Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
xavier

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 21, 2026 4:28 am

οι παιχτες προσφερουν αυτο που μπορουν να προσφερουν οταν εχουν ρυθμο και παιζουν.
αφου πηρατε μακινταιρ, μοντερο δεν εχει νοημα να συζητατε πλεον για τον τζοσεφ. ομοιως και για τον φαλ, απο την στιγμη που τωρα υπαρχουν τζοουνς και χολ.

να τους κρατησεις να τους κανεις τι? αδικο και για τους ιδιους, πεταμενα χρηματα και για την ομαδα.

κανεις τις επιλογες σου και πορευεσαι με αυτες

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Ιουν 21, 2026 9:38 am

Πέρυσι είχαμε ξεμείνει με το γουοκαπ στα γκαρντ το Γενάρη όταν τραυματίστηκε κι ο Μόρρις. Πήραμε το Τζόσεφ που βοήθησε που και εγώ θεωρώ ότι δεν έκανε τίποτα τρομερό. Τον Αύγουστο γίνεται και 35 χρονών. Δεν υπάρχει λόγος να τον κρατήσουμε

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Ιουν 21, 2026 9:47 am

Christofis έγραψε:
Σάβ Ιουν 20, 2026 10:11 pm
Dimmitz έγραψε:
Σάβ Ιουν 20, 2026 9:44 pm

Γιατί να πάρεις Κόλσον για 15 λεπτά και να μην πας στο τρία με Ward/Φουρνιέ/Παπ και όταν προκύψει κάτι καλύτερο στην αγορά τέλη Αυγούστου ή μέσα στην σεζόν να το χτυπήσεις. Οπως κάναμε και πέρυσι δλδ. Δεν είναι ότι δεν έχουμε παίκτες για να καλύψουμε την θέση και είναι προτιμότερο να πάρουν χοντρά λεπτά οι Μάκινταιρ/Μοντέρο στην αρχή μέχρι να προσαρμοστούν, από το να βγουν τα εξελάκια πάλι.
Γιατι ο Φουρνιε δεν ειναι για βασικο τριαρι και ο Παπ δεν ειναι για σοβαρο ρολο. Δεν σημαινει οτι θα βρουμε καλυτερο απο τον Κολσον. Ο οποιος εγω προσωπικα τον λατρευω απο την Μακαμπι . Οκ εκανε κακη χρονια αλλα εμενα προσωπικα μου κανει αν συνδυαστει με ενα καλος αθλητικο φοργουπρντ
Μα με τον συνωστισμό που υπάρχει στα γκάρντ ο Φουρνιέ θα παίζει 10 λεπτά στο τρία. Αλλά 20 είναι κλειδωμένα του Ward.

Από το να πάρουμε Κόλσον, τα άλλα δέκα μπορεί να τα παίξει ο Παπ μέχρι τα Χροστουγεννα. Αυτό λέω.

Και μετά να πας σε μια ποιοτικότερη επιλογή.

Αν εσένα σου αρέσει γιατρέ πάω πάσο!

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Ιουν 21, 2026 9:52 am

tarp7 έγραψε:
Πέρυσι είχαμε ξεμείνει με το γουοκαπ στα γκαρντ το Γενάρη όταν τραυματίστηκε κι ο Μόρρις. Πήραμε το Τζόσεφ που βοήθησε που και εγώ θεωρώ ότι δεν έκανε τίποτα τρομερό. Τον Αύγουστο γίνεται και 35 χρονών. Δεν υπάρχει λόγος να τον κρατήσουμε
Ο Τζόζεφ ήταν τίμιος έως συμπαθητικός, δεν καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό που έχει επικρατήσει εδώ μέσα. ΟΚ, μπροστά στον Ντιλικινά φαινόταν όαση, αλλά αντικειμενικά ποιοτικά ήταν κάτω του μετρίου.

Απλά είχε ψυχή και έπαιξε κάποιες καθοριστικές άμυνες.

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Ιουν 21, 2026 9:59 am

Dimmitz έγραψε:
Christofis έγραψε:
Σάβ Ιουν 20, 2026 10:11 pm

Γιατι ο Φουρνιε δεν ειναι για βασικο τριαρι και ο Παπ δεν ειναι για σοβαρο ρολο. Δεν σημαινει οτι θα βρουμε καλυτερο απο τον Κολσον. Ο οποιος εγω προσωπικα τον λατρευω απο την Μακαμπι . Οκ εκανε κακη χρονια αλλα εμενα προσωπικα μου κανει αν συνδυαστει με ενα καλος αθλητικο φοργουπρντ
Μα με τον συνωστισμό που υπάρχει στα γκάρντ ο Φουρνιέ θα παίζει 10 λεπτά στο τρία. Αλλά 20 είναι κλειδωμένα του Ward.

Από το να πάρουμε Κόλσον, τα άλλα δέκα μπορεί να τα παίξει ο Παπ μέχρι τα Χροστουγεννα. Αυτό λέω.

Και εγω θα προτιμουσα Ντιαλο, Μπονγκα ή και Χεζονια αν οντως επαιζε σαν ενδεχομενο. Αλλα ο Κολσον μια χαρα μου κανει αν τον συνδυασεις με εναν καλυτερο αθλητη. Το προβλημα μας τα τελευταια χρονια σεν ηταν οτι ειχαμε 2 μη αθλητικους φοργουορντς αλλα οτι δεν ειχαμε κανεναν αθλητικο καθως ο Σακ ειναι πιο πολυ δυο και ας επαιζε 3 ενω ο Παπ εχασε ολη του την αθλητικοτητα και επαιζε με το μυαλο κυριως.
Περυσι που υπηρχε ο Γουορντ φανηκε η μεγαλη διαφορα.

Δηλαδη αν ο Κολσον παρει τη θεση του Πιτερς και υπαρχουν δυο οχι αθλητικα φοργουορντς αλλα με εξαιρετικο σουτ θα μπορουσες να εχεις Γουορντ και Οκεκε/Μαικ που θα σου δινουν αυτο που σου λειπει απο τους αλλους 2 δηλαδη την αθλητικοτητα.

Οι πληροφοριες αλλαζουν συνεχώς καθως διαπραγματευομαστε μα πολλους παικτες. Παντως θεωρω οτι μεχρι το τελος του μηνα ενας φοργουορντ θα ανακοινωθει.

Ειχα πληροφορια οτι θα πεσουν ανακοινωσεις την Πεμπτη. Τελικα ξεκινησαν με τις αποχωρησεις. Για να δουμε τι μας επιφυλασσει η μερα

GP77

Reactions:

Κυρ Ιουν 21, 2026 10:45 am

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 9:52 am
tarp7 έγραψε:
Ο Τζόζεφ ήταν τίμιος έως συμπαθητικός, δεν καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό που έχει επικρατήσει εδώ μέσα. ΟΚ, μπροστά στον Ντιλικινά φαινόταν όαση, αλλά αντικειμενικά ποιοτικά ήταν κάτω του μετρίου.

Απλά είχε ψυχή και έπαιξε κάποιες καθοριστικές άμυνες.
Όντως έτσι είναι τα πράγματα. Απλά με αυτά που βλέπαμε από τους playmaker μας τα τελευταία δυο τρία χρόνια το ότι κατέβαζε την μπάλα με ασφάλεια, έκανε καμία σταυρωτή και δημιουργούσε με split out μας φαινόντουσαν εξωπραγματικά. Δεν είναι το ίδιο να έχεις Γουοκαπ-Έβανς τραυματίες τον Λι και τον Νιλικινα και άλλο να έχεις τους τουρμπατους Μακινταιρ Μοντερο και υγιή τον Γουοκαπ

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Κυρ Ιουν 21, 2026 11:34 am

Μέχρι στιγμής έφυγε Πίτερς,Τανουλης,Φαλ. Άρα περιμένουμε αν θα φύγει ακόμα Ντιλικινα,Τζόζεφ,Έβανς, Λαρεντζάκης,Σακ. Ο Όμηρος φαντάζομαι θα μείνει.

Περιμένουμε αν θα γίνει ανανέωση Τάιλερ ,must για εμένα.

Και έχουμε ανακοινώσεις Μακινταιρ που δεν ξέρω γιατί αλλά δεν έχουμε ανακοινώσει μιας και δεν παίζει πουθενά τώρα.
Ανακοίνωση του υπερπαιχταρα Μοντέρο...αφού τελειώσουν οι τελικοί της Βαλένθια.

Και μετά λογικά 1 ή και 2 παίκτες ακόμα στο 3 και το 4 που φαντάζομαι θα γίνουν μέχρι τέλη Ιουλίου.

Ilias7

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Ιουν 21, 2026 12:01 pm

Οι λόγοι που ενδεχομένως θα μπορούσε να μείνει ο Τζόζεφ είναι ότι στην ομάδα ξέρουν τι να περιμένουν από αυτόν. Κάνει συγκεκριμένα πράγματα στο παρκέ και τα κάνει σε σχετικά καλό βαθμό. Κάνοντας και προετοιμασία από την αρχή της σεζόν έχει πιθανότητες να είναι καλύτερος από αυτό που είδαμε φέτος.

Ο πιο σημαντικός λόγος για τη παραμονή του όμως και είναι κάτι που δεν έχει ειπωθεί αρκετά και είναι η επίδραση του στα αποδυτήρια.Είναι ένας βετεράνος του ΝΒΑ με κοντά στους 1000 αγώνες στη καριέρα του. Είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους συμπαίκτες τους και η παρουσία του ενδεχομένως να αποτελεί θετικό παράγοντα στη χημεία της ομάδας.

Φυσικά αν θέλει να έχει ενεργό ρόλο και μεγάλο χρόνο συμμετοχής δύσκολα θα το βρει με τις κινήσεις που έχουν γίνει και θα είναι λόγος αποχώρησης.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυρ Ιουν 21, 2026 12:04 pm

@prime7

Μακινταϊρ μπορει να μην εχει ανακοινωθει γιατι μπορει το συμβολαιο του να ληγει τελη Ιουνη ξερω γω

Εικόνα
TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Κυρ Ιουν 21, 2026 12:09 pm

Πάντως έμαθα από την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα γίνει ανακοίνωση παικτών, νέα για το ΣΕΦ (μακέτες) και που και μέχρι πότε θα παίζουμε σε άλλο γήπεδο σε συνέντευξη τύπου την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Ιουν 21, 2026 12:11 pm

Christofis έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 9:59 am
Dimmitz έγραψε:

Και εγω θα προτιμουσα Ντιαλο, Μπονγκα ή και Χεζονια αν οντως επαιζε σαν ενδεχομενο. Αλλα ο Κολσον μια χαρα μου κανει αν τον συνδυασεις με εναν καλυτερο αθλητη. Το προβλημα μας τα τελευταια χρονια σεν ηταν οτι ειχαμε 2 μη αθλητικους φοργουορντς αλλα οτι δεν ειχαμε κανεναν αθλητικο καθως ο Σακ ειναι πιο πολυ δυο και ας επαιζε 3 ενω ο Παπ εχασε ολη του την αθλητικοτητα και επαιζε με το μυαλο κυριως.
Περυσι που υπηρχε ο Γουορντ φανηκε η μεγαλη διαφορα.

Δηλαδη αν ο Κολσον παρει τη θεση του Πιτερς και υπαρχουν δυο οχι αθλητικα φοργουορντς αλλα με εξαιρετικο σουτ θα μπορουσες να εχεις Γουορντ και Οκεκε/Μαικ που θα σου δινουν αυτο που σου λειπει απο τους αλλους 2 δηλαδη την αθλητικοτητα.

Οι πληροφοριες αλλαζουν συνεχώς καθως διαπραγματευομαστε μα πολλους παικτες. Παντως θεωρω οτι μεχρι το τελος του μηνα ενας φοργουορντ θα ανακοινωθει.

Ειχα πληροφορια οτι θα πεσουν ανακοινωσεις την Πεμπτη. Τελικα ξεκινησαν με τις αποχωρησεις. Για να δουμε τι μας επιφυλασσει η μερα
Μα δεν διαφωνώ σε κάτι από αυτά που γράφεις. Το ζητούμενο, όμως, είναι αν αξίζει να κλείσεις από τώρα έναν μέτριο-καλό παίκτη και να κλείσεις το ρόστερ από τώρα με κίνδυνο να βγει στην αγορά ένα Φοντέκιο και να μην έχεις χώρο να τον αποκτήσεις.

Αν μιλάγαμε για Μοντέρο ή Ντιαλό που είναι παικταράδες τους κλείνεις χτες. Αλλά ο Κόλσον δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Γιατί να μην περιμένεις για κάτι καλύτερο λοιπόν;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”