Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Φεβ 25, 2026 1:53 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Φεβ 25, 2026 12:03 pm
Ρε φιλαράκι διάστρεμμα έπαθε, δεν έπαθε κάποιο μυϊκό τραυματισμό..διάστρεμμα μπορεί να πάθει ο οποιοσδήποτε. Πιο πολύ κακιά στιγμή το θεωρώ παρά κάτι άλλο..και δεν είχε να παίξει 6 μήνες, μαξ 1.5 μήνα αποχή είχε. Ο Τζόσεφ είχε να παίξει καιρό.

Τεσπα, κοντός ψαλμός αλληλούια, θα δούμε τι λαυρακια έχουμε μαζέψει μέσα στον Μάρτιο..εγώ παραμένω πολύ αισιόδοξος για τον Μόρις.

Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα στο αντίπαλο στρατόπεδο, από τον Χουάντσο μέχρι τον Οσμάν, και όχι μόνο στον ΠΑΟ, που τέτοια εποχή ήταν επιεικώς μέτριοι την πρώτη τους χρονιά..

Ο Μόρις σε δύο - τρία παιχνίδια εμένα μου φαίνεται σούπερ ποιοτικός (ναι με το Μαρούσι), μπορεί να σέρνεται όλη την υπόλοιπη χρονιά και να εμφανιστεί μόνο στα playoff και στο φ4;

Εγώ εκεί τον θέλω, ας παίζουν άλλοι μέχρι τότε, δεν με νοιάζει.
Μακάρι , όλοι αυτό ευχόμαστε αλλά δεν είναι εύκολο απλά να γυρίσει τον διακόπτη και από εκεί που σέρνεται να κουβαλάει. Δεν είναι ο Kobe.

Πρέπει να μείνει υγιής , να ξεκινήσει να βρίσκει ρυθμό και να φορματιστεί σιγά σιγά. Με την απουσία Τζόσεφ από Α1 (αν δεν κάνω λάθος δηλώθηκε ο Νιλικινα και δεν έχουμε άλλη αλλαγή) μόνο στον Μόρρις μπορούμε να βασιστούμε. Απο Νιλικινά ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε , δεν πρόκειται να βοηθήσει.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τετ Φεβ 25, 2026 1:55 pm

big_lebowski έγραψε:
Τετ Φεβ 25, 2026 9:16 am
Δεν τον συνεκρινα με τον Ναν ,τα νούμερα τους συνεκρινα.Ακριβως για να απαντήσω στον Dimmitz ότι οκ "τι κάνει ο Μπάτλερ?15 λεπτά στον ερυθρό παίζει ".Ότι δλδ στα 20 λεπτά που παίζει έχει περίπου ίδια νούμερα στο 1ο του 6μηνο με τον Ναν (που ειναι καλυτερος παίκτης) στο 1ο του 6μηνο (όπου πρώτο 6μηνο =ακόμα προσαρμογή στο ευρωπαϊκό μπασκετ)
Σε ότι αφορά το προφίλ του pg που θελατε(συμφωνώ, ο Μπάτλερ είναι κόμπο δεν είναι καθαρό pg) εμένα δε μου είναι καθόλου ξεκάθαρο διότι όλο το καλοκαίρι πάλευε για Μισιτς και μετά ο Μπάτλερ ήταν η πρώτη επιλογη.Μετα μάλλον επέλεξε από ότι έμεινε
Για τον λόγο που δεν υπεγραψε ο Μπάτλερ δε ξέρω ποιος προσπαθεί να πείσει ότι δεν ήρθε λόγω ρόλου κ χρόνου αλλά ο ίδιος ο παίκτης έχει πει το παρακάτω
Ο ατζέντης μου ήταν εκείνος που έκανε τις επαφές περισσότερο. Νομίζω ότι στα χρήματα ήμασταν σύμφωνοι, αλλά νιώθω ότι εγώ και ο ατζέντης μου σκεφτόμασταν ότι έχουν ήδη πολλούς παίκτες και μοιάζει περισσότερο ότι σε θέλουν ώστε να μην σε έχει κάποιος άλλος. Αυτή ήταν η ιστορία. Ο ατζέντης μου μου είπε ότι τους άρεσα πολύ και ότι προφανώς με θέλουν, αλλά ξέρουμε ότι έχουν ήδη μια γεμάτη ομάδα”.
Πάντως υπάρχει και η συνθήκη που να θέλεις για παράδειγμα έναν γκαρντ σουτέρ , να βρίσκεις παίκτη με 2μύρια τιμή και ξαφνικά να σου εμφανίζεται ένας all star forward με 3 μύρια και να επαναπροσδιορίζεις τα πάντα. Δεν είναι κακό. Η ευελιξία δεν είναι θέμα ασάφειας στόχων.

Το προφίλ του PG που ήθελε ο κόουτς θεωρώ ότι ήταν first pass PG με καλά αμυντικά στοιχεία και προφανώς συμπαθητικό σουτ. Και τα 3 τέλεια δε θα έπαιζε Ευρώπη.
Ο Μίσιτς ήταν η μεταγραφική εξαίρεση που θα άλλαζε τα πλάνα όλων των προπονητών της Euroleague. Άσχετα αν μετά ξεκίνησε η δημοπρασία ανάμεσα στις πλούσιες ομάδες. Εκεί κάποιοι προπονητές σκέφτηκαν (μαζί με τις διοικήσεις τους) ότι δεν αξίζει ο Μίσιτς τα 5 μύρια (ενώ στα 4 μπορεί να άξιζε για παράδειγμα ) και ήθελαν κάτι διαφορετικό και να κατέληξαν αργότερα στον Μόρρις.
-------------------------------------------------------------------------------
Τα λεγόμενα του ίδιου του Μπάτλερ δεν συμβαδίζουν ως προς τον χρόνο που παίζει τώρα. Θεωρούν απλούστατα με τον ατζέντη του, ότι στον Ολυμπιακό δε θα κάνει ότι θέλει στο παρκέ για να πιάσει τα νούμερα που ψάχνει για να γυρίσει ΝΒΑ.
---------------------------------------------------------------------------------------
Ας βάλουμε κάποιες χαλαρές ερωτήσεις τώρα που βλέπουμε τις ομάδες ΟΣΦΠ και ΠΑΟ και κρίνουμε τις μεταγραφικές κινήσεις εκ των υστέρων;

Θα ταίριαζε ο Σορτς στον Ολυμπιακό αντί του Μόρρις;
Θα ταίριαζε ο Μπάτλερ στον ΠΑΟ αντί του Σορτς;
Θα ταίριαζε ο Μίσιτς σε ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ και αν ναι ποιος έπρεπε να φύγει;
Είναι ο Weiler Babb το καλύτερο fit και για τις 2 ομάδες;
Μπορεί ο Φρανσίσκο να αναβαθμίσει κάποια περιφέρεια ή θα δημιουργηθεί παρόμοιο ζήτημα χρόνων όπως σε Φουρνιέ-Ντόρσει και Ναν - Σορτς;

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Φεβ 25, 2026 2:06 pm

Όταν λέω να είναι χάλια δεν εννοώ να μην βλέπεται, αλλά να μην κάνει την διαφορά. Σίγουρα θα είναι καλύτερος από Τζόζεφ και από Ντιλικινά ώστε να παίζει 15-20 λεπτά.

Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε τώρα που γύρισαν όλοι και βρίσκονται πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση, τι επιλογές θα κάνει ο κόουτς.

-Θα πάει σε ροτέισον τριών γκάρντ; (Ουόκαπ, Μόρις, Τζόσεφ);
-Θα κάνει ένα βήμα πίσω με τον Θωμά, όπως έκανε κα με τον Μιλου, ώστε να τον αποφορτίσει κα να πάρουν σοβαρά λεπτά οι δυο NBAers;
-Θα δοκιμάσει σχήματα με τρία γκάρντ με τον -Ντιλικινά στο τριά; Ή ο Ντιλικινά θα πάρει τον ρόλο του Λαρετζάκη;
-Θα δώσει 10-15 λεπτά στο τρία στο αγαπημένο του παιδί Μακίσικ που φαίνεται αγριεμένος;

Πιστεύω ότι ο Μακίσικ αν είναι όπως στο τελευταίο παιχνίδι, δεν θα παίζει κάτω από 15 λεπτά από σήμερα και μέχρι το τέλος της σεζόν. Βλέπω ο Παπ να πηγαίνει πολύ πίσω στο ροτέισον και να περιορίζεται σε 7-8 λεπτά στο πρώτο δεκάλεπτο.

Για την διαχείριση στον άσο δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του κόουτς..θα μου φανεί ακραίο αν συνεχίσει να παίζει ο Θωμάς 20 λεπτά τώρα που οι άλλοι δυο είναι υγιείς. Με δεδομένο ότι

Gkstavros

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan

Τετ Φεβ 25, 2026 2:25 pm

SteveNashidis έγραψε:
Τετ Φεβ 25, 2026 1:55 pm
big_lebowski έγραψε:
Τετ Φεβ 25, 2026 9:16 am
Δεν τον συνεκρινα με τον Ναν ,τα νούμερα τους συνεκρινα.Ακριβως για να απαντήσω στον Dimmitz ότι οκ "τι κάνει ο Μπάτλερ?15 λεπτά στον ερυθρό παίζει ".Ότι δλδ στα 20 λεπτά που παίζει έχει περίπου ίδια νούμερα στο 1ο του 6μηνο με τον Ναν (που ειναι καλυτερος παίκτης) στο 1ο του 6μηνο (όπου πρώτο 6μηνο =ακόμα προσαρμογή στο ευρωπαϊκό μπασκετ)
Σε ότι αφορά το προφίλ του pg που θελατε(συμφωνώ, ο Μπάτλερ είναι κόμπο δεν είναι καθαρό pg) εμένα δε μου είναι καθόλου ξεκάθαρο διότι όλο το καλοκαίρι πάλευε για Μισιτς και μετά ο Μπάτλερ ήταν η πρώτη επιλογη.Μετα μάλλον επέλεξε από ότι έμεινε
Για τον λόγο που δεν υπεγραψε ο Μπάτλερ δε ξέρω ποιος προσπαθεί να πείσει ότι δεν ήρθε λόγω ρόλου κ χρόνου αλλά ο ίδιος ο παίκτης έχει πει το παρακάτω
Ο ατζέντης μου ήταν εκείνος που έκανε τις επαφές περισσότερο. Νομίζω ότι στα χρήματα ήμασταν σύμφωνοι, αλλά νιώθω ότι εγώ και ο ατζέντης μου σκεφτόμασταν ότι έχουν ήδη πολλούς παίκτες και μοιάζει περισσότερο ότι σε θέλουν ώστε να μην σε έχει κάποιος άλλος. Αυτή ήταν η ιστορία. Ο ατζέντης μου μου είπε ότι τους άρεσα πολύ και ότι προφανώς με θέλουν, αλλά ξέρουμε ότι έχουν ήδη μια γεμάτη ομάδα”.
Πάντως υπάρχει και η συνθήκη που να θέλεις για παράδειγμα έναν γκαρντ σουτέρ , να βρίσκεις παίκτη με 2μύρια τιμή και ξαφνικά να σου εμφανίζεται ένας all star forward με 3 μύρια και να επαναπροσδιορίζεις τα πάντα. Δεν είναι κακό. Η ευελιξία δεν είναι θέμα ασάφειας στόχων.

Το προφίλ του PG που ήθελε ο κόουτς θεωρώ ότι ήταν first pass PG με καλά αμυντικά στοιχεία και προφανώς συμπαθητικό σουτ. Και τα 3 τέλεια δε θα έπαιζε Ευρώπη.
Ο Μίσιτς ήταν η μεταγραφική εξαίρεση που θα άλλαζε τα πλάνα όλων των προπονητών της Euroleague. Άσχετα αν μετά ξεκίνησε η δημοπρασία ανάμεσα στις πλούσιες ομάδες. Εκεί κάποιοι προπονητές σκέφτηκαν (μαζί με τις διοικήσεις τους) ότι δεν αξίζει ο Μίσιτς τα 5 μύρια (ενώ στα 4 μπορεί να άξιζε για παράδειγμα ) και ήθελαν κάτι διαφορετικό και να κατέληξαν αργότερα στον Μόρρις.
-------------------------------------------------------------------------------
Τα λεγόμενα του ίδιου του Μπάτλερ δεν συμβαδίζουν ως προς τον χρόνο που παίζει τώρα. Θεωρούν απλούστατα με τον ατζέντη του, ότι στον Ολυμπιακό δε θα κάνει ότι θέλει στο παρκέ για να πιάσει τα νούμερα που ψάχνει για να γυρίσει ΝΒΑ.
---------------------------------------------------------------------------------------
Ας βάλουμε κάποιες χαλαρές ερωτήσεις τώρα που βλέπουμε τις ομάδες ΟΣΦΠ και ΠΑΟ και κρίνουμε τις μεταγραφικές κινήσεις εκ των υστέρων;

Θα ταίριαζε ο Σορτς στον Ολυμπιακό αντί του Μόρρις;
Θα ταίριαζε ο Μπάτλερ στον ΠΑΟ αντί του Σορτς;
Θα ταίριαζε ο Μίσιτς σε ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ και αν ναι ποιος έπρεπε να φύγει;
Είναι ο Weiler Babb το καλύτερο fit και για τις 2 ομάδες;
Μπορεί ο Φρανσίσκο να αναβαθμίσει κάποια περιφέρεια ή θα δημιουργηθεί παρόμοιο ζήτημα χρόνων όπως σε Φουρνιέ-Ντόρσει και Ναν - Σορτς;
Λοιπόν , για εμένα :

1) Από τον Γουόκαπ και μετά το χάος (δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα σοβαρό από Μορρις , Τζοσεφ) , για Νιλκίνα δεν μιλάω. Σίγουρα ο Σορτς θα βοηθούσε.
2) Αν τα πήγενε καλά με Αταμάν σίγουρα θα έκανε κάτι περισσότερο.
3) Ναι και στους δύο. Στον ΠΑΟ αρκέι να έφευγε ο Σορτς , σε εμάς κανένας εφόσον τον παιρναμε πριν τον Μορρις, Τζοσεφ , το καλοκαίρι δηλαδή που υπήρχε θέμα.
4) Στον ολυμπιακό σίγουρα θα βοηθούσε πολύ. Στον ΠΑΟ ίσως στην θέση του Σορτς.
5) Για τον ολυμπιακό νομίζω ότι θα δημιυργήσει λίγο θέμα στο Ντορσει-Φουρνιέ , αλλά όπως είπα και πριν , από το Γουόκαπ και μετά το χάος και ο Φρανσισκό θα ήταν πολυτέλεια.

tarp7

champion
Reactions:

Τετ Φεβ 25, 2026 2:38 pm

Γουέλερ Μπαμπ και στην Εφές μέτριος είναι . Θωμάς παίζει 25 λεπτά μ.ο. λογικά θα πέσει στα 20 λεπτά με Μόρρις και Τζόζεφ. Το ότι ήθελε το μπάτλερ δεν θεωρώ ότι ο Μπαρτζώκας δεν ήθελε κόμπο γκαρντ εκτός κι αν τον έβαζε να παίζει όπως ο γουοκαπ. Αν ο Μόρρις και Τζόζεφ παίξουν σχετικά καλά, θεωρώ θα είμαστε σούπερ. Ο Τζόζεφ πριν το τραυματισμό είχε δείξει περισσότερα πράγματα από το Μόρρις.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Φεβ 25, 2026 3:11 pm

Εγώ πάλι πιστεύω ότι τώρα που είναι όλοι ready θα γίνει ειδική διαχείριση στον Θωμά (αλλά Μίλου μετά την απόκτηση του Τζόουνς).

Μας παίρνει να κάνουμε και μερικές ήττες (έχουμε λίπος να κάψουμε). Σήμερα για παράδειγμα δεν βλέπω ο Θωμάς να παίζει πάνω από 18 λεπτά.

Γενικά, μετά το ντέρμπι με ΠΑΟ τον βλέπω μεταξύ 15-18 λεπτών για τα επόμενα 4-5 παιχνίδια. Έχει τραβήξει τρελό κουπί μέχρι τώρα, είναι ευκαιρία να ξεκουραστεί.

Στην τελική, αν δεν πάρουν σοβαρό χρόνο οι Μόρις και Τζόζεφ πως θα καταλάβει ο κόουτς ποιος από τους δύο είναι σε καλύτερη κατάσταση;

Σταδιακά πρέπει οι ρόλοι να ξεκαθαρίσουν, να ξέρουμε πχ ότι το δεύτερο point θα είναι ο Χ παίκτης και ο άλλος θα μπαίνει μόνο για μπαλώματα.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Φεβ 25, 2026 6:23 pm

berry έγραψε:
Τρί Φεβ 24, 2026 8:21 pm
Στα τουιτερ γραφουν διαφοροι ακυροι οτι θα ανακοινωθει νεα μεγαλη χορηγικη συμφωνια συντομα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

λενε οτι εχουμε κλεισει συμφωνια με μια ρουμανικη στοιχηματικη με 7εκ το χρονο :shock: ..στην bwin το 18 ειχαμε υπογραψει 10 για 5 χρονια.

τι εγινε ρε μπερυ μαζι το ποσταραμε πιασε κοκκινο :D

εγω παντως ελπιζω να πεσουν μεσα σε αυτο που λενε με την nike μπας και παρουμε καμια φανελα της προκοπης.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Φεβ 25, 2026 6:35 pm

shaq7 έγραψε:

τι εγινε ρε μπερυ μαζι το ποσταραμε πιασε κοκκινο :D
Πςςς

Δεν παταμε πουθενα !

Τριπλ νταμπλ Νιλικινα σημερα :P :imnewhere:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Φεβ 25, 2026 6:37 pm

Αυτή εινσι η εταιρία που έχει κλείσει συμφωνίες κ με ΠΑΕ Παναθηναικου κ παοκ (παρεμφερείς γύρω στα 6-7 εκ το χρονο)
Αλλά επειδή δεν εχει πάρει ακόμα άδεια από ΕΕΕΠ δεν έχουν ολοκληρωθεί τυπικά (και για αυτό δεν υπάρχει και στις φανελες)

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Φεβ 25, 2026 6:52 pm

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... euroleague

Ο Φαλ δηλώθηκε στο ρόστερ της Ευρωλίγκας.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Φεβ 25, 2026 7:00 pm

Αρα εκει που ολοι τον ειχαν ξεγραμμενο, ο τυπος θα παιξει φετος!

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τετ Φεβ 25, 2026 7:03 pm

qspock έγραψε:
Τετ Φεβ 25, 2026 7:00 pm
Αρα εκει που ολοι τον ειχαν ξεγραμμενο, ο τυπος θα παιξει φετος!
νομίζω είναι η δική μας "ασφάλεια" αν τραυματιστούν ταυτόχρονα 2 σέντερ και δύσκολα θα τον δούμε φέτος υπό κανονικές συνθήκες.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Φεβ 25, 2026 7:18 pm

Σε τρεις μηνες ειναι τα δυσκολα. Μεχρι τοτε αμα δεν παιξει τι τον δηλωααν?

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Φεβ 25, 2026 7:20 pm

Θα παλέψει για την θέση του 3ου Σέντερ με τον Ντόντα Χολ (και στο τέλος μάλλον θα του την φάει).

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”