Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 02, 2026 11:56 am

golitog7 έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 10:19 am
Heisenberg έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 1:10 am

χαχαχα. το περιμενα.
Εχω ξαναπει νομιζω(μπορει και οχι) τον ειχα προπονητη τον Σερελη οταν ημουν εφηβικο στο Λαυριο. Απο κει ειμαι και οποτε κατεβαινω τους συναντω συχνα πυκνα.
Αρρωστος γαβρος ο Χρηστος οπως θα ξερετε, να βλεπουμε Ολυμπιακο (ειτε μπασκετ ειτε ποδοσφαιρο) μαζι σε καφετερια παλια και να τρελαινεται.
ε θα μπουχτισε διπλα στον Αταμαν.
Πότε ήσουν στο Λαύριο φίλε? Ξέρεις τον Γιαννακόπουλο?
Tον Σακη λες. ναι τον ξερω. ο Σακης ηρθε πιο μετα στην ομαδα και εγραψε την δικη του ιστορια ως γνωστον, τωρα ειναι προπονητης στο εφηβικο και κατοικος Λαυριου.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 02, 2026 12:11 pm

Heisenberg έγραψε:
golitog7 έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 10:19 am

Πότε ήσουν στο Λαύριο φίλε? Ξέρεις τον Γιαννακόπουλο?
Tον Σακη λες. ναι τον ξερω. ο Σακης ηρθε πιο μετα στην ομαδα και εγραψε την δικη του ιστορια ως γνωστον, τωρα ειναι προπονητης στο εφηβικο και κατοικος Λαυριου.
Ναι :). Είναι φιλαράκι ο Σάκης από παλιά. Παιχτάρα και πραγματική σημαία της ομάδας. Τον Σερέλη τον θυμάμαι και εγώ από τότε γιατί έβλεπα συχνά αγώνες του Λαυρίου. Είναι πράγματι ολυμπιακός και ωραίος τύπος.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τρί Ιουν 02, 2026 12:15 pm

Τωρα εξιχνιαστηκε το μυστηριο. Ο Αταμαν θελει να παιζει αλλαγες αλλα ο Σερελης σαν sleeper agent των Αφων τον πειθει να παιζει hedge out στον Γουοκαπ και να πειθει τον Ναν να προσπαθει να σπασει τις παγιδες με ντιμπλα. Ηγετη ΧΡΗΣΤΟ :D :D

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Τρί Ιουν 02, 2026 12:18 pm

golitog7 έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 12:11 pm
Heisenberg έγραψε:

Ναι :). Είναι φιλαράκι ο Σάκης από παλιά. Παιχτάρα και πραγματική σημαία της ομάδας. Τον Σερέλη τον θυμάμαι και εγώ από τότε γιατί έβλεπα συχνά αγώνες του Λαυρίου. Είναι πράγματι ολυμπιακός και ωραίος τύπος.
Πολυ ωραιος τυπος ο Σερελης, με εξυπνο χιουμορ αλλα και με πολλες γνωσεις.
Παικταρα ο Σακης αναμφιβολα και πολυ καλο μπασκετικο μυαλο, ηταν σιγουρο οτι θα γινει προπονητης.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Ιουν 02, 2026 4:49 pm

Κατ αρχάς δε σου επιτέθηκα κοουτς ,ούτε είχα τέτοια πρόθεση
Κατά δεύτερον κατάλαβα το πνεύμα σου ,αυτό σχολίασα.
Όσο ήρωας είναι ο Λαρετζακης η ο Ματζαρης είναι κι ο Σερελης(κάνεις δεν ειναι).Δε νομίζω να δυσκολεύτηκε κάνεις να αλλάξει στρατόπεδο αυτό λεω δε το έγραψα με τοξικό η οπαδικο τροπο

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Ιουν 02, 2026 4:54 pm

Coach Periklis έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 9:48 am
Το σβήσαμε. Ούτε χρειάζεται να το παίρνεις προσωπικά οπως και κανένας άλλος, ούτε με το δάκτυλο στην σκανδάλη είμαστε. Όμως υπάρχει μια αύξηση της έντασης όσο πλησιάζουν οι τελικοί, δεν ξέρω γιατί ένα μεγάλο μέρος των παιδιών εδω είναι έτοιμοι να αρπαχτουν. Ισως δεν γίνεται πληρως αντιληπτό γιατί προσπαθουμε να τα προλαβουμε.Από εσας εξαρτάται πόσο θα μας βοηθησετε να κρατησουμε ήρεμο το κλίμα αντί να είστε κι εσείς με το δάκτυλο στην σκανδάλη θα κάνω τον αντίλογο.

:peace:

NikBot

senior
Reactions:

Τρί Ιουν 02, 2026 5:05 pm

big_lebowski έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 11:20 am
Ήρωας που έφτιαξε το βιογραφικό του όντας ασσισταντ σε κατάκτηση ευρολιγκας και θα πληρώνεται για αυτό αδρα από εδώ κ πέρα στο τοπ επιπεδο?Σιγά τον ηρωισμό.

Αυτά τα επικο-οπαδικα είναι για να περνάει η ώρα και να τσακωνονται τα πληθη,όταν μπαίνει μέσα ο επαγγελματισμος κ τα λεφτά δε παίζουν τετοια.Παμπολλες οι περιπτώσεις εκατέρωθεν που....έκαναν τη καρδιά τους πετρα(ουτε καν)
Καλά εννοείται πως στην ουσία έχεις απόλυτο δίκιο, δεν υπάρχει κάτι το ηρωικό στο να κάνεις την δουλειά για την οποία αμοίβεσαι (καλά)

Τώρα στο συγκεκριμένο, προφανώς έκανε πλάκα ξεκάθαρα, αλλά εγώ να πω την αλήθεια το διάβασα αλλιώς, όχι "ήρωας" επειδή είναι Ολυμπιακός αλλά επειδή είναι αναγκασμένος να βλέπει από κοντά αυτά τα μάταια hedge του Ataman και να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Είναι αυτό που παίζετε video game μαζί με τον άλλο, παίζει αυτός, το κάνει χάλια αυτό που κάνει και λες μέσα σου "δώσε μου ρε φίλε λίγο το χειριστήριο να σου δείξω πως γίνεται"

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Ιουν 02, 2026 5:09 pm

NikBot έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 5:05 pm
big_lebowski έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 11:20 am
Ήρωας που έφτιαξε το βιογραφικό του όντας ασσισταντ σε κατάκτηση ευρολιγκας και θα πληρώνεται για αυτό αδρα από εδώ κ πέρα στο τοπ επιπεδο?Σιγά τον ηρωισμό.

Αυτά τα επικο-οπαδικα είναι για να περνάει η ώρα και να τσακωνονται τα πληθη,όταν μπαίνει μέσα ο επαγγελματισμος κ τα λεφτά δε παίζουν τετοια.Παμπολλες οι περιπτώσεις εκατέρωθεν που....έκαναν τη καρδιά τους πετρα(ουτε καν)
Καλά εννοείται πως στην ουσία έχεις απόλυτο δίκιο, δεν υπάρχει κάτι το ηρωικό στο να κάνεις την δουλειά για την οποία αμοίβεσαι (καλά)

Τώρα στο συγκεκριμένο, προφανώς έκανε πλάκα ξεκάθαρα, αλλά εγώ να πω την αλήθεια το διάβασα αλλιώς, όχι "ήρωας" επειδή είναι Ολυμπιακός αλλά επειδή είναι αναγκασμένος να βλέπει από κοντά αυτά τα μάταια hedge του Ataman και να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Είναι αυτό που παίζετε video game μαζί με τον άλλο, παίζει αυτός, το κάνει χάλια αυτό που κάνει και λες μέσα σου "δώσε μου ρε φίλε λίγο το χειριστήριο να σου δείξω πως γίνεται"
https://www.sportal.gr/basket/article/a ... 1243621201

Αν ο Σερέλης έχει κάποια καλή ιδέα, δε βλέπω γιατί να μην την ακούσει ο Αταμάν.

NikBot

senior
Reactions:

Τρί Ιουν 02, 2026 5:31 pm

BillyPao έγραψε:
Τρί Ιουν 02, 2026 5:09 pm
Αν ο Σερέλης έχει κάποια καλή ιδέα, δε βλέπω γιατί να μην την ακούσει ο Αταμάν.
Προφανώς και συμβαίνει και είμαι σίγουρος ότι έχει συμβέι και άλλες φορές, είναι και αυτό μέρος της δουλειάς του assistant coach. Ούτε εγώ το εννοώ ότι ο Σερέλης δεν υπομένει τον Αταμάν, χιούμορ είναι, όλα αυτά τα ποστ περί Ολυμπιακού Σερέλη (είναι αλλά δεν έχει καμία σημασία), ήρωα, εσωτερικού πράκτορα κλπ είναι χιουμοριστικά, μην τα παίρνεις κυριολεκτικά.

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Ιουν 04, 2026 6:42 am

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2026 8:14 pm
στην πιατσα ακουγεται οτι θα παρουμε τον μπατλερ του ερυθρου
Με την ανεργία που υπαρχει δε μου φαίνεται σωστό να κάνουμε εισαγωγη ανειδικευτων απο το εξωτερικό. Τόσοι Έλληνες μπορούν να κάνουν τους μπάτλερ.

(Συγγνώμη...)

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”