβασμό στην δική σου ομάδα, και δεν θα βρεις ούτε ένα ποστ αντίθετο σε αυτό. Θα ήταν και χαζό εκ μέρους μου να θεωρώ "μικρό" τον αιώνιο αντίπαλο, καθότι θα μίκραινα αμέσως και τις όποιες επιτυχίες μου.

Αυτό που έγραψα (και είμαι πολύ προσεκτικός στις διατυπώσεις μου) είναι πως "είδα (προσωπική εκτίμηση) μια τρολιά και και το σχολίασα με αστεία διάθεση", αυτό έγραψα επί λέξει. Είδα έναν Σαρας που έκανε (στημένο ή όχι δεν έχει σημασία, γιαυτο δεν πήρα θέση, αλλά προφανώς θα ήταν) ένα "τρόπον τινά" λογοπαίγνιο ή νοηματική σύνδεση επιπέδου Σεφερλή, σχετικά με την βροχή τρίποντων και την βροχή στο ΣΕΦ. Αποτυχημένο σαν χιούμορ αν είχε τέτοια πρόθεση, αποτυχημένο σαν "μπηχτή" που ήθελε να ρίξει.
Η αντίθεση μου είναι στον χαρακτηρισμό "απαράδεκτος" που χρησιμοποίησε ο συμπαθής μου κατά τα άλλα Nash. Έχοντας το θάρρος δηλαδή απέναντι του, μιας και έχουμε ανταλλάξει αρκετές κουβέντες διαφωνίας και πάντα έχουμε τον τροπο να είμαστε στα πλαίσια του υγιή διαλλογου. Διαφώνισα με τον όρο και μόνο με αυτόν, και επιχειρηματολόγησα ότι απαράδεκτα είναι άλλα πράγματα. Γιατί πέρα από την κοτσάνα που πέταξε ο Σάρας είχε τα όποια δίκια του, μικρά μεγάλα , είχε ένα χ-ψ δίκιο. Ενα ελαφρυντικό αν θες για να είμαστε πιο ακριβείς. Απαράδεκτα είναι τα καφριλίκια στις εξέδρες, η βία, η λεκτική βια, ο ΔΠΓ ότανχανει τον έλεγχο, οι Αφοί όταν κάνουν αντίστοιχες χαζομάρες, ο Νέστορας και Τσουκαλάς δίπλα στην μπασκέτα, οι βλάκες που έβριζαν τον Φουρνιέ στις courtseats και ο φουρνιέ που μας έδειξε πως περνάει το χρόνο του όταν έχει κάψες ! Απαράδεκτος ήταν ο Μπατιστ που πήγε να πατήσει στο κεφάλι τον άμοιρο Όζμπολτ και άλλα πολλα που μπορώ να σου απαριθμήσω μέχρι να νυχτώσει, κι από τις δύο πλευρές.

Από μένα μακριά η καφρίλα και ο δογματισμός, λέω ότι βλέπω και πολλές φορές αν δεις τα μηνύματα μου είναι και ενάντια στην ομάδα που υποστηρίζω, καθώς δεν ταυτίζομαι με κάθε ανοησία μονο και μονο γιατί είναι εξυπηρετεί την ομάδα μου.

:peace:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιαν 07, 2026 12:49 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Ιαν 07, 2026 11:04 am
kein έγραψε:
Τετ Ιαν 07, 2026 10:29 am

Κοίταξε , εγώ είδα μια τρολιά και το σχολίασα με αστεία διάθεση. Γιατί και τώρα που ξαναβλέπω την δήλωση αυτό μου βγάζει. Στο θέμα ποιος φταίει για το γήπεδο, είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου, δεν το έχω σχολιάσει και ήμουν από αυτούς που ήθελαν να παραχωρηθεί σε εσάς εδώ και χρόνια. Ωστόσο στο θέμα της αναβολής να το βλέπουμε χωρίς οπαδικα γυαλιά, και να μπούμε στη θέση του. Αυτός είναι σε φόρμα, πάει να κάνει ενα διπλό (εφικτο) σε δύσκολη έδρα και εξαιτίας της βροχής αναβάλετε το ματς. Για κάτι που δεν είναι ευθύνη της ομάδας του. Και μπες στη θεση του να βλεπει τους μουσαμάδες στο παρκε και την οροφή εν έτει 2025-26! Εντάξει έχει και τα δίκια του να πετάξει μια μπηχτή. Τα ίδια θα έλεγα αν αυτό λάμβανε χώρα στο ΟΑΚΑ.
Ναι είναι μια άλφα μορφή αντίδρασης αλλά τον χαρακτηρισμό "Απαράδεκτος" νομίζω δεν το διεκδικεί.
Φίλε με όλο το σεβασμό αλλά μάλλον εσύ έχεις οπαδικά γυαλιά. Η ερώτηση ήταν από πριν συμφωνημένη, τι τρολλιά λες.
Δεν έχει σημασία αν έχει δίκιο ή άδικο, δεν εξετάζουμε αυτό. Το θέμα ήταν ξεκάθαρα στημμένο όπως οι ερωτήσεις που έδινε ο Κούλης στον Πορδοσάλτε.
Όχι και οπαδικά γυαλιά ο kein. Ούτε καν φακούς επαφής !!!
Ποτέ δεν έχει προκαλέσει οπαδικά και είναι πάντα μετρημένος.
Στη συγκεκριμένη του άποψη (που είναι σεβαστή) και εγώ διαφωνώ (που συνήθως συμφωνώ μαζί του), αλλά τι να γίνει; Δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα. Αυτό είναι υγεία.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιαν 07, 2026 12:50 pm

big_lebowski έγραψε:
Τετ Ιαν 07, 2026 12:12 pm
Tι σχέση έχουν η γυναίκα τ και τα παιδιά του με μια στιγμή κριντζιλας μεταξύ Σάρας και "δημοσιογραφου"??
Μη γραφετε τέτοια εδώ please
Βρε αρχηγέ…..σε παράλληλο σύμπαν ζούμε?? Η απέχουμε από την θλιβερή πραγματικότητα που δυστυχώς επικρατεί στα γήπεδά μας??? Αυτό στηλιτεύω αν κατάλαβες…….μην δημιουργείς λανθασμένη εντυπώση στο τι εννοώ!! Πιστεύω πως είναι απόλυτα κατανοητό……..Όταν ο κάθε μπασκετάνθρωπος αυτού του επιπέδου, πετάει οτιδήποτε προκλητικά αφιλτράριστο προς μερίδα του « κακού» γηπεδικού όχλου, απλά και μόνο για μια καθαρά δημιουργία ψευτοεντύπωσης του πεντάλεπτου , το πρόβλημα είναι το τι γράφει ο Α ή ο Β εδώ μέσα??? Που είμαι δε σίγουρος ……ότι η απόλυτη πλειοψηφία σε αυτό το φόρουμ, δεν θα πέταγε ποτέ τέτοια αφέλεια σαν αυτή που πέταξε ο μπασκετάνθρωπος Σαρούνας σε αντίστοιχη κατάσταση!!!

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιαν 07, 2026 1:22 pm

Ελα ρε παιδιά τώρα κάθεστε και ασχολείστε σαν μεσημεριανό με τις βλακείες του Σάρας και του Μπόλντουιν.

Το μόνο που κατάφεραν είναι όπου τους βρούμε πλέον να :shot:
Το ίδιο λάθος έκανε πέρυσι και ο κύριος Δημήτρης :mrgreen:

Μακάρι να γίνει κάτι παρόμοιο και πριν το φάιναλ φορ αν πάμε..

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιαν 07, 2026 1:27 pm

Εμένα μου είναι αντιπαθής ο σάρας και γενικά σπάει μπάλες και στο γήπεδο απολες τις πλευρές .. αλλά οκ μην κάνουμε και την τρίχα τριχιά..Τώρα αυτοί κάνανε ολόκληρο ταξίδι και χάλασε το πρόγραμμα τους επειδή μια βροχούλα πλημμύρισε το γήπεδο.. προφανώς δεν τον νοιάζει ποιος ευθύνεται γιαυτο αλλά ήθελε να πετάξει την σπόντα του..Αν έχει χιούμορ ο μπαρτζωκας θα τον κερδίσει στο σεφ και θα του δώσει ένα μπουρνούζι :D Κάτι μου λέει εκεί δεν θα του φανεί αστείο !

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Ιαν 07, 2026 1:59 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιαν 07, 2026 1:27 pm
Εμένα μου είναι αντιπαθής ο σάρας και γενικά σπάει μπάλες και στο γήπεδο απολες τις πλευρές .. αλλά οκ μην κάνουμε και την τρίχα τριχιά..Τώρα αυτοί κάνανε ολόκληρο ταξίδι και χάλασε το πρόγραμμα τους επειδή μια βροχούλα πλημμύρισε το γήπεδο.. προφανώς δεν τον νοιάζει ποιος ευθύνεται γιαυτο αλλά ήθελε να πετάξει την σπόντα του..Αν έχει χιούμορ ο μπαρτζωκας θα τον κερδίσει στο σεφ και θα του δώσει ένα μπουρνούζι :D Κάτι μου λέει εκεί δεν θα του φανεί αστείο !
Παρότι ήταν παικταράς, πάντα μου ήταν αντιπαθής από παίκτης, γκρίνιαζε και διαμαρτυρόταν ασύστολα και συνεχώς και είχε απίστευτη ασυλία σε σημείο προσβολής.....ε τα ίδια ακολουθεί και σαν προπονητής...αντιπαθέσταστος και δεν πάει να γίνει ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, άνθρωπος δεν θα γίνει ποτέ....το κακό είναι ότι θα τον φάμε στην μάπα και στην Ελλάδα καθώς δεν θα αργήσει να έρθει και σαν προπονητής από τα μέρη μας.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”