Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Sabenlee

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Saben lee
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Σεπ 13, 2026 9:00 am

Θα πω την άποψη μου που είναι σκληρή αλλά είναι η άποψη μου.

Παρατηρώ πολύ γκρίνια για την ομάδα και τον Μπαρτζώκα. Έναν προπονητή που αναγεννησε τον Ολυμπιακό,που με μικρά budget έφτιαχνε καλές ομάδες που πήγαιναν στο final 4, που τελικά πήρε την Ευρωλίγκα.

Οι μπασκετικοί ολυμπιακοί δεν θέλουμε τους ποδοσφαιρικούς ολυμπιακούς να ασχολούνται με το μπάσκετ. Καθίστε να βλέπετε Σαλιαγκα και το χάος του Μαρινάκη. Δεν θα διαλυσετε και το μπασκετικό τμήμα.

Απορώ πως ο Αγγελόπουλος δεν άκουσε τις Ολυμπιακαρες και κράτησε τον Μπαρτζώκα όταν τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά και ειδικά πέρσι μέχρι τον Φεβρουάριο που η ομάδα ήταν κακή.

Πλέον με Ευρωλίγκα αλλά και τους νέους παικταραδες το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Δεν σας αρέσει ο Εντζαι,ο Κόντι κ.α. Αρέσουν όμως στον Μπαρτζώκα και αυτό αρκεί

Dimmitz

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Σεπ 13, 2026 9:44 am

tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Σεπ 12, 2026 10:35 pm
Σίγουρα υπάρχουν πιο ταιριαστοί παίκτες όπως πχ ο ντιαλο αλλά μην τρελαθουμε ότι δεν χωράει ο χεζονια, δηλαδή αν έμενε ο Πίτερς θα λέγατε όχι;
Ο χεζονια είναι καλύτερος αμυντικός και γενικά πιο σκληρός παίκτης. Θα παίζει πίσω απ τον σασα και στο 3 όπως προσπάθησε να κάνει και με τον αλεκ ο κοουτς αλλά δεν βγήκε. Και έχεις και τον Εντζαι σε ρόλο Καλαιτζακη να παίζει καμιά άμυνα
Για να έρθει ο Χεζόνια θα πρέπει:

Α) Να κάψεις τον Κόρι ή να τον έχεις σε τελείως συμπληρωματικό ρόλο σε περίπτωση τραυματισμού.

Β) Ο Σάσα να παίζει 22-25 λεπτά.

Πόσο πιθανό είναι να συμβούν τα παραπάνω;

Σε περίπτωση που το ρόστερ είναι πλήρες οι χρόνοι θα πρέπει να πάνε κάπως έτσι:

Μοντέρο 22, Φουρνιέ 22, Ντόρσει 20, CMM 20, Χεζόνια 22, Ward 18, Εντζάι 6, Σάσα 25 και περισσεύουν 5 λεπτά να μοιραστούν αναλόγως.

Ο Εντζάι θα το έχει το εξάλεπτο του σε σχήμα με Χεζόνια στο τρία. Δεν λέω πως δεν βγαίνουν οι χρόνοι, αλλά είναι πολύ οριακό δεν νομίζετε;

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Σεπ 13, 2026 9:47 am

Jeight έγραψε:
Κυρ Σεπ 13, 2026 8:56 am
Μα ο κολσον δεν επιλέχθηκε γιατί δεν είναι 4 καθαρό. Δεν ήθελε αλχημείες ο κοουτς, ήθελε καθαρό τεσσαρι που ίσως να πατάει και λίγο 5 για α1.

Ο κολσον θα μπορούσε να έρθει σαν 3. Επίσης γιατρέ μου θα μου επιτρέψεις ότι ισάξιος σουτέρ του Πίτερς δεν είναι. Ο αλεκ έχει σχεδόν 50% ποσοστό καριέρας.

Αλλά και πάλι στο 3 με εντζαι στο 4 να καλύπτει αμυντικά θα τον ηθελα
Άρα που καταλήγουμε; Μήπως σε αυτό που έλεγα χτες ότι δεν πηγαίναμε για τριάρι το καλοκαίρι, και ότι ο κόουτς πιστεύει πολύ παραπάνω τον Ward από όσο νομίζουν μερικοί εδώ;

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Σεπ 13, 2026 9:52 am

Εγω πιστευω οτι θα παρουμε τριαρι για την δευτεηρ πενταδα και ας καει ο Κορι. Προβλεψη μου ειναι αυτη.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Σεπ 13, 2026 10:08 am

Jeight έγραψε:
Κυρ Σεπ 13, 2026 9:52 am
Εγω πιστευω οτι θα παρουμε τριαρι για την δευτεηρ πενταδα και ας καει ο Κορι. Προβλεψη μου ειναι αυτη.
Η λογική αυτό λέει. Είναι άλλο πράγμα να είχε έρθει τριάρι ήδη και άλλο πράγμα να έρθει μετά από τρεις μήνες. Μέχρι τότε έχεις δώσει την ευκαιρία σε όλους τους γκάρντ σου να γίνουν ενεργό μέρος του ροτέισον, να δοκιμάσεις ρόλους και σχήματα, να βρεθεί η κατάλληλη χημεία και μετά να έρθει ο έξτρα παίκτης και ουσιαστικά να αφήσεις τον εσωτερικό ανταγωνισμό να παλεύουν όλοι για τον χρόνο τους. Ότι έγινε και με Χολ πέρυσι δλδ. Οταν ήρθε ο Ταιρικ, ο Χολ ήταν ήδη 4 μήνες στην ομάδα και είχε προσαρμοστεί και σκύλιασε μετά ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση του.

Και γενικά μέσα στην σεζόν πολλά αλλάζουν. Δείτε για παράδειγμα τον ΠΑΟ, ήδη είναι στην αγορά και ψάχνει Σέντερ.

Το βέβαιο είναι ότι το καλοκαίρι εμείς τρία δεν ψάχναμε.

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Σεπ 13, 2026 10:34 am

Jeight έγραψε:
Μα ο κολσον δεν επιλέχθηκε γιατί δεν είναι 4 καθαρό. Δεν ήθελε αλχημείες ο κοουτς, ήθελε καθαρό τεσσαρι που ίσως να πατάει και λίγο 5 για α1.

Ο κολσον θα μπορούσε να έρθει σαν 3. Επίσης γιατρέ μου θα μου επιτρέψεις ότι ισάξιος σουτέρ του Πίτερς δεν είναι. Ο αλεκ έχει σχεδόν 50% ποσοστό καριέρας.

Ειναι ισαξιου επιπεδου. Εννοω του τοπ επιπεδου σε ευρωλιγκα και το τονισα οτι σαν τον Πιτερς δεν υπαρχει αλλος.

Ο Κολσον μαζι με τον Εντζαι θα εκανε καλο συμπληρωμα και στο 4 θα μπορουσε να δωσει λεπτα αν χρειαζοταν

Rivers15

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Κυρ Σεπ 13, 2026 10:53 am

Sabenlee έγραψε:
Θα πω την άποψη μου που είναι σκληρή αλλά είναι η άποψη μου.

Παρατηρώ πολύ γκρίνια για την ομάδα και τον Μπαρτζώκα. Έναν προπονητή που αναγεννησε τον Ολυμπιακό,που με μικρά budget έφτιαχνε καλές ομάδες που πήγαιναν στο final 4, που τελικά πήρε την Ευρωλίγκα.

Οι μπασκετικοί ολυμπιακοί δεν θέλουμε τους ποδοσφαιρικούς ολυμπιακούς να ασχολούνται με το μπάσκετ. Καθίστε να βλέπετε Σαλιαγκα και το χάος του Μαρινάκη. Δεν θα διαλυσετε και το μπασκετικό τμήμα.

Απορώ πως ο Αγγελόπουλος δεν άκουσε τις Ολυμπιακαρες και κράτησε τον Μπαρτζώκα όταν τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά και ειδικά πέρσι μέχρι τον Φεβρουάριο που η ομάδα ήταν κακή.

Πλέον με Ευρωλίγκα αλλά και τους νέους παικταραδες το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Δεν σας αρέσει ο Εντζαι,ο Κόντι κ.α. Αρέσουν όμως στον Μπαρτζώκα και αυτό αρκεί
goodpost.gif

TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Jeight έγραψε:

Δεν νομίζω να είπε κάτι λάθος. Ο Peters καλώς ή κακώς είναι one of the kind στην Euroleague στο τρίποντο. Αμέσως μετά από τον Αλέκο καλύτερος σουτέρ τριών πόντων είναι ο Coulson στην Euroleague.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Σεπ 13, 2026 11:14 am

TuTiS έγραψε:
Jeight έγραψε:

Δεν νομίζω να είπε κάτι λάθος. Ο Peters καλώς ή κακώς είναι one of the kind στην Euroleague στο τρίποντο. Αμέσως μετά από τον Αλέκο καλύτερος σουτέρ τριών πόντων είναι ο Coulson στην Euroleague.

Για να μην κινήθηκαν για Κόλσον φαίνεται ότι το τρίποντο δεν ήταν στις άμεσες προτεραιότητες τους. Θεώρησαν άλλα στοιχεία πιο σημαντικά.

Jeight

nba
Reactions:

Κυρ Σεπ 13, 2026 11:16 am

TuTiS έγραψε:
Jeight έγραψε:

Σε τι σε forward? Οχι ρε παιδια, ο Σασα μονο ειναι καλυτερος του Κολσον σαν σουτερ και υπαρχουν και αλλοι, o swider της Εφες ειναι φονιας...

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Σεπ 13, 2026 11:35 am

Σήμερα θα εστιάσω σίγουρα στον Εντιαγέ, αλλά και στον Μακιντάιρ. Άκουσα καλά λόγια, αλλά δεν μου πολύ άρεσε ο Μακιντάιρ στον προχθεσινό παιχνίδι. Είμαι πολύ περίεργος να δω την εικόνα τους σήμερα. Ο Σάσα εντάξει, θα ανέβει με τον καιρό, δεν τον φοβάμαι. Ελπίζω να έχουμε καλύτερη εικόνα στο τρίποντο, γιατί άκουσα ο Παναθηναϊκός έριξε καταιγισμό τριπόντων στο χθεσινό ματς του. Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος μου φέτος...Αν το παιχνίδι πάει στο "τρία εγώ τρία εσύ", δεν ξέρω έχουμε την ικανότητα να το κερδίσουμε...

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Κυρ Σεπ 13, 2026 11:45 am

Βλέπω φανατισμό από κάποια παιδιά που θυμίζει το πράσινο τοπικ στα καλύτερα του.

Δε χρειάζεται υπερασπιστές ο Ολυμπιακος η ο Μπαρτζωκας.

Ολοι όμως πρέπει να είναι ανοιχτοί στην καλοπροερετη κριτική.

Δεν είπε κανένας ότι ο Κολσον είναι τέρας άμυνας και θα μαρκάρει πεντάρια. Ο Εντζαι είναι σαφώς καλύτερος.
Αλλά όταν κυκλοφορεί ο Κολσον τον παίρνεις αν θέλεις να κρατήσεις τα ίδια συστήματα με Πιτερς.τα οποία βοήθησαν τα μέγιστα στο final four.
Ακομη Σάσα μαζί με Κολσον το σχήμα δουλεύει μια χαρά. Ο Κολσον δεν είναι τέρας αθλητικοτητας αλλά από τον Πιτερς είναι στο ίδιο τουλάχιστον επίπεδο.
Αφού ήθελε σον και καλά παίχτη να καλύπτει στην αμυνα τη ρακέτα καλά έκανε και πήρε Εντζαι. Κι εδώ που τα λέμε χρειαζόταν άμυνα και ριμπάουντ μέσα από τη θέση 4.
Αλλά έπρεπε να πάρει και Κολσον αυτό λέμε.

Τώρα αυτά τα περί θα κάνουμε το μπάσκετ ποδόσφαιρο καλό θα είναι να μη τα βάζετε εδώ μέσα, ρίχνετε το επίπεδο της συζήτησης και χωρίς λόγο.

Αν έρθει ο Χεζονια, τότε πολύ καλά θα έχει πράξει ο κόουτς και δεν πήρε τον Κολσον.

ΑΝ έρθει ο Χεζονια...

Jeight

nba
Reactions:

Κυρ Σεπ 13, 2026 11:53 am

qspock έγραψε:
Κυρ Σεπ 13, 2026 11:45 am
Βλέπω φανατισμό από κάποια παιδιά που θυμίζει το πράσινο τοπικ στα καλύτερα του.

Δε χρειάζεται υπερασπιστές ο Ολυμπιακος η ο Μπαρτζωκας.

Ολοι όμως πρέπει να είναι ανοιχτοί στην καλοπροερετη κριτική.

Δεν είπε κανένας ότι ο Κολσον είναι τέρας άμυνας και θα μαρκάρει πεντάρια. Ο Εντζαι είναι σαφώς καλύτερος.
Αλλά όταν κυκλοφορεί ο Κολσον τον παίρνεις αν θέλεις να κρατήσεις τα ίδια συστήματα με Πιτερς.τα οποία βοήθησαν τα μέγιστα στο final four.
Ακομη Σάσα μαζί με Κολσον το σχήμα δουλεύει μια χαρά. Ο Κολσον δεν είναι τέρας αθλητικοτητας αλλά από τον Πιτερς είναι στο ίδιο τουλάχιστον επίπεδο.
Αφού ήθελε σον και καλά παίχτη να καλύπτει στην αμυνα τη ρακέτα καλά έκανε και πήρε Εντζαι. Κι εδώ που τα λέμε χρειαζόταν άμυνα και ριμπάουντ μέσα από τη θέση 4.
Αλλά έπρεπε να πάρει και Κολσον αυτό λέμε.

Τώρα αυτά τα περί θα κάνουμε το μπάσκετ ποδόσφαιρο καλό θα είναι να μη τα βάζετε εδώ μέσα, ρίχνετε το επίπεδο της συζήτησης και χωρίς λόγο.

Αν έρθει ο Χεζονια, τότε πολύ καλά θα έχει πράξει ο κόουτς και δεν πήρε τον Κολσον.

ΑΝ έρθει ο Χεζονια...
Δεν ειναι 4 ο Κολσον, πως θα επαιζε τα ιδια συστηματα με Πιτερς???

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Σεπ 13, 2026 11:54 am

Sabenlee έγραψε:
Ποιος, κατά τη γνώμη σου, είναι ο λόγος υπάρξης του φόρουμ; Δηλαδή σε έναν ιδεατό κόσμο τι θα ήθελες να διαβάζεις στα αγωνιστικά τοπικ του Ολυμπιακού;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Σεπ 13, 2026 12:14 pm

Jeight έγραψε:
Κυρ Σεπ 13, 2026 11:16 am
TuTiS έγραψε:

Σε τι σε forward? Οχι ρε παιδια, ο Σασα μονο ειναι καλυτερος του Κολσον σαν σουτερ και υπαρχουν και αλλοι, o swider της Εφες ειναι φονιας...
Σε φοργουορντ ναι. Ο Σασα ειναι ηδη στην ομαδα αρα δεν εχει νοημα να τον αναφερουμε.

Εγω δεν θα πω ποιος ειναι καλυτερος(ο Σουιντερ σε συγκριση με τον Κολσον φανταζει μια μετριοτητα στα ματι μου αλλα γουστα ειναι αυτα και εφοσον σχολιαζουμε ενα συγκεκριμενο χαρακτηριστικο) απλα καποιους παικτες τους κατηγοροποιεις.

Θα βαλω παικτες που μπορουν να παιξουν στις θεσεις 3 ή 4 ειτε ως την καλη τους θεση ειτε υπο συνθηκες:

1. Παικτες που αν τους αφησεις ελεύθερους θα ειναι σαν βολη : Σασα, Πιτερς, Λεντει, Κολσον, Σουιντερ, Ρογκαβοπουλος, κραμερ, Οτζελεγε

2. Παικτες που μπορουν να φτιαξουν μονοι τους το σουτ τους αλλα επειδη το κανουν με δυσκολοτερες συνθηκες αυτο φαινεται με σχετικα χαμηλοτερο ποσοστο στην στατιστικη:

Χεζονια, Κλαιμπερν, Σιλντς, Φουρνιε, Τειλορ, Στερλινγκ Μπραουν, Αντερσον, Μπεικον, Μουσα, Ροντεν, Γκουντουριτς, Καμπαρο

3. Streaky που σε ενα θα εχουν 3/3 και σε αλλο 0/3: Χειζ Ντειβις, Μπονγκα, Γιαμπουσελε, Παπανικολαου, Νουορα, Μπλοσονγκειμ, Ντιαλο, Μελι, Κοφι, Χορντ, Μπρισετ, Γκαρθ, Οκεκε, Τουμπελις

4. Μετριοι Κακοι: Εντζαι ,Γουορντ, Κι, Μονεκε, Γουεϊνραιτ, Ντεκ,

Ε παικτες οπως ο Κολσον ειναι στην ιδια κατηγορια με τον Πιτερς και ας ο Πιτερς μπορουσε να μπεινσε μια κατηγορια μονος του

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”