2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 09, 2021 5:45 am

AlexD έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 4:56 am

Απαντάω σε εσένα και στην ουσία και στον φίλο tarp7.

Ναι συμφωνώ σε γενικές γραμμές στο 1ο σκέλος. Και η αλήθεια είναι ότι η όποια αισιοδοξία βγάζω σε αυτήν την οφ σίζον στηρίζεται ακριβώς στο γεγονός πως για κάποιο λόγο έκλεισαν Σλούκα, και για κάποιο λόγο ήρθε και εκείνος. Πιστεύω πως και εκείνοι μετα την περίοδο που νόμιζαν ότι θα πηγαίνουν για πάντα Φ4 με μισό μπάτζετ από τους υπόλοιπους, μπήκαν (και βγήκαν πια) από μια μακρά περίοδο «ταλαιπωρίας» και φέτος θα ανεβάσουν το μπάτζετ. Αυτή η πεποίθηση ενισχύεται από το γεγονός πως βλέπω να γυρνάνε στην Α1. Εγώ βέβαια θα ήμουν αισιόδοξος έτσι και αλλιώς, απλώς φέτος νιώθω να έχω καλύτερη δικαιολογία. :P

Η βασική μου διαφωνία (που παραμένει), είναι στο γεγονός πως εφόσον τα 3 τελευταία χρόνια παίζουμε κακό μπάσκετ και δεν μπαίνουμε στους 8 (1), εφόσον δεν είχαμε καν άλλη διοργάνωση για να μπορεί ένας παίκτης να ρεφάρει με καλές εμφανίσεις και να ανεβάσει το κασέ του (2), και έχουμε και την ρετσινιά της περιόδου ηχητικού και μη πληρωμών (3), δεν είναι καθόλου απλό να κλείσεις νωρίς κάποιον παίκτη που ξέρει ότι θα έχει προτάσεις από ομάδες με σταθερή παρουσία.

Πας πχ Απρίλη μήνα και κάνεις πρόταση ας πούμε στον Γουόκαπ με καλά λεφτά. Ας πούμε ότι του δίνεις 1,1, 100κ παραπάνω από το μάξιμουμ που (θα έλεγα σωστά) υπολογίζεις. Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα δεν έχει λόγο να πει ναι. Ειλικρινά. Λογικά τον συμφέρει να περιμένει την πρόταση, ακόμα και της Μακάμπι ή Μπασκόνια ακόμα, δε μιλάω καν για Εφές, Αρμάνι κτλ. Γιατί από την ώρα που έχει πρόταση 1,1 από εμάς, και υπάρχει ενδιαφέρον από 2+ ακόμα ομάδες, θα βρει πρόταση στο 1, άντε στα 900κ τον Ιούνη. Και θα είναι από ομάδα που αυτή τη στιγμή δείχνει πιο σταθερή στο να χτυπήσει 8άδα, και ακόμα και αν δεν το κάνει θα παίξει και σε μια ακόμα διοργάνωση μέχρι τον Ιούνιο και δεν θα πέσει το κασέ του στα τάρταρα με λήξη της σεζόν από Απρίλη. Τον συμφέρει να «χαρίσει» αυτά τα 100-200κ για να μην πάρει αυτό το ρίσκο.
Εκεί λοιπόν που είναι έτοιμος να αποδεχθεί τα 900κ, αν δεν αλλάξει κάτι άλλο από τα παραπάνω το μόνο που μένει στους Αφούς να κάνουν είναι να ανεβάσουν ακόμα παραπάνω την προσφορά τους (εκεί μπαίνει το 1,3), για να τον πείσουν ότι φέτος όντως χτίζουν ομάδα τουλάχιστον για 8άδα. Ε εκεί οι ισορροπίες είναι όντως δύσκολες ή αλλιώς πρέπει να ανεβάσεις ΚΑΙ τα υπάρχοντα συμβόλαια σε υπεραξίες.

Αν ας πούμε ήταν ήδη επίσημο ότι του χρόνου παίζουμε Α1 και θα παίζουμε τελικούς Α1 με ΠΑΟ τον Ιούνη θα έφευγε ο ένας από τους αρνητικούς παράγοντες και θα ήταν πιο εύκολο να υπογράψει με 900-1-1,1 τον Απρίλη. Ακόμα και Αδριατική αν παίζαμε, παρόλο που δεν έχει καμία σχέση εμπορικά το ντέρμπι με Ερυθρό Αστέρα σε σχέση με αυτό με τον ΠΑΟ, κάπως θα μετριαζόταν. Νομίζω πάντως ότι ήθελαν να το κάνουν αυτό αλλά ήταν αδύνατον, δεν μας ήθελαν οι Σέρβοι :mutombo: .

Το 1 (και το 3 συνδυαστικά με το ότι πλέον πληρώνουν στην ώρα τους) διορθώνεται με το να πληρώσεις μια μικρή υπεραξία (100κ πχ) σε 2-3 παίκτες ένα καλοκαίρι, και αν μπεις έστω στους 8 μια χρονιά είσαι οκ το επόμενο. Αν δεν λυθεί και το 2 όμως, η υπεραξία αυτή μεγαλώνει και άλλο και επιμένει κάθε καλοκαίρι.

Θέλω δηλαδή να πω πως το 18-19 έγινε μεγάλη ζημιά με όλα τα παραπάνω και ακόμα και αν υποθέσουμε τις καλύτερες προθέσεις από το 20 και πέρα, παίρνει χρόνο να ανακάμψουμε στην αγορά χωρίς να πάμε σε μπάτζετ 2009.

Επίσης, συμφωνώ και στο τελευταίο κομμάτι για τις δικαιολογίες, και τα λάθη που έγιναν. Τα χρήματα που χάθηκαν από Α1 είναι μεν ένα ποσό, αλλά συμφωνώ πως δεν είναι αρκετά καλή δικαιολογία, ούτε οι αναλύσεις του 18, ας είχαμε περισσότερο βάθος στον πάγκο να μην λιώνει ο Πρι πχ. Η έλλειψη ρυθμού βέβαια χωρίς άλλη μια διοργάνωση εμένα με πείθει ως δικαιολογία σε τεράστιο βαθμό :peace:

Και λάθη, όχι μόνο δικαιολογίες. Είναι ας πούμε όντως εγκληματικό που δεν έφεραν Γκος στην μέση της χρονιάς. Τότε θα ερχόταν αρκετά σίγουρα. Και υπήρχαν και άλλοι παίχτες προφανώς.
Και εγώ επιμένω ότι ήταν εγκληματικό που δεν πήρε Λόιντ πέρυσι. Τέτοια εποχή πέρυσι έγραφα να πάρουμε Λόιντ αν δεν τον χτυπήσει καμιά Ρεάλ από το πουθενά, και τον πήρε ο Ερυθρός. Ναι, θα κόστιζε παραπάνω από Χάρισον, αλλά όχι και πολύ. Στον ερυθρό αστέρα πήγε...
Και άλλα πολλά λάθη προφανώς.

Τέλος, έχω μια (ίσως και χαζή) απορία. Τι κερδίζουν οι Αγγελόπουλοι από τον Ολυμπιακό; Τι κερδίζουν με τις δικαιολογίες κτλ; Τι χάνουν αντίστοιχα που όσοι Ολυμπιακοί ασχολούνται με το μπάσκετ έχουν ξενερώσει, τι τους αλλάζει στην ζωή τους; Αν έβγαιναν να πουν ότι το μπάτζετ θα είναι 7-8Μ γιατί στην Ελλάδα του 2021 τόσο μπορούν. Τι θα έχαναν; Ποιος θα τους έλεγε τι; Αν μιλούσαμε για Ποδόσφαιρο δεν θα το ρωτούσα αυτό, αλλά στο μπάσκετ ειλικρινά δεν το βλέπω. Ούτε λεφτά βλέπω πως μπορεί να βγάζουν (εις βάρος της ομάδας ή παράπλευρα), ούτε κάποιο άλλο στόχο να εξυπηρετεί πέραν του ότι λογικά θέλουν προσωπικά και λόγω ματαιοδοξίας την «δόξα» όταν η ομάδα πάει καλά.
Μπορεί βέβαια και να είμαι αφελής εδώ. Δε ξέρω.
Κοιτα Alex το γεγονος πως ο Ολυμπιακος απο ομαδα η οποια ηταν θελτικος προορισμος για τους ξενους, οι οποιοι ερχοντουσαν και με λιγοτερα λεφτα γιατι ξερανε πως ο Ολυμπιακος τραβαει τα βλεμματα στην ευρωπη και πως θα μπορουσαν να βρουν αργοτερα καλυτερα συμβολαια, ειναι λαθος των Αγγελο και μονο.Και ναι μεν εχουν μεριδιο στο φτιαξιμο αυτης της εικονας της ομαδας(μικρο θα ελεγα γιατι πραγματικα ετυχε δεν πετυχε, δεν εστησαν την ομαδα το καλοκαιρι του 2011 με σκοπο να χτυπησουν την κουπα απο το πουθενα :P ) εχουν ομως ολη την ευθυνη και ειναι αποκλειστικοι υπευθυνοι για την καταστροφη της καλη εικονας μας.Οχι μονο ο Ολυμπιακος δεν μπορεσε να μεινει ψηλα αλλα εφαγε και προστιμα για εξωαγωνιστικους λογους που και παλι αποκλειστικοι υπευθυνοι ειναι οι Αγγελο.Οποτε μαγικα το ονομα σε μια χρονια να φτιαχτει δεν γινεται, αναγκαστηκα να πονεσει η τσεπουλα τους για το κακο που εκαναν οι ιδιοι(επαναλαμβανω στον συλλογο).

Οσον αφορα την Αδριατικη υπαρξαν 2 κολληματα . Το πρωτο αφορουσε πως δεν εβγαιναν οι ημερομηνιες λογο ολυμπιακων αγωνων (το οποιο μπορουσε να διορθωθει αφενος και αφετερου ηταν κολλημα μιας χρονιας) .Το δευτερο και βασικο ηταν πως απο την Αδριατικη θελανε (το λογικο) δεσμευση του Ολυμπιακου με συμβολαιο οτι θα κατσει καποια χρονια και δεν θα κανει οτι εκανε η Μακαμπι. Αυτο ομως δεν εξυπηρετουσε τους Αγγελο, γιατι στο μυαλο τους ηθελαν να πανε μια χρονια ( να δειξουν οτι οριστε δεν αστειευομαστε στην ΕΟΚ) και πιστευαν τα τζιμανια πως την επομενη χρονια θα ειχαν αλλαξει ολα και θα επεστρεφαν μετα βαιων και κλαδων στην Α1.(κουνια που τους κουναγε και θα συνεχισει να τους κουναει :drunk: )

Το βασικοτερο ομως ολων των κακων που βλεπω εγω , ειναι πως οι καταπληκτικοι μας προεδροι δεν μαθαινουν απο τα λαθη τους, σε ολα τα επιπεδα. Επειδη ειχαν τον Σπανουλη και τον Πριντεζη νομιζαν οτι χρονο παρα χρονο θα σηκωνουν και ευρωπαικο , εγιναν υπεροπτες και ξεκινησαν τα χαριτωμενα τους λογια τυπου ''ειμαστε η πιο πετυχημενη ομαδα της 3ετιας,4ετιας,5ετιας, ν+1 ετιας, μειωνοντας ταυτοχρονα τις ομαδες λεγοντας πως τα κανουμε με μικρο μπατζετ και ο τροπος μας κτλ. Δεν θα ξεχασω την ατοπο ατακα μετα την ηττα της φενερ στο φ4 του 2018 που βγηκαν και ειπαν repeat μονο εμεις. Ε-Μ-Ε-Τ-Ο-Υ-Λ-Ι-Δ-Ε-Σ.
Παιρνω λοιπον πασα και σου απαντω γιατι αποκτησανε τον Σλουκα. Επειδη λοιπον περσι ακουγα για Ουολκαπ ή Πανγκος και εκατσε ο Τζενκινς, ειχα δει ηδη το εργο και ειπα(υπαρχει σε περσινο ποστ καλοκαιριου) , βλεπω οι Αγγελο να πανε να κανουν οτι κανανε με Σπανουλη αλλα αυτη τη φορα με Σλουκα και δεν θα βγει.Δηλαδη μεγαλο συμβολαιο Σλουκας, σχεδιασμος με 6 ξενους και στοιχηματα, και φυγαμε οπως το 2012 και θα φαμε τα μουτρα μας.

Μακαρι φετος πραγματικα να εχουν αλλαξει μυαλα, ομως οπως και ο Ripcity και εγω αυτη τη στιγμη ειμαι ακραια ξενερωμενος και πραγματικα ειμαι 50-50 στο να ασχοληθω την χρονια που μας ερχεται ή οχι. Εχω φτασει σε σημειο εκει που στηριζα και δικαιολογουσα Αγγελοπουλους, απο τοτε με το ηχητικο και μετα δεν θελω να τους βλεπω και ολα καλα να τα κανουν φετος , η γραμμη μου δεν θα αλλαξει.

Ελπιζω να μην κουρασα ουτε εσενα ουτε τους υπολοιπους συμφορουμιτες.

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τετ Ιουν 09, 2021 9:08 am

Αντε καλορίζικος ο Walkup !!
https://www.sdna.gr/mpasket/847573_olym ... ton-oyokap

Αρκετά καλή μεταγγραφή , απομένει τώρα η θέση 2 ,,,Αν δεν ειχε χαθεί ο Loyd θα ειχε πολύ καλή περιφέρεια ο Ολυμπιακός φέτος...

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1476
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Τετ Ιουν 09, 2021 9:58 am

αν οι μεταγραφες μας ειναι τελικα

γουολκαπ
χιλαρντ ή ντορσι
φαλ

ιδανικα και μητογλου αντι ζαν σαρλ

εγω δηλωνω ικανοποιημενος. αναβαθμιση σε σχεση με την περσινη ομαδα.

απο την αλλη βεβαια και παλι εισαι ομαδα που παλευεις για πλει οφ

για να δουμε θα παμε προς τα εκει ή θα σκασουν γκραντ,καρτερ, ντιαλο κλπ τελικα ?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2549

Τετ Ιουν 09, 2021 10:46 am

Ας κρατάμε μικρό καλάθι μέχρι να ανακοινωθεί η μεταγραφή (ειδικά αν το SDNA την εμφανίζει ως τελειωμένη σχεδόν). Μέχρι να ανακοινωθεί και επίσημα, ας περιμένουμε λίγο για να μην φάμε καμία νίλα.

Πάντως δεν την λες και καθυστέρηση στα μεταγραφικά. Οκ, δεκτό ότι η ομάδα έχει τελειώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της εδώ και δύο μήνες, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να αρχίσει να ανακοινώνει παίκτες ή έστω να εμφανίζονται ως πολύ κοντά, πριν τελειώσουν και τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πιστεύω σιγά-σιγά θα ακούμε για κλεισμένα deals, με τουλάχιστον 2, ίσως και 3, μέχρι το τέλος του μήνα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523

Τετ Ιουν 09, 2021 10:48 am

Σύμφωνα με κάποια σαϊτ, συμφώνησε προφωρικά ο Γουόκαπ με Ολυμπιακό και μένουν οι υπογραφές μόνο, για περίπου 600.000 ευρώ το χρόνο, διετές!
Αν πούμε ότι ισχύει και κλείσουμε και Φαλ με άλλα τόσα ή 700.000 ξέρω γω, τότε πρέπει να τους μένει κάνα 600-700άρι ακόμα για 2 θέσεις ακόμα (αν δε φύγει Σαρλ-Σπαν)

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιουν 09, 2021 10:51 am

650 χιλ δολλαρια λενε για ουοκαπ. Πολυ καλο ντιλ θα πω εγω αν ισχυει και ερθει τελικα ο παικτης! Αν μπορεις με τετοια λεφτα να βρεις τετοιο εργαλειο και μεις παμε και δωσουμε 800 στον νεντο τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!

πολυ καλη επιλογη για οσφπ που αποκτα εναν παικτη καθαρα ομαδας που θα ανεβαζει ολους τους παικτες με την αμυνα, την ενεργεια και το παθος που παιζει, αλλα και που θα δωσεις πολλες λυσεις σε σκορ-δημιουργια. παιζει και σε πολλες θεσεις ευκολα, οποτε λυνει τα χερια του μπαρτζωκα.

αν ερθει ο Ουοκαπ, απομενει ενα 2αρι σουτερ-σκορερ για να κλεισουν οι θεσεις στους κοντους, οποτε μενει το σεντερ που λογικα θα ειναι καλο συμβολαιο!

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2945
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Ιουν 09, 2021 10:54 am

kojito έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 10:46 am
Ας κρατάμε μικρό καλάθι μέχρι να ανακοινωθεί η μεταγραφή (ειδικά αν το SDNA την εμφανίζει ως τελειωμένη σχεδόν). Μέχρι να ανακοινωθεί και επίσημα, ας περιμένουμε λίγο για να μην φάμε καμία νίλα.

Πάντως δεν την λες και καθυστέρηση στα μεταγραφικά. Οκ, δεκτό ότι η ομάδα έχει τελειώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της εδώ και δύο μήνες, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να αρχίσει να ανακοινώνει παίκτες ή έστω να εμφανίζονται ως πολύ κοντά, πριν τελειώσουν και τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πιστεύω σιγά-σιγά θα ακούμε για κλεισμένα deals, με τουλάχιστον 2, ίσως και 3, μέχρι το τέλος του μήνα.
Σαν και τωρα θυμαμαι που παιζαμε τελικους και ο Hunter ειχε ανακοινωθει απο την Real.

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2549

Τετ Ιουν 09, 2021 11:00 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Σύμφωνα με κάποια σαϊτ, συμφώνησε προφωρικά ο Γουόκαπ με Ολυμπιακό και μένουν οι υπογραφές μόνο, για περίπου 600.000 ευρώ το χρόνο, διετές!
Αν πούμε ότι ισχύει και κλείσουμε και Φαλ με άλλα τόσα ή 700.000 ξέρω γω, τότε πρέπει να τους μένει κάνα 600-700άρι ακόμα για 2 θέσεις ακόμα (αν δε φύγει Σαρλ-Σπαν)
Μου φαίνονται πάρα πολλά τα 600-700 για τον Fall, εκτός αν ξαφνικά ανέβηκε το κασέ του πάρα πολύ λόγω της κλήσης του στην Εθνική. Ναι, είναι δυσεύρετο κορμί και με στοιχεία που δεν βρίσκεις εύκολα σε τέτοιους παίκτες, αλλά ένα ποσό γύρω στις 450-500 νομίζω θα ήταν πιο λογικό.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τετ Ιουν 09, 2021 11:27 am

kojito έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 11:00 am
Jimmyrogue84 έγραψε:
Μου φαίνονται πάρα πολλά τα 600-700 για τον Fall, εκτός αν ξαφνικά ανέβηκε το κασέ του πάρα πολύ λόγω της κλήσης του στην Εθνική. Ναι, είναι δυσεύρετο κορμί και με στοιχεία που δεν βρίσκεις εύκολα σε τέτοιους παίκτες, αλλά ένα ποσό γύρω στις 450-500 νομίζω θα ήταν πιο λογικό.
Η αλήθεια είναι ότι άμα παίρνει ο Γούκαπ 700 ή ακόμα 650 μου φαίνεται περίεργο να πάρει ο Φαλ παραπάνω. Αν δε κάνω λάθος έπαιρνε 300-350 φέτος αυτός.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2318
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιουν 09, 2021 11:36 am

Tracy Mac έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 10:51 am
650 χιλ δολλαρια λενε για ουοκαπ. Πολυ καλο ντιλ θα πω εγω αν ισχυει και ερθει τελικα ο παικτης! Αν μπορεις με τετοια λεφτα να βρεις τετοιο εργαλειο και μεις παμε και δωσουμε 800 στον νεντο τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!

πολυ καλη επιλογη για οσφπ που αποκτα εναν παικτη καθαρα ομαδας που θα ανεβαζει ολους τους παικτες με την αμυνα, την ενεργεια και το παθος που παιζει, αλλα και που θα δωσεις πολλες λυσεις σε σκορ-δημιουργια. παιζει και σε πολλες θεσεις ευκολα, οποτε λυνει τα χερια του μπαρτζωκα.

αν ερθει ο Ουοκαπ, απομενει ενα 2αρι σουτερ-σκορερ για να κλεισουν οι θεσεις στους κοντους, οποτε μενει το σεντερ που λογικα θα ειναι καλο συμβολαιο!
Μια χαρά παίκτης είναι ο Νέντοβιτς, και αν τελικά ανανεώσει θα το κάνει πιθανόν με λιγότερα από 800.000. Και φέτος το διάστημα της απουσίας του λόγω τραυματισμών ήταν μικρότερο από άλλες χρονιές, άσχετα που λόγω επιπλοκών από τον κορωνοϊό (κάτι που συμβαίνει και σε παίκτες χωρίς ευπάθεια στους τραυματισμούς) έμεινε τελικά εκτός για μεγαλύτερο διάστημα. Πάντως αυτό που κάνουμε εμείς οι Παναθηναϊκοί, δηλαδή να θεωρούμε μεταγραφάρες τις μεταγραφές όλων των άλλων ομάδων (στη συγκεκριμένη περίπτωση του Ολυμπιακού) και αποτυχημένες μεταγραφές τις δικές μας, δεν μπορώ να το καταλάβω. Όσο για τον Ουόκαπ είναι ένας καλός παίκτης ομάδας που θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό αν έρθει, αλλά μην τον κάνουμε και υπερπαίκτη λόγω της λειψανδρίας σε γκάρντ επιπέδου Ευρωλίγκας.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τετ Ιουν 09, 2021 11:55 am

papp7 έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 5:45 am
AlexD έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 4:56 am

Μακαρι φετος πραγματικα να εχουν αλλαξει μυαλα, ομως οπως και ο Ripcity και εγω αυτη τη στιγμη ειμαι ακραια ξενερωμενος και πραγματικα ειμαι 50-50 στο να ασχοληθω την χρονια που μας ερχεται ή οχι. Εχω φτασει σε σημειο εκει που στηριζα και δικαιολογουσα Αγγελοπουλους, απο τοτε με το ηχητικο και μετα δεν θελω να τους βλεπω και ολα καλα να τα κανουν φετος , η γραμμη μου δεν θα αλλαξει.

Ελπιζω να μην κουρασα ουτε εσενα ουτε τους υπολοιπους συμφορουμιτες.
Το εντελώς αντίθετο από το να κούρασες (εμένα τουλάχιστο) :)
Δεν τα ήξερα αυτά για Αδριατική, πολύ ενδιαφέρον.

Ελπίζω, ακόμα και αν είχες δίκιο όταν το έλεγες πέρυσι (που μάλλον είχες), να μην ισχύει πια και να έχουν όντως αλλάξει μυαλά.

1
1 Εικόνα
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Τετ Ιουν 09, 2021 12:07 pm

berry έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 9:58 am
αν οι μεταγραφες μας ειναι τελικα

γουολκαπ
χιλαρντ ή ντορσι
φαλ

ιδανικα και μητογλου αντι ζαν σαρλ

εγω δηλωνω ικανοποιημενος. αναβαθμιση σε σχεση με την περσινη ομαδα.

απο την αλλη βεβαια και παλι εισαι ομαδα που παλευεις για πλει οφ

για να δουμε θα παμε προς τα εκει ή θα σκασουν γκραντ,καρτερ, ντιαλο κλπ τελικα ?
Ναι προφανώς θα ηταν ένα άκρως ικανοποιητικό σενάριο. Απλά θα πω πως θεωρώ αρκετά σημαντική και την αναβάθμιση του Ζαν Σαρλ με έναν παίκτη που να μπορεί να σουτάρει αξιοπρεπώς απο μακριά αφου ο συμπαθής Γαλλος μας έκανε να κρυβόμαστε σε κάθε σουτ μην βρεθούμε με καμία μπάλα αγκαλιά. Είναι σημαντικός ένας τέτοιος παίκτης διπλα στον Fall, αφού μόνο ο Σασα μπορεί να παίξει δίπλα του από το υπάρχον ρόστερ. Μητογλου οκ δεν ειναι το καλύτερο φιτ αλλά εκεί μάλλον κοιτάμε περισσότερο εθνικότητα που μετράει σημαντικά.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 09, 2021 12:15 pm

Εγώ μόλις άκουσα τον δημοσιογράφο, Οράτσιο Κάουκι, να μιλάει για 800χιλ. δολάρια για τον ξανθό της Ζαλγκίρις.

Νομίζω ότι είναι οι ώρες/μέρες που όλοι κοιτάνε πως θα ενισχυθούν.

Σε πιο δύσκολη θέση πάντως είναι
ομάδες όπως η ΈΦες ή η Αρμάνι που δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει πόσα γκαρντ θέλουν.

Παρεμπιπτόντως ο Γουίλιαμ Γκος έριξε άκυρο και σε κοτζάμ ΈΦες για χάρη της Ρεάλ.
Μεγάλωσε κι αυτός με Κορμπαλάν και Μπουντραγκένιο.

Υπομονή και να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι αυτό που έχει υπάρξει δεν καθορίζει πάντα και το είναι.

*Ξέχασα γαργαλιστική για το φόρουμ λεπτομέρεια. ΓΙα τον Γκος ο Ολυμπιακός πρόσφερε 1εκ δολάρια. Από τον Οράτσιο Κάουκι, όλα αυτά. Όχι από τω Ελλάντα. :P

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Τετ Ιουν 09, 2021 12:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 09, 2021 12:18 pm

Καλα αμα κλεισαμε τον γουοκαπ με 650χιλ πολλα μπραβο σε ολους στην ομαδα!Η καλυτερη περιπτωση που θα μπορουσαμε να φερουμε για τα οικονομικα μας δεδομενα και μαλιστα σε εποχη που δεν υπαρχει καλος γκαρντ ουτε για δειγμα!
Να δουμε υπογραφες ομως πριν χαρουμε..

Γουοκαπ-φαλ και ντορσει/χιλιαρντ + καρτερ πιστευω και θα χουμε κανει την καλυτερη μεταγραφικη περιοδο των τελευταιων ετων..

Η λαιβ σπορτ λεει οτι αρνηθηκε ο βεζενκοφ την ανανεωση..υποθετω οτι απλα ζηταει περισσοτερα και οχι οτι θελει να φυγει του χρονου....

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 09, 2021 12:36 pm

Ο Ο.Κάουκι λέει ότι η τιμή του ξανθού έχει φτάσει στα 800χιλ. Δεν μίλησε για Ολυμπιακό και κλεισμένη συμφωνία, χωρίς αυτό να λέει ότι δεν ισχύει.
Υπομονή.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”