Ενταξει μεταξυ μας μιλαμε, αν χαλαγε η μεταγραφη θα ανοιγες σαμπανια. Ζητησες insiderλικι, οποτε οριστε. Τον ειδαν συγγενεις μου σε προαστιο με ανθρωπους του Ολυμπιακου 3-4 βδομαδες πριν να ψαχνουν σπιτια. Δεν θα γραψω το προαστιο για ευνοητους λογους. Ειναι παικτης του Ολυμπιακου.SbioTech έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 6:21 pmΒρε συ τι δίοδο. Διαβάζουν οι Αφοί basketforum και το γράφω μήπως και το διαβάσουν και αλλάξουν γνωμη; Δικά μου λεφτά θα παρει;Jeight έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 6:14 pm
Εντελώς φιλικά στο λέω πρέπει να αποδεχτείς ότι ο μακινταιρ είναι παίχτης του Ολυμπιακού και είναι και θετική προσθήκη.
Αρκετούς μήνες σε βλέπω να προσπαθείς να βρεις μια "δίοδο" προκειμένου η ομάδα να μην τον κλείσει. Δεν τον θες και είναι δικαίωμα σου. Ο παίκτης είναι κλεισμένος. Δεν είμαι insider αλλά ξέρω ότι πριν από κάτι βδομάδες ήταν Αθήνα και έψαχνε σπίτι με ανθρώπους του Ολυμπιακού.
Ίσα ίσα που ειχα τρελό πρόβλημα αν αυτος ηταν Ο ενας PG μας, αλλα μου είναι αδιάφορο το οτι τον παίρνουμε δεδομένης της προσθήκης Μοντέρο.
Δεν χρειάζεται να αποδεχθω κατι ή να χωνέψω. Μια ερώτηση έκανα μήπως εξηγείται ετσι η καθυστέρηση CMM και Τζοζεφ...
@TuTiS ευχαριστώ, κατι τέτοιο περίμενα ως απάντηση...
Και προφανως αποτελει αναβαθμιση απο τον τωρινο walkup αλλας ας μην παμε εκει.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο