redcard έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 9:38 am
kein έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 9:22 am
"Ο Ζοτς είναι ο προπονητής που χρειάζεται η ομάδα τώρα. Όχι απόλυτα με μπασκετικά κριτήρια, αλλά για πολύ περισσότερους λόγους. Αφενός θα ηρεμίσει τα πράγματα, αφετέρου θα στήσει πάλι την ομάδα όπως πραγματικά πρέπει να είναι, σε διάρθρωση στελεχών και τρόπο λειτουργίας. Θα ήταν ιδανικό να επέστρεφε ο Μάνος Παπαδόπουλος επίσης, ή θα ήταν εξαιρετική ιδέα (αυτό που ακούγεται δεξιά-αριστερά) για συμμετοχή του Μπατίστ στο τιμ. Ο Ζοτς επίσης θα συμμαζέψει τα αποδυτήρια, θα πάρει νομοτελειακά (λόγω ιστορίας) τον σεβασμό των παιχτών - παράλληλα θα βοηθήσει να αποκατασταθούν άμεσα οι σχέσεις (σε όποιο βαθμό είναι εφικτό) με την ευρωλίγκα, γιατί αυτό , κακά τα ψέματα, μας έχει στοιχήσει.
Τέλος ο κόσμος, θα δείξει υπομονή τον πρώτο καιρό (εντάξει πλην τουλούμπα και του "αλτερέγκου" στελάρα

) μέχρι να μπορέσει να αλλάξει η αγωνιστική φιλοσοφία της και να ρολάρει η ομάδα."
Σορρυ φιλε kein αν φανηκε εριστικο κατι απ αυτα που εγραψα (ή ο τροπος), θα τα ξαναδω με φρεσκο ματι σημερα.
Στα παραπανω παντως συμφωνω και ο Ομπραντοβιτς με τα οποια συν και πλην θα ειχε η καθε επιλογη παραμενει αυτονοητα αυτη με τα περισσοτερα συν.
Γενικά, υπαρχει μια ταση υποβαθμισης της πιθανης ελευσης του Ομπραντοβιτς απο μεγαλη μεριδα κοσμου του Ολυμπιακου,και εδω,και γενικα, ειναι λες και εχει πεσει πανικος στο ακουσμα της επιστροφης του.
Καλως η κακως, ειναι η μονη λυση αυτη την στιγμη, δεν υπαρχει προπονητης τον οποιο υπογραφεις,και σου παρεχει μεγαλυτερη ασφαλεια from day 1, απο τον Ζοτς.
Εγω εχω γραψει εδω οτι εχω μεγαλες επιφυλαξεις,που δεν ταυτιζονται με τον λογικο ακρατο ενθουσιασμο που επικρατει,αλλα αν ερθει ο Ζοτς ειμαστε για κωλοτουμπες απο την χαρα μας οι Παναθηναικοι.