Ακόμα και αν το μόνο που καταφέρει από τα εξωαγωνιστικά είναι να δημιουργήσει στεγανά δηλαδή να μην επιτρέπει να βγαίνουν στον κάθε λαλακη πληροφορίες είτε για το τι γίνεται στα αποδυτήρια είτε για στόχους είτε για οτιδήποτε άλλο θέλει η διοίκηση να φτιάξει κλίμα θα είναι κέρδος τεράστιο.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 10:16 amΤο αντίθετο πιστεύω, νομίζω ότι ακόμα και πολλοί Ολυμπιακοί θέλουμε να έρθει ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό για τους λόγους του ο καθένας, όπως οι περισσοτεροι εδώ μας αρέσει που ο ΠΑΟΚ με τον Άρη δυναμώνουν.j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 9:52 am
Γενικά, υπαρχει μια ταση υποβαθμισης της πιθανης ελευσης του Ομπραντοβιτς απο μεγαλη μεριδα κοσμου του Ολυμπιακου,και εδω,και γενικα, ειναι λες και εχει πεσει πανικος στο ακουσμα της επιστροφης του.
Καλως η κακως, ειναι η μονη λυση αυτη την στιγμη, δεν υπαρχει προπονητης τον οποιο υπογραφεις,και σου παρεχει μεγαλυτερη ασφαλεια from day 1, απο τον Ζοτς.
Εγω εχω γραψει εδω οτι εχω μεγαλες επιφυλαξεις,που δεν ταυτιζονται με τον λογικο ακρατο ενθουσιασμο που επικρατει,αλλα αν ερθει ο Ζοτς ειμαστε για κωλοτουμπες απο την χαρα μας οι Παναθηναικοι.
Στο τι περιμένετε οι Παναθηναϊκοί από τον Ομπράντοβιτς είναι ένα θέμα γιατί οι προσδοκίες δεν αφορούν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, αφορούν από το επιτελείο που είναι πίσω από την ομάδα έως και το να μην ανεβάζει στόρυ στο instragram o Γιαννακόπουλος.
Δεν πρόκειται να ασχοληθεί ο Ζοτς να οργανώσει την ΚΑΕ από πάνω εώς κάτω, ούτε είναι γενικός διευθυντής, αυτό που θα ζητήσει είναι να τον αφήσουν να δουλέψει απερίσπαστος.
Προπονητικά θα πρέπει να τα καταφέρει, και έχει προφανώς την ικανότητα να το κάνει.
Με λίγα λόγια το αγωνιστικό τμήμα να δουλεύει περίπου όπως ο Ολυμπιακός.
Και αυτοί θα μπορούσαν να έχουν τον αντίστοιχο λαλακη και τον συρφετό του και να κάνουν την αντίστοιχη magic euroleague με αποκλειστικά αλλά δε το κάνουν.
Υ.Γ Υπάρχουν έντονες φήμες για επικείμενη αποχώρηση/απόλυση/"παραίτηση" του από το sdna και μεταπήδηση στο sportal, ιδιοκτησίας Στασινόπουλου(ιδιοκτήτης Αμαρουσίου). Ίσως σχετίζεται με επικείμενες εξελίξεις ίσως οχι.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο