kein έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2026 7:08 pm
Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2026 5:20 pm
Νομίζω ότι είναι άσχετα μεταξύ τους όμως.
Ίσως και να κάνω λάθος αλλά βλέπω τον Μπάντιο ως back up του Ναν (έστω ως αντικαταστάτης του Γκριγκόνις) και τον περιφερειακό που λες ως βασικό άσσο και από πίσω ο Σλούκας. Το αν θα μείνει ή όχι ο Γκραντ περισσότερο νομίζω θα εξαρτηθεί από το αν θέλουν και πέμπτο περιφερειακό (εκτός του Τολιόπουλου) με διαφορετικά χαρακτηριστικά και όχι αν έρθει η όχι ο Μπόνγκα που θα καλύψει το 3 και το 4.
Δεν μου ακούγεται και άσχημα μια αμυντική πεντάδα με Γκραντ, Μπάντιο, Μπόνγκα Ντέιβις ή Χουάντσο και Φαλ (αν είναι σε καλή κατάσταση), μπορεί να μην υπάρχουν ελίτ σουτερ έτσι στην περιφέρει αλλά δεν είναι ότι παίζεις και κάποιον under.
Κοίταξε, με βάση αυτά που παραδοσιακά κάνει ο Ζοτς, ο Μπαντιό θα είναι παρτενέρ του Ναν, ως μπολ μουβερ και θα την δίνει μετά σε αυτόν, δηλαδή θα είναι 2ος μπολ χαντλερ στα πικ, γιατί είναι πολύ καλός στο να βγαίνει από τα μαρκαρίσματα και να δίνει βοήθεια στον ναν, το ίδιο έκανε με τον Μοντέρο φέτος, και τα μπλιτς δεν τον εγκλώβιζαν. Ο Γκράντ είναι πολύ κακός σε αυτο το σκιλ. Το ίδιο θα συμβαίνει όταν βρίσκεται στο παρκέ με τον Σλούκα, θα κουβαλάει την μπάλα και θα την δίνει. Επίσης το κατς εν σουτ του είναι καλό για αυτό τον ρόλο, δεν είναι κορυφαίο άλλα από τις γωνίες είναι μια απειλή γιατί μπορεί να σουταρει με αξιπρεπη νούμερα ή να πασάρει ή να μπουκάρει. Θα δώσει αρκετά. Αντικαταστάτης του σορτς θα είναι όχι του Γκρίγκο.
Ένα μοντέλο τυπου Ολυμπιακού του Σπανούλη με έναν άσσο σε στυλ Μάντζαρη να περνάει το κέντρο και να δίνει τη μπάλα στο Ναν θα μπορούσε να δουλέψει.
Ωστόσο αυτο προϋποθέτει ότι ο Ναν θα κάνει step up στο decision making και ο Μπαντιό θα έχει καλύτερο σουτ από αυτό που έδειξε φέτος.
Και τα δύο είναι αμφίβολα και εξαιρετικά ρισκαδόρικα.
Όχι ότι ο Ζοτς δεν πήγε να το κάνει στο παρελθόν όταν του έφυγε ο Έξουμ και πήγε με Ντοζίερ σε ρόλο που λες και τον Πάντερ σε ρόλο Ναν.
Όμως νομίζω ήταν από ανάγκη επειδή με το μπάτζετ που είχε και την στενή (ή μήπως στεγνή;; ) αγορά ο Ντοζίερ ήταν ο καλύτερος που μπορούσε να πάρει.
Δε νομίζω να είναι το πλάνο αυτό τώρα.