δεν θελω να προσβαλω το συγκεκριμενο παιδι που εγραψε το σχολιο γιατι το εχουν γραψει και αλλοι πανω....
Αλλα ισως αυτου του ειδους τα σχολια ειναι οτι πιο αντι-μπασκετικο εχω δει ποτε στην ζωη μου...
και το λεει ενας ανθρωπος σαν εμενα που θεωρω τον μπαρτζωκα αν και τρομερο τεχνικα προπονητη...
υπερβολικα κολλημενο..
το οτι ειχε αυτους τους παιχτες που λετε(λολ μιλαμε για σλουκα που επαιζε 10 λεπτα μεσο ορο τοτε οχι για τον παιχτη που εγινε 5 χρονια μετα) δεν σημαινει οτι επαιζε μονος του...
η ομαδα ειχε παλι πολυ χαμηλο μπατζετ και στο φαιναλ φορ τα θερισε ολα με ομαδες οπως η τσσκα του μεσινα που εχει τοσα ευρωπαικα(και παιχτες τοτε οπως σβεντ,τεοντοσιτς,κιριλενκο κτλ) και στον τελικο με την ρεαλ μαδριτης των(γιουλ,μιροτιτς,ρουντι,σερχι).
πηρε λετε το φαιναλ φορ με σπανουλη και πριντεζη...τι ειρωνια ρε μαγκες!και τι αμπασκετοσυνη!
καθε ομαδα που παιρνει ευρωλιγκα καποιος πρεπει να ειναι ο ηγετης...
δεν γινεται να μπει μεσα ο μπαρτζωκας να παιξει πικ εν ρολ αυτος.
ενα φαιναλ φορ που διελυσε την τσσκα στον μικρο τελικο και την κρατησε στους 50 ποντους...
και εναν τελικο που χαναμε 27-10 στο 1ο δεκαλεπτο και πεταξε μεσα τον κατσιβελη απο το πουθενα και αλλαξε ολο το μομεντουμ...
το οτι βρηκε μια ομαδα ετοιμη δεν σημαινει οτι το να παρει ευρωλιγκα με αυτο το ροστερ ηταν περιπατος κτλ..
εγω απο οτι θυμαμαι παλι αουτσαιντερ θεωρηθηκαμε στο φαιναλ φορ