Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Συντονιστής: Captains

Πρέπει να φύγει ο Αταμάν;

Ναι
71
82%
Οχι
16
18%

Σύνολο ψήφων: 87
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 18, 2026 11:39 am

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Ιουν 18, 2026 10:16 am
j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Ιουν 18, 2026 9:52 am

Γενικά, υπαρχει μια ταση υποβαθμισης της πιθανης ελευσης του Ομπραντοβιτς απο μεγαλη μεριδα κοσμου του Ολυμπιακου,και εδω,και γενικα, ειναι λες και εχει πεσει πανικος στο ακουσμα της επιστροφης του.
Καλως η κακως, ειναι η μονη λυση αυτη την στιγμη, δεν υπαρχει προπονητης τον οποιο υπογραφεις,και σου παρεχει μεγαλυτερη ασφαλεια from day 1, απο τον Ζοτς.
Εγω εχω γραψει εδω οτι εχω μεγαλες επιφυλαξεις,που δεν ταυτιζονται με τον λογικο ακρατο ενθουσιασμο που επικρατει,αλλα αν ερθει ο Ζοτς ειμαστε για κωλοτουμπες απο την χαρα μας οι Παναθηναικοι.
Το αντίθετο πιστεύω, νομίζω ότι ακόμα και πολλοί Ολυμπιακοί θέλουμε να έρθει ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό για τους λόγους του ο καθένας, όπως οι περισσοτεροι εδώ μας αρέσει που ο ΠΑΟΚ με τον Άρη δυναμώνουν.
Στο τι περιμένετε οι Παναθηναϊκοί από τον Ομπράντοβιτς είναι ένα θέμα γιατί οι προσδοκίες δεν αφορούν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, αφορούν από το επιτελείο που είναι πίσω από την ομάδα έως και το να μην ανεβάζει στόρυ στο instragram o Γιαννακόπουλος.
Δεν πρόκειται να ασχοληθεί ο Ζοτς να οργανώσει την ΚΑΕ από πάνω εώς κάτω, ούτε είναι γενικός διευθυντής, αυτό που θα ζητήσει είναι να τον αφήσουν να δουλέψει απερίσπαστος.
Προπονητικά θα πρέπει να τα καταφέρει, και έχει προφανώς την ικανότητα να το κάνει.
Ακόμα και αν το μόνο που καταφέρει από τα εξωαγωνιστικά είναι να δημιουργήσει στεγανά δηλαδή να μην επιτρέπει να βγαίνουν στον κάθε λαλακη πληροφορίες είτε για το τι γίνεται στα αποδυτήρια είτε για στόχους είτε για οτιδήποτε άλλο θέλει η διοίκηση να φτιάξει κλίμα θα είναι κέρδος τεράστιο.

Με λίγα λόγια το αγωνιστικό τμήμα να δουλεύει περίπου όπως ο Ολυμπιακός.
Και αυτοί θα μπορούσαν να έχουν τον αντίστοιχο λαλακη και τον συρφετό του και να κάνουν την αντίστοιχη magic euroleague με αποκλειστικά αλλά δε το κάνουν.

Υ.Γ Υπάρχουν έντονες φήμες για επικείμενη αποχώρηση/απόλυση/"παραίτηση" του από το sdna και μεταπήδηση στο sportal, ιδιοκτησίας Στασινόπουλου(ιδιοκτήτης Αμαρουσίου). Ίσως σχετίζεται με επικείμενες εξελίξεις ίσως οχι.

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Ιουν 18, 2026 11:58 am

big_lebowski έγραψε:
Πέμ Ιουν 18, 2026 9:51 am
Η ΚΑΕ έχει κλείσει στο four seasons στον Αστερα για μεγάλη συνέντευξη τύπου (παρουσίαση?) τη Παρασκευή
Εντάξει αλλά αυτό είχε κανονιστεί εδώ και μήνες, πάντα μέσα Ιουνίου γίνεται η παρουσίαση της θερινής κολεξιόν "Νέστορας" για παχούλες. Μην τα συνδέουμε όλα με τον Ομπράντοβιτς.

Πώς είσαι έτσι VS Πώς έγινες έτσι / Πακιστάν vs Κίνα

https://tinyurl.com/t2mmucpt
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιουν 18, 2026 12:00 pm

big_lebowski έγραψε:
Πέμ Ιουν 18, 2026 9:51 am
Η ΚΑΕ έχει κλείσει στο four seasons στον Αστερα για μεγάλη συνέντευξη τύπου (παρουσίαση?) τη Παρασκευή
Έτσι και παρουσιάσουν κάνα ηλίθιο καινούριο app ή διαφημίσουν τίποτα ειδικά εισιτήρια για τις σουίτες στα πλαίσια του

Εικόνα

αντί για τίποτα σοβαρό, θα γίνει χαμός :boxing: :boxing:

Εικόνα
Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Ιουν 18, 2026 12:28 pm

Μπορει καποιος να μου πει γιατι σβηστηκαν τα σχολια μου?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Πέμ Ιουν 18, 2026 12:33 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Ιουν 18, 2026 12:33 pm

Εχετε σβησει τα σχολια μου αλλα κρατησει αυτο πχ.

Πραγματικα αναρωτιεμαι καμια φορα τι θεωρειτε προκλητικο

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιουν 18, 2026 12:37 pm

δεν νομιζω οτι προκαλει φοβο στους ολυμπιακους να ρθει ο ζοτς,νομιζω οι περισσοτεροι θελουμε να ρθει κιολας..

-ισως βαλει χαλιναρι στον δπγ και εχουμε λιγοτερη τοξικοτητα
-αν δεν βαλει παλι θα εχει σοου η μεταξυ τους σχεση :D
-θα ειναι ωραια η κοντρα μπαρτζω ζοτς και εκει σοου θα εχει

νομιζω ολοι κερδισμενοι βγαινουμε..και για τον παο σιγουρα ειναι η καλυτερη λυση αυτην την στιγμη.
αν καταφερει να κρατησει το ονομα που εχτισε στον παο η θα αποδομηθει με τα χρονια ειναι ενα θεμα..ειναι πολυ δυσκολο να κρατηθει αλλα απο την αλλη ζοτς και απεριοριστο μπατζετ πιθανον να ειναι συνταγη επιτυχιων ακομα.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Ιουν 18, 2026 12:43 pm

Εχετε σβησει τα σχολια μου αλλα κρατησει αυτο πχ.

Πραγματικα αναρωτιεμαι καμια φορα τι θεωρειτε προκλητικο
[/quote]

Δεν είναι και το πιο εύκολο να πηγαίνεις πίσω και να βρίσκεις όλη την ροή της συζήτησης όλα τα άλλα όπως είδες διαγράφησαν. . Προφανώς θα σβηστεί και αυτό. Μην το πέρνετε τόσο προσωπικά το θέμα.

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Ιουν 18, 2026 12:46 pm

Έχουν σβηστεί διάφορα ποστ διαφόρων χρηστών. Όχι μόνο 1-2. Οι τελικοί περάσανε, η σεζόν τελείωσε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε το όλο αυτό κλίμα τοξικότητας σχολιάζοντας και συγκρίνοντας ποιος είναι περισσότερο τοξικός και προκλητικός, ο Μπαρτζώκας ή ο Αταμάν. :sorry:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Ιουν 18, 2026 12:50 pm

παιζει να παρει και τον διαμαντιδη στην ομαδα γιατι ελεγε ο παπαλουκας οτι ισως του χρονου ενας απο μας να μην ειναι εδω λογω υποχρεωσεων..τωρα η αυτον η τον πριντεζη εννοουσε

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιουν 18, 2026 12:57 pm

shaq7 έγραψε:
παιζει να παρει και τον διαμαντιδη στην ομαδα γιατι ελεγε ο παπαλουκας οτι ισως του χρονου ενας απο μας να μην ειναι εδω λογω υποχρεωσεων..τωρα η αυτον η τον πριντεζη εννοουσε
Πω...δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη ο Διαμαντίδης για μανατζερικό ρόλο :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Ιουν 18, 2026 1:00 pm

μηπως παει για βοηθος η στυλ αλβερτη στα αποδυτηρια?

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιουν 18, 2026 1:02 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 18, 2026 1:00 pm
μηπως παει για βοηθος η στυλ αλβερτη στα αποδυτηρια?
Δεν έχουμε ήδη τον Αλβέρτη για στυλ Αλβέρτη? Πόσους να αντέξουμε πλέον :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Ιουν 18, 2026 1:03 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Ιουν 18, 2026 12:57 pm
shaq7 έγραψε:
Πω...δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη ο Διαμαντίδης για μανατζερικό ρόλο :lol:
Ο ρόλος του μπορεί να είναι να πηγαίνει και αυτός να προπονείται στις...προαιρετικές προπονήσεις του Ομπράντοβιτς για να βρίσκει ευκαιρία ο Ομπράντοβιτς να την λέει σε όσους δεν πηγαίνουν. (για όσους έχουν δει τον Μπόγρη να λέει για την συνεργασία του με τον Ζοτς)

Pani7.0

junior
Reactions:

Πέμ Ιουν 18, 2026 1:03 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 18, 2026 12:37 pm
δεν νομιζω οτι προκαλει φοβο στους ολυμπιακους να ρθει ο ζοτς,νομιζω οι περισσοτεροι θελουμε να ρθει κιολας..

-ισως βαλει χαλιναρι στον δπγ και εχουμε λιγοτερη τοξικοτητα
-αν δεν βαλει παλι θα εχει σοου η μεταξυ τους σχεση :D
-θα ειναι ωραια η κοντρα μπαρτζω ζοτς και εκει σοου θα εχει

νομιζω ολοι κερδισμενοι βγαινουμε..και για τον παο σιγουρα ειναι η καλυτερη λυση αυτην την στιγμη.
αν καταφερει να κρατησει το ονομα που εχτισε στον παο η θα αποδομηθει με τα χρονια ειναι ενα θεμα..ειναι πολυ δυσκολο να κρατηθει αλλα απο την αλλη ζοτς και απεριοριστο μπατζετ πιθανον να ειναι συνταγη επιτυχιων ακομα.
Από πού κι ως πού μας συμφέρει να μειωθεί η τοξικότητα; MVP μας είναι ο ντιπιτζις :D

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιουν 18, 2026 1:08 pm

Αυτό το "ο μπογρης μιλάει για τη συνεργασία του με Ζοτς" μου θυμίζει τον αλεφαντο που μίλαγε για τον Ερνστ Χαπελ κ πόσα έμαθε διπλα του :lol:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”