2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιαν 27, 2021 9:26 am

Είστε εδώ και σελίδες όφφ τοπικ

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιαν 27, 2021 10:57 am

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιαν 26, 2021 10:25 pm
Ο Kyle Allman για τον οποίο συζητούσαμε έκανε παρτι σήμερα στο 1ο ημίχρονο απέναντι στο Περιστέρι, του οποίου η αμυνα δεν βλεπόταν βέβαια στα πρώτα μισά του ματς οποτε δεν είναι για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Το γύρισαν ωστόσο οι μπαγασηδες του Περιστερίου και τους ισοφάρισαν στο τελος ενω ήταν πίσω για 15. Φαγανε το τρίποντο στη λήξη βέβαια κι έχασαν.

Για να γυρίσω στο τοπικ μας ο Αλμαν ειχε σήμερα 17 ποντους 7 ριμπάουντ και 7 ασσιστ (+2) κλεψίματα και ήταν πάνω κάτω κοντά στους μέσους όρους του. Εμενα δεν θα με χαλαγε για 2ος να πω την αλήθεια πισω από έναν πιο παιγμένο στυλ Γουολκαπ
επειδη το ειδα το ματς, παικταρα ο Allman και σιγουρα euroleuge material, αλλα οπως και ειχαμε πει το παιδι δεν ειναι ασσος. στο 2 επαιζει την περισσοτερη ωρα φανερα με ασσο τον τυπακο που εβαλε και το κουλο τριποντο στο τελος.

σε επιπεδο ευρωλιγκας θα φαινεται σαν τον σαντ ρος. για μενα παντως ο Allman αν παει ευρωλιγκα το καλοκαιρι θα ειναι αναπληρωματικος σιγουρα, δεν ειναι ακομα ετοιμος για βασικος ή για σταθερο ρολο 15-20 λεπτων.

για μενα καλυτερα να παει σε μια καλη ομαδα Eurocup βασικος και μετα ευρωλιγκα. π,χ για τον προμηθεα θα ηταν οτι πρεπει!

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2597
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιαν 27, 2021 1:44 pm

pan24 έγραψε:
Τετ Ιαν 27, 2021 8:27 am
SARAS1989 έγραψε:
Τετ Ιαν 27, 2021 7:20 am

Ο Αργύρης το ίδιο μπάσκετ έπαιξε το 2012 ατομικές προσπάθειες ουκιτς συν πάρε τη μπάλα δδ και κάνε ότι νομίζεις στην επίθεση. Με μια απλή ζώνη μας απέκλεισε ο πασκουαλ. Επίσης τον βοβορα ο Αργύρης τον έφερε και τον φορτώθηκαν οι άλλοι δύο, ο τύπος είχε την τύχη να κάτσει στο πάγκο με πασκουαλ και πιτινο και αυτός σε συνέντευξη εκθειαζε τον Αργύρη. Πάντως εμένα μου αρκεί η άποψη του δδ που δεν τον ήθελε στο πάγκο γιατί έβλεπε αυτά που έβλεπα και είπα και εγώ από το καλοκαίρι. Απλά λόγω απειρίας δεν τον απομάκρυνε αμεσα.
Χωρίς καμία διάθεση να υπερασπιστώ τον Βόβορα,ο Πεδουλάκης πρώην προπονητής ήταν όχι πρόεδρος.
Αν ο Βόβορας δεν έκανε σε κάποιον από τους επόμενους μπορούσαν να είχαν ζητήσει την απομάκρυνση του.

Αυτο!!

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5023

Τετ Ιαν 27, 2021 1:51 pm

pan24 έγραψε:
SARAS1989 έγραψε:
Τετ Ιαν 27, 2021 7:20 am

Ο Αργύρης το ίδιο μπάσκετ έπαιξε το 2012 ατομικές προσπάθειες ουκιτς συν πάρε τη μπάλα δδ και κάνε ότι νομίζεις στην επίθεση. Με μια απλή ζώνη μας απέκλεισε ο πασκουαλ. Επίσης τον βοβορα ο Αργύρης τον έφερε και τον φορτώθηκαν οι άλλοι δύο, ο τύπος είχε την τύχη να κάτσει στο πάγκο με πασκουαλ και πιτινο και αυτός σε συνέντευξη εκθειαζε τον Αργύρη. Πάντως εμένα μου αρκεί η άποψη του δδ που δεν τον ήθελε στο πάγκο γιατί έβλεπε αυτά που έβλεπα και είπα και εγώ από το καλοκαίρι. Απλά λόγω απειρίας δεν τον απομάκρυνε αμεσα.
Χωρίς καμία διάθεση να υπερασπιστώ τον Βόβορα,ο Πεδουλάκης πρώην προπονητής ήταν όχι πρόεδρος.
Αν ο Βόβορας δεν έκανε σε κάποιον από τους επόμενους μπορούσαν να είχαν ζητήσει την απομάκρυνση του.

Οτι δεν τον ήθελε ο ΔΔ από καιρό μάλιστα πως προκύπτει;Δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει ή όχι, εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος;
τους τον φορεσε ο δγ σιγα μην τον ηθελαν
απλα επειδη δεν ειχε καμια συμμετοχη και δεν του εδινε κανεις καμια σημασια το δεχτηκαν
ειναι σαν να τους πειραζε ποια κοπελα συμμετεχει στην ομαδα των τσιρλιντερς η ποιος κοβει τα εισητηρια
δεν εχει καμια σημασια για τον προπονητη

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Ιαν 27, 2021 1:59 pm

τουλουμπα έγραψε:
pan24 έγραψε:

Οτι δεν τον ήθελε ο ΔΔ από καιρό μάλιστα πως προκύπτει;Δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει ή όχι, εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος;
απλα επειδη δεν ειχε καμια συμμετοχη και δεν του εδινε κανεις καμια σημασια το δεχτηκαν
ειναι σαν να τους πειραζε ποια κοπελα συμμετεχει στην ομαδα των τσιρλιντερς η ποιος κοβει τα εισητηρια
Δηλαδή τον επέβαλλε ο ΔΓ αλλά τον απέλυσε ο ΔΔ; Πώς γκένεν αυτό;

Γενικά για τις θεωρίες που γράφεις επί της διαδικασίας λήψης των αποφάσεων στον Παναθηναϊκό έχει κάποια πηγή; Ή είσαι κι εσύ ένας ινσάιντερ;

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Ιαν 27, 2021 2:03 pm

yorgos έγραψε:
Τετ Ιαν 27, 2021 1:59 pm
τουλουμπα έγραψε:

Δηλαδή τον επέβαλλε ο ΔΓ αλλά τον απέλυσε ο ΔΔ; Πώς γκένεν αυτό;

Γενικά για τις θεωρίες που γράφεις επί της διαδικασίας λήψης των αποφάσεων στον Παναθηναϊκό έχει κάποια πηγή; Ή είσαι κι εσύ ένας ινσάιντερ;
οταν ηταν βοηθος στους προηγουμενος εννοουσα τους τον ειχε φορεσει ο δγ
τωρα φυσικα και τον επεβαλλε ο δγ αφου αυτος τον εκανε πρωτο προπονητη
τον εδιωξε παλι ο ιδιος αφου καταλαβε οτι με βοβορα δυσκολο και το πρωταθλημα στην α1

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2597
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

τουλουμπα έγραψε:
pan24 έγραψε:

Δεν εχει καμια σημασία για τον προπονητή ο βοηθός του? Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις. Τον κρατησαν και οι 2 και μαλλον καθολου τυχαία, ο Τσαβι μαλλον εχει μιλήσει και με τα καλύτερα λόγια..

Παντως αν πρεπει να τον αποκαλούμε βοηθο κάποιου μαλλον καλύτερα να τον λεμε βοηθό του Πιτινο γιατι το μπασκετ που παίζει πιο πολυ του ρικ μου θυμίζει. Αμυνα ανύπαρκτη που ενδιαφέρεται για τα deflections και επίθεση με σύστημα "Let's go guys!" , ο ορισμός του σκεπτόμενου μπασκετ ολα αυτα...

Disclaimer : ουτε εγω εχω κάποια πρόθεση να υπερασπιστώ τον Βοβορα, εχει γίνει και ποινικό αδίκημα αλλωστε.

ΥΓ. Παντως σε μια γενικότερη εικόνα διαφωνώ με κάθε απόλυση προπονητή στη μέση της χρονιάς ειδικα όταν αυτός δεν έχει προλάβει να αναδείξει το έργο του μεσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Οι μόνες απολύσεις με τις οποιες συμφωνούσα ηταν αυτές του Τζορτζεβιτς και η 2η του Πεδουλακη. Όλες οι άλλες νομιζω περισσότερο κακο έκαναν παρα καλο σε βάθος χρόνου.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Τετ Ιαν 27, 2021 2:11 pm

JohnnyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Δεν εχει καμια σημασία για τον προπονητή ο βοηθός του? Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις. Τον κρατησαν και οι 2 και μαλλον καθολου τυχαία, ο Τσαβι μαλλον εχει μιλήσει και με τα καλύτερα λόγια..

Παντως αν πρεπει να τον αποκαλούμε βοηθο κάποιου μαλλον καλύτερα να τον λεμε βοηθό του Πιτινο γιατι το μπασκετ που παίζει πιο πολυ του ρικ μου θυμίζει. Αμυνα ανύπαρκτη που ενδιαφέρεται για τα deflections και επίθεση με σύστημα "Let's go guys!" , ο ορισμός του σκεπτόμενου μπασκετ ολα αυτα...

Disclaimer : ουτε εγω εχω κάποια πρόθεση να υπερασπιστώ τον Βοβορα, εχει γίνει και ποινικό αδίκημα αλλωστε.

ΥΓ. Παντως σε μια γενικότερη εικόνα διαφωνώ με κάθε απόλυση προπονητή στη μέση της χρονιάς ειδικα όταν αυτός δεν έχει προλάβει να αναδείξει το έργο του μεσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Οι μόνες απολύσεις με τις οποιες συμφωνούσα ηταν αυτές του Τζορτζεβιτς και η 2η του Πεδουλακη. Όλες οι άλλες νομιζω περισσότερο κακο έκαναν παρα καλο σε βάθος χρόνου.
συμφωνω σε ολα. και εγω ειμαι καθετα αντιθετος στις απολυσεις προπονητων. ειδικα στην αρχη της σεζον ειναι εγκλημα! σκεψου να ειχαν απολυσει Ιβκοβιτς επειδη πηγαινε χαλια στην αρχη το 2011-2012! μονο λογο ονοματος δεν τον εδιωξαν.

την 1η φορα καταλαβαινω γιατι τον εδιωξαν τον αρτζι. ειχε καλυτερο ροστερ απο περσυ και κατα πασα πιθανοτητα θα αποκλειομασταν απο τα πλει οφφ ενω και με το ζορι μπηκαμε τοπ 16 αλλα και χαλια μπασκετ παιζαμε. σιγουρα επαιζε με μισο ποδι ουκιτς και με αλλο μισο ποδι καρρυ, ενω και ο ΔΔ ειχε πεσει λιγο σε σχεση με αλλες σεζον αλλα και παλι ειμασταν κακοι στο ματι και στα αποτελεσματα. φυσικα δεν ηθελα να φυγει αλλα καταλαβαινω τον λογο.

την 2η φορα ομως που τον διωξαμε πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι. ο τζειμς εκανε μην πω τι εκανε την ομαδα που εσπασε τζαμαρια και μετα απλως καθησαμε και χασαμε απο οσφπ (γιατι δεν μπορω να πω οτι παιξαμε και στα ισα το ματς μαλλον το ειχαν παρατησει απο το 1ο δευτερολεπτο) και φυσικα βγηκε και το επισοδειο που ειχε με ΔΓ και που ουσιαστικα αυτο ηταν που εφταιγε. οποτε πραγματικα αδικη απολυση ηταν αφου δεν εφταιγε ο ιδιος! να χε χασει τα αποδυτηρια λιγο δυσκολο αφου μολις 2 αγωνες ειχαν παιξει. τι να πω.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Ιαν 27, 2021 2:13 pm

JohnnyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

ποιος ηταν ο βοηθος του τσαβι ειναι γνωστο,ο βοβορας απλα υπηρχε στο τιμ σαν βοηθος οπου δεν του εδινε κανεις σημασια,εχουμε πει πολλες φορες μετα το 2012 η ομαδα εγινε σαν δημοσιο επι πασοκ,οποιος ειχε μεσον γνωριμιες ηταν στην κλαδικη τον γουσταρε ο υπουργος(δγ) ετρωγε ψωμακι

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary

Τετ Ιαν 27, 2021 2:26 pm

συμφωνω σε ολα. και εγω ειμαι καθετα αντιθετος στις απολυσεις προπονητων. ειδικα στην αρχη της σεζον ειναι εγκλημα! σκεψου να ειχαν απολυσει Ιβκοβιτς επειδη πηγαινε χαλια στην αρχη το 2011-2012! μονο λογο ονοματος δεν τον εδιωξαν.
Θυμάστε την πρώτη χρονιά του Ζοτς; Στο τρίμηνο πάνω ήταν για φευγιό, με μπινελίκια από την κερκίδα κλπ. :D

ΜΕγάλη αλήθεια, νομίζω είναι το πιο ανεγκέφαλο μπάσκετ που έχουμε παίξει όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμη κι έτσι, δε διώχνεις άνθρωπο στο τρίμηνο, ειδικά σε τέτοια σαιζόν. Δεν προλαβαίνει να δείξει κανείς τίποτε μέσα σε 3 μήνες σε νέα ομάδα, δεν ξέρουμε σε τι θα εξελισσόταν. Ισχύει πως το πρώτο δείγμα δεν ήταν θετικό, ειδικά στην επιλογή παικτών (θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα... για Λαπροβιτόλα δίναμε τα ρέστα μας :roulette: ), αλλά υπήρχαν κάποια θετικά στοιχεία και πάλι, τη χρονιά έπρεπε να τη βγάλει για να κριθεί έστω σε μια ανώμαλη χρονιά όπως αυτή που διανύουμε. Δε νομίζω ΔΔ και Αλβέρτης με τόση εμπειρία να ήταν της άποψης πως οι απολύσεις βοηθούν, είμαι σχεδόν σίγουρος πως η απόλυση ήταν επιλογή ΔΓ, κλασική περίπτωση που "τελεί υπό ευθυμία" μετά από ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου ως γνωστόν απαγορεύεται να κάνεις έστω και μια ήττα.

3
3 Εικόνα

Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιαν 27, 2021 4:27 pm

Kαλα πολλοι εδω προκειμενου να μην κατηγορηθει ο Φραγκι κι ο Μητσος για τυχον περιεργες αποφασεις ... μονο σε ταφο αν βρισκοταν δεν θα χατε επιχειρημα οτι δεν ειναι απο πισω ο ΔΓ....🤬Απολαυστε τωρα -που κατορθωθηκε να λειπει και μαζι τα λεφτα του απ την ομαδα- την πανδαισια μπασκετ που αποδιδει η με υγεια ομαδα μας και αφηστε τον ΔΓ στην ησυχια του....Και αναμεινατε τον μπασκετικο savoir vivre "Aλαφουζο" που θα σημανει την εκτοξευση....😎

1
1 Εικόνα
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Ιαν 27, 2021 5:08 pm

manj13 έγραψε:
Kαλα πολλοι εδω προκειμενου να μην κατηγορηθει ο Φραγκι κι ο Μητσος για τυχον περιεργες αποφασεις ... μονο σε ταφο αν βρισκοταν δεν θα χατε επιχειρημα οτι δεν ειναι απο πισω ο ΔΓ....🤬Απολαυστε τωρα -που κατορθωθηκε να λειπει και μαζι τα λεφτα του απ την ομαδα- την πανδαισια μπασκετ που αποδιδει η με υγεια ομαδα μας και αφηστε τον ΔΓ στην ησυχια του....Και αναμεινατε τον μπασκετικο savoir vivre "Aλαφουζο" που θα σημανει την εκτοξευση....😎
Ναι αλλα δεν θα αισθανεσαι περηφανος για τον ζαμπουνη προεδρο που θα εχεις? :roofl:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary

Τετ Ιαν 27, 2021 6:51 pm

manj13 έγραψε:
Ο ΔΓ δε λείπει, ξέρω πολύ καλά ότι ασχολείται καθημερινά με την ομάδα, απλά σε μικρότερο βαθμό, τα λεφτά του λείπουν. Δική του είναι η ομάδα και δεν πωλείται πουθενά, ούτε ήταν ποτέ υπό πώληση, τα περί ... Νιηγριανών προγκήπων με τους οποίους ήταν σε επαφή είναι για τα θηρία ή στην καλύτερη για τον Τσάκα.

0

austerity_blues
Reactions:

Τετ Ιαν 27, 2021 7:09 pm

δε χρειάζεται να έχει κάποιος πληροφορίες για να καταλάβει αν ο ΔΓ ασχολείται ή όχι με τον Παναθηναϊκό. και μόνο που τα Μέσα του ή τα "φιλικά" Μέσα εξακολουθούν να ασχολούνται με το Μπερτομέου και τη γιουρολιγκμάφια αρκεί για να μην έχει κανείς αμφιβολία.

αν υποθέσουμε ότι ο ΔΓ δεν ασχολείται τότε αναγκαστικά πρέπει να ισχύει ένα από τα δύο : είτε τα Τοτέμ έχουν και αυτά προσωπικό θέμα με το Μπερτομέου, είτε δεν υπάρχουν ούτε υπήρχαν κυβερνητικοί εκπρόσωποι και απλά οι διάφοροι Κοντοί, Συρίγοι κτλ εξέφραζαν και εκφράζουν προσωπική δημοσιογραφική άποψη, ακόμα και σε βάρος του Παναθηναϊκού.

βρίσκω αδύνατο να ισχύει οτιδήποτε από τα δύο, οπότε there you go.

Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Τετ Ιαν 27, 2021 7:24 pm

ρε παιδια δικια του ειναι η ομαδα, ο τριαντοπουλος δικος του ειναι, ο αλβερτης τοσα χρονια δουλευει στην ομαδα με αφεντικο τον ΔΓ, ο διαμαντιδης τον ειχε προεδρο και μετα συνεργαστηκαν στη καμπανια για το pao alive. σιγουρα θα εχει τον ελεγχο στα οικονομικα. τωρα ποσο ασχολειται στα αγωνιστικα και αμα οντως τη πουλαει δε ξερω.

για τα μεσα που εχει, ολα τα εκλεισε. μονο το onsports εχει. λεωφορος, πρασινη τα εκλεισε.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”