Αυτό το ποστ θα μείνει στην ιστορία .Παρακαλώ να γίνει pinned ,θα πέσει σοβαρή καζουρα αλλά δεν πειράζει ,έχετε συνηθίσειhalldor έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 09, 2026 4:34 pmΈχω διαφορετική άποψη.
Από τη σειρά, όπως την είδαμε και όπως έδειξαν οι ομάδες μέσα στη σεζόν, προκρίνεται κατά 90% η Βαλένθια. Στον ημιτελικό παίζει με τη Ρεάλ, όπου εκεί η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο. Της έχει πάρει τον αέρα, ξέρει το παιχνίδι τους, το έχουν αντιμετωπίσει και στην ευρωλίγκα και στην Ισπανία. Άρα, με πρόκριση της Βαλένθια, δεν βλέπω 40% πιθανότητες στέψης. Ούτε καν 10%, γιατί δεν την βλέπω να φτάνει τελικό.
Αν στη σειρά βγει το 10% (κατά τη δική μου εκτίμηση) και περάσει ο Παναθηναϊκός, τότε στον ημιτελικό με τη Ρεάλ οι πιθανότητες Ρεάλ και ΠΑΟ είναι μοιρασμένες για πρόκριση στον τελικό. Εκεί θα βρούνε τον Ολυμπιακό (ο οποίος θα περάσει πάνω από τη Φενέρ) και οι πιθανότητες και των δύο (Ρεάλ και ΠΑΟ) για στέψη είναι μηδαμινές.
Για να μην πολυλογούμε, θέλω να καταλήξω ότι την κούπα θα την σηκώσει ο Ολυμπιακός ως η καλύτερη ομάδα της σεζόν, η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή, η ομάδα με το μεγαλύτερο βάθος και η ομάδα που μπορεί να φτάσει με πολλούς τρόπους στη νίκη.
Εγώ πάντως τα λεφτά μου αν έπαιζα στοίχημα θα τα πέταγα στην Φενέρ

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο