1. Γενικά ο Βίκος δεν παίζει το μπάσκετ που έπαιζε στην αρχή. Ναι το παραδέχομαι έχει δεχθεί,« σπρώξιμο » από τους διαιτητές σε πολλούς αγώνες.
2. Ναι ο ΒΙΚΟΣ έχει πρόβλημα σε 2 θέσεις 1 και 5 και βγάζει μάτι καθώς και με άλλους προπονητές που συζητάω το ίδιο μου λένε για τον Βίκο (αλλά εγώ βάζω και 4 ) καθώς για εμένα Καμπεριδης - Διαμαντακος δεν τραβάνε αλλά χρειάζεται και playmaker καθώς την χρονιά δε την βγαζεις μόνο με Τσούκα και ο jones φαίνεται ότι δεν μπορεί να παίξει σε αυτή την θέση καθώς η φυσική του είναι η 2.
3. Τώρα δε ξέρω τι υπάρχει στην αγορά για 1 αλλά για το 5 υπάρχει μια καλή περίπτωση του Οκεκουογεν ( δεν έχει υπάρξει καμία επαφή για την ώρα άλλα άμα θέλουν τον "παίρνουν" ). Πάντως θα ήθελα για τον 1 να με ενημερώσετε αν υπάρχει κάποιος καλός διαθέσιμος ( Γενικά ).
4. Επίσης θα υπάρξουν αντιδράσεις άμα μείνουν εκτός 12αδας τα Βύσματα ( που έχουν και υψηλά συμβόλαια). Άλλα όμως άμα θέλουν πρωταθλητισμό πρέπει να συμβεί κι όμως.
5. Το έργο του Μιχελάκου στο μπάσκετ είναι άξιο σεβασμού ( καθώς είναι μικρός σε ηλικία και σπάνια βλέπεις νεαρούς προπονητές με τόσες επιτυχίες) Αλλά
6. Θεωρώ ότι ήταν λάθος που δε δέχθηκαν του Δ.Σ. της ομάδας που δε δέχθηκε τα αιτήματα του Κουρή ( καθώς η διαφωνία ήταν για τις απολαβές του Κουτς και το μπάτζετ). Γιατί ο Κουρής ήξερε την ομάδα, είναι πιο έμπειρος σαν προπονητής. Επίσης λένε ότι έιχε συμφωνήσει ο Κουρής με ΜΕΛΙΣΣΑΡΑΤΟ , ΚΑΝΟΝΙΔΗ, ΜΠΡΑΙΑΝΤ , ΣΥΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΗ να έρθουν στην ομάδα αλλά και στην Παραμονή ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΥ. Παίζει κανένας από αυτούς στον Βίκος φέτος. -ΟΧΙ . Όμως άμα έπαιζαν θα λέγαμε να η νέα ΜΥΚΟΝΟΣ.
7. Άμα στο τέλος της χρονιάς δεν ανέβει ο Βίκος πάλι για εμένα την ευθύνη θα την έχει το Δ.Σ. για τις επιλογές!!! ΚΑΙ
8. Τέλος φοβάμαι μήπως Βίκος εσκεμμένα δεν θελήσει να ανέβει. Καθως το νέο Κλειστό 4000 θεσεων θα έτοιμο σε 3-4 χρόνια. Μέχρι τότε ο Βίκος που θα παίζει;
Στην ΑΡΤΑ; Ενώ στόχος είναι να προσελκύσουν τους Γιαννιώτες κατοίκους και να αναπτύξουν το μπάσκετ στα Γιάννενα;;; Πως θα τους προσελκύσουν παίζοντας 2 χρόνια εκτός Ιωαννίνων;
Αναφορικά με το τελευταίο φοβάμαι ότι αυτο έγινε με την Μεγαρίδα πέρσι !!!! ( Παρόλο που έλεγαν ότι θα παίξουν στο Λουτράκι)