Α2 , Αγωνιστική Περίοδος 2025-2026

Συντονιστής: Captains

General for ever

sophomore
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Nick Galis
Αγαπημένη ομάδα: Papagou
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιαν 10, 2026 7:42 pm

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μου και παρά το γεγονός οτι έχασε απο το 1ο δεκάλεπτο τον καλύτερο ψηλό της κατηγορίας (κατά τη γνώμη μου φυσικά), τον Caleb Scott με σοβαρό τραυματισμό (μάλλον χιαστός).
Όλη η ομάδα συσπειρωθηκε και έπαιξε με πάθος και ήρθε η πολύτιμη νίκη απέναντι σε μια ομάδα με πολύ ποιότητα, οπως ο Πρωτεας Βούλας.
Δεν υπήρχε κάποιος που να μην επαιξε καλά με καλύτερους τον Μπιλαλη και Άντερσον, ενώ πολυ καλη παρουσία σε άμυνα και επίθεση είχαν οι νεοφερμένοι Χουγκαζ και Δήμου...
Και τώρα Αιγάλεω σε ματς πολυ σημαντικό και για τις 2 ομάδες...Οσο για την ομάδα μου, μάλλον μπαίνει σε διαδικασία αναζήτησης ξένου στη θέση του σέντερ...Κρίμα γιατί εκτός απο πολυ καλός παίκτης είναι και εξαιρετικό παιδί...

Lpl8

sophomore
Reactions:

Κυρ Ιαν 11, 2026 1:25 am

gspara έγραψε:
Σάβ Ιαν 10, 2026 4:05 pm
G.basketakias έγραψε:
Σάβ Ιαν 10, 2026 3:21 pm
Κάτι ακούγεται ότι ο Νίκος Οκεκουογεν ετοιμάζει τις βαλίτσες του για elite league !!!
Διαβασα που αποχωρησε απο Κυπρο.Λες για Βικο?
Αν υπήρχε Γιαπλες στο Κόροιβο θα πονταρα εκεί κ πάλι όμως θα ποντάρω το ίδιο

G.basketakias

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Vikosfalcons
Αγαπημένη ομάδα: VIKOS FALCONS
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιαν 11, 2026 2:47 am

Lpl8 έγραψε:
gspara έγραψε:
Σάβ Ιαν 10, 2026 4:05 pm

Διαβασα που αποχωρησε απο Κυπρο.Λες για Βικο?
Πάντως ο Οκεκουογεν έβλεπε από κοντά τον αγώνα Ψυχικό - Δάφνη. Αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα καταλήξει σε μια από τις δύο αυτές ομάδες!!!

nextplay

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: New York

Κυρ Ιαν 11, 2026 10:14 am

Πολυ στενάχωρο να μαθαίνεις για τέτοιους τραυματισμούς όπως του Σκοτ,νομίζω το ίδιο έχει πάθει κ ο Μακαρατζης του Λαυριου και χάνει την σεζόν...
Για να βοηθήσω την παρέα,η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα δύο μεταγραφών ελλήνων άρα ο Οκεκουαγεν δεν μπορεί να πάει Αμαλιαδα όπως γράψατε γιατί έχει κλείσει τις μεταγραφές της...
Το ψυχικό έχει δύο παίχτες στην θέση 5 δεν νομίζω πως θα ασχοληθεί,το ίδιο και η Χαλκίδα έχει δύο παίχτες σε αυτή την θέση ούτε εκεί πιστεύω θα πάει...
Θα τον έβλεπα Βούλα αλλά και αυτοί έκλεισαν γρήγορα τις κινήσεις τους.
Στην Λευκάδα χωράει αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει στο γρήγορο tempo που παίζουν οι νησιώτες...

Πιστεύω θα καταλήξει Βίκο στην θέση του Διαμαντάκου....

G.basketakias

sophomore
Reactions:

Κυρ Ιαν 11, 2026 10:19 am

nextplay έγραψε:
Πολυ στενάχωρο να μαθαίνεις για τέτοιους τραυματισμούς όπως του Σκοτ,νομίζω το ίδιο έχει πάθει κ ο Μακαρατζης του Λαυριου και χάνει την σεζόν...
Για να βοηθήσω την παρέα,η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα δύο μεταγραφών ελλήνων άρα ο Οκεκουαγεν δεν μπορεί να πάει Αμαλιαδα όπως γράψατε γιατί έχει κλείσει τις μεταγραφές της...
Το ψυχικό έχει δύο παίχτες στην θέση 5 δεν νομίζω πως θα ασχοληθεί,το ίδιο και η Χαλκίδα έχει δύο παίχτες σε αυτή την θέση ούτε εκεί πιστεύω θα πάει...
Στην Λευκάδα χωράει αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει στο γρήγορο tempo που παίζουν οι νησιώτες...

Πιο πολύ το πρόβλημα στο Βίκο είναι στην περιφέρεια όχι στην θέση 5.

Τον Βλέπω να καταλήγει σε Παπάγου ως αντί Σκοτ

Lpl8

sophomore
Reactions:

Κυρ Ιαν 11, 2026 10:24 am

nextplay έγραψε:

Σωστός

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Κυρ Ιαν 11, 2026 12:24 pm

Παπάγου δεν μπορεί με τίποτα να καλύψει τις απαιτήσεις του Οκεκουογεν και Βίκος δεν έχει δείξει ενδιαφέρον(μέχρι τώρα τουλάχιστον).Εγώ αν πόνταρα κάπου,θα έλεγα είτε gbl,είτε εξωτερικό.

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:

Δευ Ιαν 12, 2026 3:07 pm

Lpl8 έγραψε:

Τελικα μπορει να μην απεχει και πολυ απο την πραγματικοτητα η διαισθηση του φιλτατου Lpl8 για τον Οκεκουογεν.Κοροιβος και Αιγαλεω περιμενουν οσονουπω απαντηση απο ΕΟΚ τι ισχυει για τις μεταγραφες Μπαλου-Κοκορελη (λογω αποχωρησης Τρικαλων) και σε περιπτωση που θεωρηθουν ελευθεροι,θα κινηθουν αμφοτερες για τον baby-Sofo.Βεβαια το Σιτυ εχει και τον Χουχουμη απο εξωτερικο,για τον οποιον επισης περιμενει απαντηση.
Μην μας κανει βεβαια εντυπωση αν ο Οκεκουογεν βρεθει καμμια Περιβολα ,αφου ο Απολλων ψαχνει διακαως ψηλο που θα κανει την διαφορα.Ο οποιος Απολλων Πατρων εκανε προταση για κλειστο 2ετες(οπως συνηθιζει) σε Ματαλιωτακη (αποχωρησε απο Λαυριο),αλλα ο ψηλος αρνηθηκε να κατεβει κατηγορια.

Χωρις Ματαλιωτακη λοιπον ζορικα σημερα θα με στειλει ταμειο :) το Λαυριο.Αν περασει ο Βικος και συμφωνα με το βατο προγραμμα που ακολουθει,δυσκολα θα χασει την απευθειας ανοδο.Επομενως δεν θα εχει και ιδιαιτερο λογο να ενισχυθει.

Lpl8

sophomore
Reactions:

Δευ Ιαν 12, 2026 3:14 pm

gspara έγραψε:
Δευ Ιαν 12, 2026 3:07 pm
Lpl8 έγραψε:

Τελικα μπορει να μην απεχει και πολυ απο την πραγματικοτητα η διαισθηση του φιλτατου Lpl8 για τον Οκεκουογεν.Κοροιβος και Αιγαλεω περιμενουν οσονουπω απαντηση απο ΕΟΚ τι ισχυει για τις μεταγραφες Μπαλου-Κοκορελη (λογω αποχωρησης Τρικαλων) και σε περιπτωση που θεωρηθουν ελευθεροι,θα κινηθουν αμφοτερες για τον baby-Sofo.Βεβαια το Σιτυ εχει και τον Χουχουμη απο εξωτερικο,για τον οποιον επισης περιμενει απαντηση.
Μην μας κανει βεβαια εντυπωση αν ο Οκεκουογεν βρεθει καμμια Περιβολα ,αφου ο Απολλων ψαχνει διακαως ψηλο που θα κανει την διαφορα.Ο οποιος Απολλων Πατρων εκανε προταση για κλειστο 2ετες(οπως συνηθιζει) σε Ματαλιωτακη (αποχωρησε απο Λαυριο),αλλα ο ψηλος αρνηθηκε να κατεβει κατηγορια.

Χωρις Ματαλιωτακη λοιπον ζορικα σημερα θα με στειλει ταμειο :) το Λαυριο.Αν περασει ο Βικος και συμφωνα με το βατο προγραμμα που ακολουθει,δυσκολα θα χασει την απευθειας ανοδο.Επομενως δεν εχει θα εχει και ιδιαιτερο λογο να ενισχυθει.
Η ενημέρωση ήταν ότι τα είχε βρει σε όλα με τον Κόροιβο,από τότε άλλαξαν πολλά

Γιαννης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Psyxiko

Δευ Ιαν 12, 2026 6:44 pm

ΕΠΕΙΔΗ συζητάτε για τον Μανώλη τον Ματαλιωτακη και τον Οκεκουογεν θυμιθηκα ότι πριν 2 και 3 χρόνια έπαιζαν τον Μάιο μήνα τελικούς ανόδου στην Α1 φορώντας την φανέλα του ΨΥΧΙΚΟΥ και πραγματοποιούσαν εξαιρετικές εμφανίσεις.

G.basketakias

sophomore
Reactions:

Δευ Ιαν 12, 2026 9:48 pm

Μετά την ήττα του Βίκου στο Λαύριο μόνο δύο πράγματά έχω να πω :

1. Θοδωρή είχες τελικά δίκαιο για τον αγώνα του Βίκου σήμερα και

2. Ο Βίκος χρειάζεται μεταγραφές χθες !!!
Αν ο Βίκος δεν κάνει μια έστω ( ποιοτική ) μεταγραφή. Βαζω το χέρι μου στην φωτιά και θα πω ότι οι πιθανότητες για να ανέβει θα είναι λιγοτερες από αυτές της Λευκάδα και της Χαλκίδας. (Φωνάζω ότι ο Βίκος θέλει ενίσχυση από την 6η Αγωνιστική)

nextplay

sophomore
Reactions:

Τρί Ιαν 13, 2026 12:53 am

Μιας και έχω χαλαρώσει με δυο τρια ποτάκια βρήκα το θάρρος να το πω...
Είναι ο coach Μιχελακος τόσο καλός όσο καλό είναι το όνομα του;;;;;
Δεν κατάφερες να κερδίσεις αυτό Λαύριο,τον Παπαγου χρειάστηκες λίγο σπρώξιμο από το Αιγάλεω έχασες στην έδρα σου και συζητάμε αν χρειάζεται ενίσχυση Γενάρη μήνα προς Φλεβάρη για μια ομάδα που είχε όλο το καλοκαίρι να πάρει όποιον θέλει και να γίνει η νέα Μύκονος;;;
Και αυτό που με προβληματίζει είναι το ότι ακούγεται πως θα πάρει ψηλό!!!
Βλέπει αυτό το ρόστερ και του λείπει ψηλός;;
Τον Διαμαντάκο γιατί τον πήρε ;;;;
Δεν ήξερε τι παίχτης είναι;;
Έχει μια εβδομάδα ακόμη για να τελειώσουν οι μεταγραφές για να δούμε τι θα γίνει....

G.basketakias

sophomore
Reactions:

Τρί Ιαν 13, 2026 2:12 am

1. Γενικά ο Βίκος δεν παίζει το μπάσκετ που έπαιζε στην αρχή. Ναι το παραδέχομαι έχει δεχθεί,« σπρώξιμο » από τους διαιτητές σε πολλούς αγώνες.

2. Ναι ο ΒΙΚΟΣ έχει πρόβλημα σε 2 θέσεις 1 και 5 και βγάζει μάτι καθώς και με άλλους προπονητές που συζητάω το ίδιο μου λένε για τον Βίκο (αλλά εγώ βάζω και 4 ) καθώς για εμένα Καμπεριδης - Διαμαντακος δεν τραβάνε αλλά χρειάζεται και playmaker καθώς την χρονιά δε την βγαζεις μόνο με Τσούκα και ο jones φαίνεται ότι δεν μπορεί να παίξει σε αυτή την θέση καθώς η φυσική του είναι η 2.

3. Τώρα δε ξέρω τι υπάρχει στην αγορά για 1 αλλά για το 5 υπάρχει μια καλή περίπτωση του Οκεκουογεν ( δεν έχει υπάρξει καμία επαφή για την ώρα άλλα άμα θέλουν τον "παίρνουν" ). Πάντως θα ήθελα για τον 1 να με ενημερώσετε αν υπάρχει κάποιος καλός διαθέσιμος ( Γενικά ).

4. Επίσης θα υπάρξουν αντιδράσεις άμα μείνουν εκτός 12αδας τα Βύσματα ( που έχουν και υψηλά συμβόλαια). Άλλα όμως άμα θέλουν πρωταθλητισμό πρέπει να συμβεί κι όμως.

5. Το έργο του Μιχελάκου στο μπάσκετ είναι άξιο σεβασμού ( καθώς είναι μικρός σε ηλικία και σπάνια βλέπεις νεαρούς προπονητές με τόσες επιτυχίες) Αλλά

6. Θεωρώ ότι ήταν λάθος που δε δέχθηκαν του Δ.Σ. της ομάδας που δε δέχθηκε τα αιτήματα του Κουρή ( καθώς η διαφωνία ήταν για τις απολαβές του Κουτς και το μπάτζετ). Γιατί ο Κουρής ήξερε την ομάδα, είναι πιο έμπειρος σαν προπονητής. Επίσης λένε ότι έιχε συμφωνήσει ο Κουρής με ΜΕΛΙΣΣΑΡΑΤΟ , ΚΑΝΟΝΙΔΗ, ΜΠΡΑΙΑΝΤ , ΣΥΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΗ να έρθουν στην ομάδα αλλά και στην Παραμονή ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΥ. Παίζει κανένας από αυτούς στον Βίκος φέτος. -ΟΧΙ . Όμως άμα έπαιζαν θα λέγαμε να η νέα ΜΥΚΟΝΟΣ.

7. Άμα στο τέλος της χρονιάς δεν ανέβει ο Βίκος πάλι για εμένα την ευθύνη θα την έχει το Δ.Σ. για τις επιλογές!!! ΚΑΙ

8. Τέλος φοβάμαι μήπως Βίκος εσκεμμένα δεν θελήσει να ανέβει. Καθως το νέο Κλειστό 4000 θεσεων θα έτοιμο σε 3-4 χρόνια. Μέχρι τότε ο Βίκος που θα παίζει;
Στην ΑΡΤΑ; Ενώ στόχος είναι να προσελκύσουν τους Γιαννιώτες κατοίκους και να αναπτύξουν το μπάσκετ στα Γιάννενα;;; Πως θα τους προσελκύσουν παίζοντας 2 χρόνια εκτός Ιωαννίνων;

Αναφορικά με το τελευταίο φοβάμαι ότι αυτο έγινε με την Μεγαρίδα πέρσι !!!! ( Παρόλο που έλεγαν ότι θα παίξουν στο Λουτράκι)

nextplay

sophomore
Reactions:

Τρί Ιαν 13, 2026 6:45 pm

Αλλού χτυπούν τα τύμπανα κι αλλού χορεύει η νύφη....
Τον Βίκο περιμέναμε να κάνει παρέλαση και από την την Χαλκίδα με το Λαύριο και στην Λευκάδα δούλευαν χωρίς τυμπανοκρουσίες...
Μόλις μας ενημέρωσε το basketa πως πλησιάζει στην Λευκάδα κ η Τσαμης....
Η Δόξα προχώρησε σε στοχευμένες προσθήκες καλύπτοντας με Χατζηνικόλα και Τσαμη με ακρίβεια τις ανάγκες του ρόστερ τους..
Άποψη μου πως την δεδομένη χρονική στιγμή το πρώτο εισιτήριο θα το πάρουν οι νησιώτες που με έχουν εντυπωσιάσει με την σοβαρότητα και μεθοδικότητα που δουλεύουν εντός και εκτός γηπέδου...
Στον Βίκο δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα θέλει ενίσχυση,θέλει ταρακούνημα και οι μέρες περνάνε...
Και από πίσω η Χαλκίδα που σε ένα ματς μπορεί να σε σκοτώσει με το ρόστερ που έχει...
Πήρε φωτιά το πρωτάθλημα σε δύο μέρες....
Περιμένω να δω τις κινήσεις τις Χαλκίδας και του Βίκου,δεν τον ξέχασα τον Πρωτεα απλά πιστεύω πως δεν μπορεί...

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:

Τετ Ιαν 14, 2026 2:05 pm

Τελευταιες εξελιξεις για Οκεκουογεν,αναφερουν οτι ειναι κοντα σε Περιστερι.
Λευκαδα προσπαθησε να παρει Ιατριδη απο ΠΑΟΚ,πριν κλεισει Τσαμη.Ασχετο,αλλα μου φαινεται περιεργο που δεν τον αφησε ο ΠΑΟΚ(ισως το γραφειο τον στειλει Μυκονο για το ντομινο).

Απάντηση

Επιστροφή στο “A2 Εθνική-Elite League”