Tον Σακη λες. ναι τον ξερω. ο Σακης ηρθε πιο μετα στην ομαδα και εγραψε την δικη του ιστορια ως γνωστον, τωρα ειναι προπονητης στο εφηβικο και κατοικος Λαυριου.golitog7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 10:19 amΠότε ήσουν στο Λαύριο φίλε? Ξέρεις τον Γιαννακόπουλο?Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 1:10 am
χαχαχα. το περιμενα.
Εχω ξαναπει νομιζω(μπορει και οχι) τον ειχα προπονητη τον Σερελη οταν ημουν εφηβικο στο Λαυριο. Απο κει ειμαι και οποτε κατεβαινω τους συναντω συχνα πυκνα.
Αρρωστος γαβρος ο Χρηστος οπως θα ξερετε, να βλεπουμε Ολυμπιακο (ειτε μπασκετ ειτε ποδοσφαιρο) μαζι σε καφετερια παλια και να τρελαινεται.
ε θα μπουχτισε διπλα στον Αταμαν.
Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ΝαιHeisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 11:56 amTον Σακη λες. ναι τον ξερω. ο Σακης ηρθε πιο μετα στην ομαδα και εγραψε την δικη του ιστορια ως γνωστον, τωρα ειναι προπονητης στο εφηβικο και κατοικος Λαυριου.
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Πολυ ωραιος τυπος ο Σερελης, με εξυπνο χιουμορ αλλα και με πολλες γνωσεις.golitog7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 12:11 pmΝαιHeisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 11:56 am
Tον Σακη λες. ναι τον ξερω. ο Σακης ηρθε πιο μετα στην ομαδα και εγραψε την δικη του ιστορια ως γνωστον, τωρα ειναι προπονητης στο εφηβικο και κατοικος Λαυριου.. Είναι φιλαράκι ο Σάκης από παλιά. Παιχτάρα και πραγματική σημαία της ομάδας. Τον Σερέλη τον θυμάμαι και εγώ από τότε γιατί έβλεπα συχνά αγώνες του Λαυρίου. Είναι πράγματι ολυμπιακός και ωραίος τύπος.
Παικταρα ο Σακης αναμφιβολα και πολυ καλο μπασκετικο μυαλο, ηταν σιγουρο οτι θα γινει προπονητης.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το σβήσαμε. Ούτε χρειάζεται να το παίρνεις προσωπικά οπως και κανένας άλλος, ούτε με το δάκτυλο στην σκανδάλη είμαστε. Όμως υπάρχει μια αύξηση της έντασης όσο πλησιάζουν οι τελικοί, δεν ξέρω γιατί ένα μεγάλο μέρος των παιδιών εδω είναι έτοιμοι να αρπαχτουν. Ισως δεν γίνεται πληρως αντιληπτό γιατί προσπαθουμε να τα προλαβουμε.Από εσας εξαρτάται πόσο θα μας βοηθησετε να κρατησουμε ήρεμο το κλίμα αντί να είστε κι εσείς με το δάκτυλο στην σκανδάλη θα κάνω τον αντίλογο.
-
NikBot

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά εννοείται πως στην ουσία έχεις απόλυτο δίκιο, δεν υπάρχει κάτι το ηρωικό στο να κάνεις την δουλειά για την οποία αμοίβεσαι (καλά)big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 11:20 amΉρωας που έφτιαξε το βιογραφικό του όντας ασσισταντ σε κατάκτηση ευρολιγκας και θα πληρώνεται για αυτό αδρα από εδώ κ πέρα στο τοπ επιπεδο?Σιγά τον ηρωισμό.
Αυτά τα επικο-οπαδικα είναι για να περνάει η ώρα και να τσακωνονται τα πληθη,όταν μπαίνει μέσα ο επαγγελματισμος κ τα λεφτά δε παίζουν τετοια.Παμπολλες οι περιπτώσεις εκατέρωθεν που....έκαναν τη καρδιά τους πετρα(ουτε καν)
Τώρα στο συγκεκριμένο, προφανώς έκανε πλάκα ξεκάθαρα, αλλά εγώ να πω την αλήθεια το διάβασα αλλιώς, όχι "ήρωας" επειδή είναι Ολυμπιακός αλλά επειδή είναι αναγκασμένος να βλέπει από κοντά αυτά τα μάταια hedge του Ataman και να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Είναι αυτό που παίζετε video game μαζί με τον άλλο, παίζει αυτός, το κάνει χάλια αυτό που κάνει και λες μέσα σου "δώσε μου ρε φίλε λίγο το χειριστήριο να σου δείξω πως γίνεται"
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
https://www.sportal.gr/basket/article/a ... 1243621201NikBot έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 5:05 pmΚαλά εννοείται πως στην ουσία έχεις απόλυτο δίκιο, δεν υπάρχει κάτι το ηρωικό στο να κάνεις την δουλειά για την οποία αμοίβεσαι (καλά)big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιουν 02, 2026 11:20 amΉρωας που έφτιαξε το βιογραφικό του όντας ασσισταντ σε κατάκτηση ευρολιγκας και θα πληρώνεται για αυτό αδρα από εδώ κ πέρα στο τοπ επιπεδο?Σιγά τον ηρωισμό.
Αυτά τα επικο-οπαδικα είναι για να περνάει η ώρα και να τσακωνονται τα πληθη,όταν μπαίνει μέσα ο επαγγελματισμος κ τα λεφτά δε παίζουν τετοια.Παμπολλες οι περιπτώσεις εκατέρωθεν που....έκαναν τη καρδιά τους πετρα(ουτε καν)
Τώρα στο συγκεκριμένο, προφανώς έκανε πλάκα ξεκάθαρα, αλλά εγώ να πω την αλήθεια το διάβασα αλλιώς, όχι "ήρωας" επειδή είναι Ολυμπιακός αλλά επειδή είναι αναγκασμένος να βλέπει από κοντά αυτά τα μάταια hedge του Ataman και να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Είναι αυτό που παίζετε video game μαζί με τον άλλο, παίζει αυτός, το κάνει χάλια αυτό που κάνει και λες μέσα σου "δώσε μου ρε φίλε λίγο το χειριστήριο να σου δείξω πως γίνεται"
Αν ο Σερέλης έχει κάποια καλή ιδέα, δε βλέπω γιατί να μην την ακούσει ο Αταμάν.
-
NikBot

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς και συμβαίνει και είμαι σίγουρος ότι έχει συμβέι και άλλες φορές, είναι και αυτό μέρος της δουλειάς του assistant coach. Ούτε εγώ το εννοώ ότι ο Σερέλης δεν υπομένει τον Αταμάν, χιούμορ είναι, όλα αυτά τα ποστ περί Ολυμπιακού Σερέλη (είναι αλλά δεν έχει καμία σημασία), ήρωα, εσωτερικού πράκτορα κλπ είναι χιουμοριστικά, μην τα παίρνεις κυριολεκτικά.
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Είδα ότι γράφεις για τα ταξίδια σου σε ταξιδιωτικό blog. Θα προσπαθήσω να διαβάσω για κάποιο από αυτά όταν βρω χρόνο.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπερβολές, έχει πάει σκόρπια σε μερικές χώρες και κάτι έγινε, είμαι σχεδόν σίγουρος (σχεδόν) ότι ούτε 190 δεν θα είναι αυτές.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 11:09 amΣτην υπογραφή του. Ο Γιώργος είναι θρύλος του σάιτ.
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο