Euroleague Playoffs 2026: Valencia (2) vs Panathinaikos (7)

Συντονιστής: Captains

Αποτέλεσμα σειράς

Βαλένθια 3-0
3
3%
Βαλένθια 3-1
27
31%
Βαλένθια 3-2
16
18%
Παναθηναϊκός 3-0
5
6%
Παναθηναϊκός 3-1
15
17%
Παναθηναϊκός 3-2
22
25%

Σύνολο ψήφων: 88
socrates13

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μάιος 09, 2026 4:38 pm

halldor έγραψε:
Σάβ Μάιος 09, 2026 4:34 pm
plo koon έγραψε:
Σάβ Μάιος 09, 2026 3:08 pm
Πάντως δεν ξέρω τι ειναι καλύτερο για τους αλλους 3 του F4. Να περάσει ο γηπεδούχος ΠΑΟ ή μία Βαλένθια που θα έχει γυρίσει από το 0-2? Θεωρώ ότι ο νικητής της σειράς θα έχει τουλάχιστον 40% πιθανότητες στέψης.
Έχω διαφορετική άποψη.
Από τη σειρά, όπως την είδαμε και όπως έδειξαν οι ομάδες μέσα στη σεζόν, προκρίνεται κατά 90% η Βαλένθια. Στον ημιτελικό παίζει με τη Ρεάλ, όπου εκεί η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο. Της έχει πάρει τον αέρα, ξέρει το παιχνίδι τους, το έχουν αντιμετωπίσει και στην ευρωλίγκα και στην Ισπανία. Άρα, με πρόκριση της Βαλένθια, δεν βλέπω 40% πιθανότητες στέψης. Ούτε καν 10%, γιατί δεν την βλέπω να φτάνει τελικό.
Αν στη σειρά βγει το 10% (κατά τη δική μου εκτίμηση) και περάσει ο Παναθηναϊκός, τότε στον ημιτελικό με τη Ρεάλ οι πιθανότητες Ρεάλ και ΠΑΟ είναι μοιρασμένες για πρόκριση στον τελικό. Εκεί θα βρούνε τον Ολυμπιακό (ο οποίος θα περάσει πάνω από τη Φενέρ) και οι πιθανότητες και των δύο (Ρεάλ και ΠΑΟ) για στέψη είναι μηδαμινές.
Για να μην πολυλογούμε, θέλω να καταλήξω ότι την κούπα θα την σηκώσει ο Ολυμπιακός ως η καλύτερη ομάδα της σεζόν, η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή, η ομάδα με το μεγαλύτερο βάθος και η ομάδα που μπορεί να φτάσει με πολλούς τρόπους στη νίκη.
Αυτό το ποστ θα μείνει στην ιστορία .Παρακαλώ να γίνει pinned ,θα πέσει σοβαρή καζουρα αλλά δεν πειράζει ,έχετε συνηθίσει
Εγώ πάντως τα λεφτά μου αν έπαιζα στοίχημα θα τα πέταγα στην Φενέρ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος socrates13 την Σάβ Μάιος 09, 2026 4:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Μάιος 09, 2026 4:13 pm
Lavertis Robinson έγραψε:
Σάβ Μάιος 09, 2026 4:10 pm
Κατω απο 10 παιχνιδια ολη τη χρονια, τα 2 στη Βαλενθια την προηγουμενη βδομαδα.
Εχει πλάκα ο Αταμαν που όταν λέει ότι η ομάδα μπορεί να παίξει μπάσκετ φέρνει ως παράδειγμα και αναφέρει τα 2 ίδια παιχνίδια κάθε φορά με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα κι εκεί τελειώνει η λίστα :lol:
Είναι σταθερός χαρακτήρας. Βράχος !!! Δεν είναι ΟΦΑ. :D :D :D

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:

Σάβ Μάιος 09, 2026 4:42 pm

socrates13 έγραψε:
halldor έγραψε:
Σάβ Μάιος 09, 2026 4:34 pm

Έχω διαφορετική άποψη.
Από τη σειρά, όπως την είδαμε και όπως έδειξαν οι ομάδες μέσα στη σεζόν, προκρίνεται κατά 90% η Βαλένθια. Στον ημιτελικό παίζει με τη Ρεάλ, όπου εκεί η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο. Της έχει πάρει τον αέρα, ξέρει το παιχνίδι τους, το έχουν αντιμετωπίσει και στην ευρωλίγκα και στην Ισπανία. Άρα, με πρόκριση της Βαλένθια, δεν βλέπω 40% πιθανότητες στέψης. Ούτε καν 10%, γιατί δεν την βλέπω να φτάνει τελικό.
Αν στη σειρά βγει το 10% (κατά τη δική μου εκτίμηση) και περάσει ο Παναθηναϊκός, τότε στον ημιτελικό με τη Ρεάλ οι πιθανότητες Ρεάλ και ΠΑΟ είναι μοιρασμένες για πρόκριση στον τελικό. Εκεί θα βρούνε τον Ολυμπιακό (ο οποίος θα περάσει πάνω από τη Φενέρ) και οι πιθανότητες και των δύο (Ρεάλ και ΠΑΟ) για στέψη είναι μηδαμινές.
Για να μην πολυλογούμε, θέλω να καταλήξω ότι την κούπα θα την σηκώσει ο Ολυμπιακός ως η καλύτερη ομάδα της σεζόν, η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή, η ομάδα με το μεγαλύτερο βάθος και η ομάδα που μπορεί να φτάσει με πολλούς τρόπους στη νίκη.
Αυτό το ποστ θα μείνει στην ιστορία .Παρακαλώ να γίνει pinned ,θα πέσει σοβαρή καζουρα αλλά δεν πειράζει ,έχετε συνηθίσει
Εγώ πάντως τα λεφτά μου αν έπαιζα στοίχημα θα τα πέταγα στην Φενέρ
Πραγματικά θα τα πέταγες !!! :D :D :D

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μάιος 09, 2026 4:54 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Σάβ Μάιος 09, 2026 9:42 am
τουλουμπα έγραψε:
Παρ Μάιος 08, 2026 9:21 pm
ευτυχως που μπηκαν με το μαχαιρι στα δοντια
νταξ μωρε μπερδευτηκαν και το κρατησαν με την κοψη προς τα μεσα
Πού το σκέφτηκες ρε φίλε, να σαι καλά χαχαχα

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Σάβ Μάιος 09, 2026 5:14 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Μάιος 09, 2026 4:21 pm
brandon_roy έγραψε:
Σάβ Μάιος 09, 2026 1:44 pm
Τώρα η ομάδα έχει δομικά προβλήματα μας λένε οι μετά-Χριστόν προφήτες, όταν τα λέγαμε τον Νοεμβριο μας λέγανε γκρινιαρηδες κ είναι νωρίς ακόμη θα στρώσουμε :imnewhere:
ποιο νοεμβριο απτο καλοκαιρι τα γραφαμε

βασικο 4αρι βασικο 5αρι και ειχαμε αμφιβολιες για τον σορτς γιατι ξεραμε οτι θα τον καψει και αυτον ο αταμαν

τουλαχιστον πηραν βασικο 4αρι τον φεβρουαριο και αυτο βεβαια επειδη χρειαστηκε να παρακαμψει τον τι τους ετοιμαζει παλι αφου ειναι γνωστο οτι δεν ηθελε μεταγραφη και ηθελε να παμε με τριποντινο στο 4
Καλά έτσι και δεν είχαμε πάρει NHD που δεν τον ήθελε ο "προπονητής που ξέρει καλύτερα" ούτε πλέι-ιν δε χαμε μπει. Πραγματικά ΑΝ καταφέρει κάτι η ομάδα φέτος όλο το credit πρέπει να πάει στον ΔΠΓ και τους παίκτες. Αν και ο πρώτος ευθύνεται πάρα πολύ για την ψυχολογική εικόνα των παικτών στα δύο τελευταία ματς με τα καραγκιοζιλίκια του την προηγούμενη εβδομάδα.

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Σάβ Μάιος 09, 2026 5:24 pm

berry έγραψε:
Σάβ Μάιος 09, 2026 3:09 pm
Δεν καταλαβαινω με ποια λογικη χριζετε φαβορι στο φετινο φ4 που ειναι απο τα πιο δυσκολα που θυμαμαι.

Εγω παλι δινω 25% στον καθενα .
εγω δινω 34 στη Φενερ σαν πρωθλητρια,33 στους αλλους 2 και 0 στρόγγυλο στη Ρεαλ.....

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Σάβ Μάιος 09, 2026 5:30 pm

assistant έγραψε:
berry έγραψε:
Σάβ Μάιος 09, 2026 3:09 pm
Δεν καταλαβαινω με ποια λογικη χριζετε φαβορι στο φετινο φ4 που ειναι απο τα πιο δυσκολα που θυμαμαι.

Εγω παλι δινω 25% στον καθενα .
εγω δινω 34 στη Φενερ σαν πρωθλητρια,33 στους αλλους 2 και 0 στρόγγυλο στη Ρεαλ.....
Τόσο της δίνανε και στο Κάουνας. Έχει την πιο βαριά φανέλα απ'όλους.

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Σάβ Μάιος 09, 2026 5:32 pm

brandon_roy έγραψε:
Σάβ Μάιος 09, 2026 5:30 pm
assistant έγραψε:

Τόσο της δίνανε και στο Κάουνας. Έχει την πιο βαριά φανέλα απ'όλους.
και τον πιο ελαφρυ κοουτς......

NikBot

senior
Reactions:

Σάβ Μάιος 09, 2026 5:48 pm

Και πάλι έτσι έλεγαν και για τον Τσους Ματέο στο Κάουνας. 0% δεν έχει κανένας. Είναι ένα διήμερο τουρνουά όλα γίνονται.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Μάιος 09, 2026 5:56 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Μάιος 09, 2026 4:15 pm
Dimmitz έγραψε:
Σάβ Μάιος 09, 2026 10:36 am

Εγώ το έχω πει εδώ και μήνες (μάλιστα είχα συζητήσει με τον kein επί αυτού) ότι στον αθλητισμό γενικότερα ομάδες τύπου γκαλάκτικος έχουν αποτύχει παταγωδώς.

Δεν ξέρω τι θα γίνει στο game5, δεν προδικάζω τίποτα, αλλά ακόμα και αν περάσετε, ακόμα και αν πάρετε την κούπα, το μπάσκετ που παίζει η ομάδα του ΠΑΟ φέτος είναι αποκαρδιωτικό.

Αυτή η νοοτροπία του στυλ θα σας πάρουμε με τις φανέλες και η αδυναμία/ανικανότητα/βαρεμάρα του προπονητή να δουλέψει έστω και ένα play είναι καταδικαστική στο κορυφαίο επίπεδο.

Και όπως μάλλον θα αποδειχθεί σύντομα, ένας Ντέιβις δεν φέρνει την άνοιξη.

Αλήθεια ακόμα και να το πάρετε γιατί οκ 3 παιχνίδια είναι, με το μπάσκετ που παίζετε εγώ δεν θα ήμουν ευχαριστημένος.

Αυτή την διαφωνία έχω καιρό τώρα με τον shaq και μαζι σου ότι η κούπα είναι αυτοσκοπός και δεν μετράει τίποτα άλλο.
σκοπος ειναι η κουπα
κανεις δεν θα θυμαται τι εγινε πριν το φ4 αν την παρεις

η ομαδαρα του 2009 που ολοι μνημονευουν μεχρι τον φεβρουαριο δεν βλεποταν και της εκανε πλακα ο καθε πικραμενος
μετα τα σαρωσε ολα και εμεινε στην ιστορια σαν ομαδαρα

το προβλημα του φετινου παο ειναι οτι και την ευρωλιγκα δεν θα παρει και παιζει χαλια

το χειροτερο ειναι αυτο που συμβαινει απο περυσι οτι η ομαδα κανει μια μεγαλη νικη και μετα υπαρχει καταρευση για 3-4-5 παιχνιδια και μπορει να χασει και απτην μυκονο στο οακα

αυτη η νοοτροπια πρεπει να ξηλωθει το καλοκαιρι ανεξαρτητα απτο αν παρουμε καμια κουπα φετος
Γιατί να μην πάρετε την Ευρωλίγκα; Ενα παιχνίδι είναι με την άπειρη Βαλένθια μπορείτε να το κλέψετε στα τελευταία λεπτά όπως τα δύο πρώτα, μετά ένα ματς με Ρεάλ που την έχετε και μπορείτε να περάσετε και μετά ο τελικός.

Ουσιαστικά τρία παιχνίδια είναι. Δεν θέλει και πολύ να κάνει κανένα διαστημικό παιχνίδι ο Ναν ή ο Χέιζ όπως το δεύτερο με Βαλένθια και να την κλέψετε την κούπα.

Σε αυτό το σενάριο εσύ θα είσαι ευχαριστημένος; Γιατί η εικόνα της ομάδας ακόμα και να κερδίζει τα επόμενα τρία παιχνίδια τα ίδια χάλια θα έχει μπρος και πίσω.

Στα ψέμματα με ατομικές ενέργειες Οσμάν, Ναν και Χέιζ.

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Μάιος 09, 2026 6:30 pm

Dimmitz έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Μάιος 09, 2026 4:15 pm

σκοπος ειναι η κουπα
κανεις δεν θα θυμαται τι εγινε πριν το φ4 αν την παρεις

η ομαδαρα του 2009 που ολοι μνημονευουν μεχρι τον φεβρουαριο δεν βλεποταν και της εκανε πλακα ο καθε πικραμενος
μετα τα σαρωσε ολα και εμεινε στην ιστορια σαν ομαδαρα

το προβλημα του φετινου παο ειναι οτι και την ευρωλιγκα δεν θα παρει και παιζει χαλια

το χειροτερο ειναι αυτο που συμβαινει απο περυσι οτι η ομαδα κανει μια μεγαλη νικη και μετα υπαρχει καταρευση για 3-4-5 παιχνιδια και μπορει να χασει και απτην μυκονο στο οακα

αυτη η νοοτροπια πρεπει να ξηλωθει το καλοκαιρι ανεξαρτητα απτο αν παρουμε καμια κουπα φετος
Γιατί να μην πάρετε την Ευρωλίγκα; Ενα παιχνίδι είναι με την άπειρη Βαλένθια μπορείτε να το κλέψετε στα τελευταία λεπτά όπως τα δύο πρώτα, μετά ένα ματς με Ρεάλ που την έχετε και μπορείτε να περάσετε και μετά ο τελικός.

Ουσιαστικά τρία παιχνίδια είναι. Δεν θέλει και πολύ να κάνει κανένα διαστημικό παιχνίδι ο Ναν ή ο Χέιζ όπως το δεύτερο με Βαλένθια και να την κλέψετε την κούπα.

Σε αυτό το σενάριο εσύ θα είσαι ευχαριστημένος; Γιατί η εικόνα της ομάδας ακόμα και να κερδίζει τα επόμενα τρία παιχνίδια τα ίδια χάλια θα έχει μπρος και πίσω.

Για να μην πάω πιο πίσω, αν είδες μόνο τα 3 τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού θα καταλάβεις γιατί δε γίνεται. Αυτό το μπάσκετ έχει κοντά πόδια (άντε να πούμε με όμορφες γάμπες).

Και το μπάσκετ γενικά, όσο κι αν θέλουμε να βάζουμε στο κάδρο εξαγωνιστικούς παράγοντες, είναι δίκαιο άθλημα από μόνο του.

Ήταν εύκολο να λυθούν οι κακοφωνίες μες στη χρονιά αλλά πήραν την απόφαση να μην το κάνουν για τους δικούς τους λόγους.

Ωστόσο είμαι χαρούμενος που ο Αταμάν παρέμεινε στον πάγκο όλο αυτό το διάστημα. Σιχαίνομαι την (ποδοσφαιρική) νοοτροπία όπου θυσιάζουν τον προπονητή κάθε τρεις και λίγο για να θολώσουν τα νερά. Παρόλα αυτά νιώθω πως ο πραγματικός λόγος που ο Αταμάν δεν έφυγε ή δεν απολύθηκε είναι γιατί κουβαλάει τα ίδια μυαλά με τον πρόεδρο. Αν δεν ταιριάζανε δε θα συμπεθεριάζανε. Και φαίνεται να έχουν κάνει καλή συμπεθεριά.

Για το "μετά ποιός" ονόματα υπάρχουν αλλά νομίζω έχει μπιφ με τους περισσότερους: Μαρτίνεθ ( :boxing: ), Ιτούδης ( :argument: ), Σάρας (;), Σπανούλης ( :@#$: ).
Ας φέρει πίσω Iisalo ( :hoho:). Το σημαντικό είναι να μην είναι λύση του ποδαριού, αλλά με πλάνο. Αλλιώς ας είναι Αταμάν.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Μάιος 09, 2026 6:43 pm

Dimmitz έγραψε:

γιατι η ομαδα δεν εχει δειξει οτι μπορει να παιξει καλα σε 3 συνεχομενα παιχνιδια

ακομα ομως και να γινει αυτο και να παρουμε την κουπα χρειαζονται αλλαγες το καλοκαιρι δεν τραβαει το πραγμα

θα ειμαι ευχαριστημενος αν παρουμε την κουπα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να διορθωθουν τα λαθη

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Μάιος 09, 2026 6:50 pm

Jeight έγραψε:
Σάβ Μάιος 09, 2026 6:18 pm
Τα προηγουμενα συναισθηματα εχουν να κανουν οτι ο Ολυμπιακος το αξιζε αλλα δεν το πηρε. Εκει ειναι η μεγαλη διαφορα. Ολη η Ευρωπη πιστευει οτι ο Ολυμπιακος αξιζει τουλαχιστον Μια Ευρωλιγκα αυτα τα χρονια. Τα συναισθηματα που περιγραφεις δεν θα υπηρχαν αν το μπασκετ που επαιζε δεν αξιζε μια Ευρωλιγκα. Ο ΠΑΟ περυσι και φετος δεν αξιζε να παρει την Ευρωλιγκα οπως αντιστοιχως και ο Ολυμπιακος το 24.
την κουπα την παιρνει αυτος που την αξιζει

η μοναδικη φορα που μπορεις να πεις οτι ο οσφπ ηταν ατυχος ηταν με την ρεαλ στον τελικο

τις υπολοιπες 3 φορες δεν πηγε καν στον τελικο και τις 2 απο αυτες ειχε χασει στον ημιτελικο απτο πρωτο δεκαλεπτο

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Μάιος 09, 2026 7:35 pm

τουλουμπα έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

γιατι η ομαδα δεν εχει δειξει οτι μπορει να παιξει καλα σε 3 συνεχομενα παιχνιδια

ακομα ομως και να γινει αυτο και να παρουμε την κουπα χρειαζονται αλλαγες το καλοκαιρι δεν τραβαει το πραγμα

θα ειμαι ευχαριστημενος αν παρουμε την κουπα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να διορθωθουν τα λαθη
Μα δεν χρειάζεται να παίξει καλά για να κερδίζει τα επόμενα τρία παιχνίδια.

Η Βαλένθια είναι πολύ ποιοτικότερη ομάδα, αλλά στα τελευταία λεπτά πίνει θάλασσα όπως ο Ολυμπιακός του 22-23. Όπως φάνηκε και στα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ δεν θέλει και πολύ να χάσει μια διαφορά 10-15 πόντων στην τελευταία περίοδο.

Μετά παίζετε με Ρεάλ χωρίς Ταβάρες που είναι στα μέτρα σας και ΟΚ ο τελικός ένα παιχνίδι είναι. Αν παίξετε με εμάς είναι 50-50 λόγω ιδιαιτερότητας.

Θέλω να πω ότι έχετε προσωπικότητες που σε εμφανίσεις όπως η χτεσινή μπορούν να το πάρουν μόνοι τους.

Οπότε τι είναι σημαντικότερο τελικά; Να σκας όλη την χρονιά με την εικόνα της ομάδας και παρόλαυτα να έχεις πιθανότητες να το πάρεις επειδή είσαι ο ΠΑΟ και έχεις ονόματα ή να παίζεις καλό μπάσκετ όλη την χρονιά όπως η Βαλένθια αλλά στο τέλος να κάνεις μια τρύπα στο νερό όπως ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια;

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Μάιος 09, 2026 7:37 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Μάιος 09, 2026 7:35 pm
τουλουμπα έγραψε:

Μα δεν χρειάζεται να παίξει καλά για να κερδίζει τα επόμενα τρία παιχνίδια.

Η Βαλένθια είναι πολύ ποιοτικότερη ομάδα, αλλά στα τελευταία λεπτά πίνει θάλασσα όπως ο Ολυμπιακός του 22-23. Όπως φάνηκε και στα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ δεν θέλει και πολύ να χάσει μια διαφορά 10-15 πόντων στην τελευταία περίοδο.

Μετά παίζετε με Ρεάλ χωρίς Ταβάρες που είναι στα μέτρα σας και ΟΚ ο τελικός ένα παιχνίδι είναι. Αν παίξετε με εμάς είναι 50-50 λόγω ιδιαιτερότητας.

Θέλω να πω ότι έχετε προσωπικότητες που σε εμφανίσεις όπως η χτεσινή μπορούν να το πάρουν μόνοι τους.

Οπότε τι είναι σημαντικότερο τελικά; Να σκας όλη την χρονιά με την εικόνα της ομάδας και παρόλαυτα να έχεις πιθανότητες να το πάρεις επειδή είσαι ο ΠΑΟ και έχεις ονόματα ή να παίζεις καλό μπάσκετ όλη την χρονιά όπως η Βαλένθια αλλά στο τέλος να κάνεις μια τρύπα στο νερό όπως ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια;
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague 2025-2026”