big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Φεβ 25, 2026 9:16 am
Δεν τον συνεκρινα με τον Ναν ,τα νούμερα τους συνεκρινα.Ακριβως για να απαντήσω στον Dimmitz ότι οκ "τι κάνει ο Μπάτλερ?15 λεπτά στον ερυθρό παίζει ".Ότι δλδ στα 20 λεπτά που παίζει έχει περίπου ίδια νούμερα στο 1ο του 6μηνο με τον Ναν (που ειναι καλυτερος παίκτης) στο 1ο του 6μηνο (όπου πρώτο 6μηνο =ακόμα προσαρμογή στο ευρωπαϊκό μπασκετ)
Σε ότι αφορά το προφίλ του pg που θελατε(συμφωνώ, ο Μπάτλερ είναι κόμπο δεν είναι καθαρό pg) εμένα δε μου είναι καθόλου ξεκάθαρο διότι όλο το καλοκαίρι πάλευε για Μισιτς και μετά ο Μπάτλερ ήταν η πρώτη επιλογη.Μετα μάλλον επέλεξε από ότι έμεινε
Για τον λόγο που δεν υπεγραψε ο Μπάτλερ δε ξέρω ποιος προσπαθεί να πείσει ότι δεν ήρθε λόγω ρόλου κ χρόνου αλλά ο ίδιος ο παίκτης έχει πει το παρακάτω
Ο ατζέντης μου ήταν εκείνος που έκανε τις επαφές περισσότερο. Νομίζω ότι στα χρήματα ήμασταν σύμφωνοι, αλλά νιώθω ότι εγώ και ο ατζέντης μου σκεφτόμασταν ότι έχουν ήδη πολλούς παίκτες και μοιάζει περισσότερο ότι σε θέλουν ώστε να μην σε έχει κάποιος άλλος. Αυτή ήταν η ιστορία. Ο ατζέντης μου μου είπε ότι τους άρεσα πολύ και ότι προφανώς με θέλουν, αλλά ξέρουμε ότι έχουν ήδη μια γεμάτη ομάδα”.
Πάντως υπάρχει και η συνθήκη που να θέλεις για παράδειγμα έναν γκαρντ σουτέρ , να βρίσκεις παίκτη με 2μύρια τιμή και ξαφνικά να σου εμφανίζεται ένας all star forward με 3 μύρια και να επαναπροσδιορίζεις τα πάντα. Δεν είναι κακό. Η ευελιξία δεν είναι θέμα ασάφειας στόχων.
Το προφίλ του PG που ήθελε ο κόουτς θεωρώ ότι ήταν first pass PG με καλά αμυντικά στοιχεία και προφανώς συμπαθητικό σουτ. Και τα 3 τέλεια δε θα έπαιζε Ευρώπη.
Ο Μίσιτς ήταν η μεταγραφική εξαίρεση που θα άλλαζε τα πλάνα όλων των προπονητών της Euroleague. Άσχετα αν μετά ξεκίνησε η δημοπρασία ανάμεσα στις πλούσιες ομάδες. Εκεί κάποιοι προπονητές σκέφτηκαν (μαζί με τις διοικήσεις τους) ότι δεν αξίζει ο Μίσιτς τα 5 μύρια (ενώ στα 4 μπορεί να άξιζε για παράδειγμα ) και ήθελαν κάτι διαφορετικό και να κατέληξαν αργότερα στον Μόρρις.
-------------------------------------------------------------------------------
Τα λεγόμενα του ίδιου του Μπάτλερ δεν συμβαδίζουν ως προς τον χρόνο που παίζει τώρα. Θεωρούν απλούστατα με τον ατζέντη του, ότι στον Ολυμπιακό δε θα κάνει ότι θέλει στο παρκέ για να πιάσει τα νούμερα που ψάχνει για να γυρίσει ΝΒΑ.
---------------------------------------------------------------------------------------
Ας βάλουμε κάποιες χαλαρές ερωτήσεις τώρα που βλέπουμε τις ομάδες ΟΣΦΠ και ΠΑΟ και κρίνουμε τις μεταγραφικές κινήσεις εκ των υστέρων;
Θα ταίριαζε ο Σορτς στον Ολυμπιακό αντί του Μόρρις;
Θα ταίριαζε ο Μπάτλερ στον ΠΑΟ αντί του Σορτς;
Θα ταίριαζε ο Μίσιτς σε ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ και αν ναι ποιος έπρεπε να φύγει;
Είναι ο Weiler Babb το καλύτερο fit και για τις 2 ομάδες;
Μπορεί ο Φρανσίσκο να αναβαθμίσει κάποια περιφέρεια ή θα δημιουργηθεί παρόμοιο ζήτημα χρόνων όπως σε Φουρνιέ-Ντόρσει και Ναν - Σορτς;
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)
SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26