Θα σταθώ λίγο ακόμα στο κομμάτι των θέσεων, του Μπραουν και του Εντι. Σε καμία περίπτωση δεν προτείνω να ερθει ο Εντι για βασικο μας 4αρι, αυτο αποδεικνύεται άλλωστε απτο οτι γράφω πως θα παιρνει περίπου 12' μεσο ορο στο "4". Για εναν ρόλο αντίστοιχο του Γουιλιαμ Χαουαρντ στη Βιλερμπαν τον θέλω, ως έναν Νταλτον Χομες που δέχεται να παιξει Ευρώπη. Ειναι και πολυ οικονομικός σίγουρα.basket72 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 17, 2022 10:46 amJohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Απρ 17, 2022 6:08 am
Απαντάω εδώ συνολικά. Ο Τζαρελ Εντι καταρχάς, φετος στη Μπουργος (διπλα στον άλλον παιχτη που πρότεινα, τον Ννοκο) παιζει αποκλειστικά στο 4, πιο πριν στη Στρασμπουργκ επαιζε τοσο στο 4, όσο και στο 3 και ακόμα πιο πριν στη φενερ βοηθούσε εξισου και στις δυο θέσεις. Είναι 3/4αρι. Τον βλέπω σε μια front line δηλαδη οπου στο 5 θα παιρνει ενα 25λεπτο ο Παπαγιάννης, από πίσω 15 λεπτα ο Μικι ή ο Μπραουν (ο Τζον ναι) που θα δίνει (ειτε ο Μικι ειτε ο Μπραουν) κι ενα 10λεπτο στο 4. Στο 4 επίσης, από 18 λεπτα στο περίπου θα δινει ο Μονεκε (ή ενα αλλο 4αρι, ενα 4/5αρι ισως όπως ο Μπροντζιάνσκι) και 12 λεπτα ο Εντι πχ που θα δίνει ένα 5λεπτο και στο 3. Σε περιπτώσεις τραυματισμών θα παίρνουν χρονο οι Χουγκαζ και Καββαδας. Δηλαδης :
3: Παπαπετρου(26') , Εντι(5') , Κασελ(5') , Ματζουκας(4')
4: Μπροντζιάνσκι/Μονεκε(18') , Εντι(12') , Μπραουν(10')
5: Παπαγιάννης(25') , Μπραουν(15')
Ο Μπράουν ακριβώς τον ρόλο που περιγράφω είχε και στην Ουνικς φετος, δηλαδή επαιζε ως μπακαπ του Τζεκιρι στο 5 και ταυτόχρονα ως βασικό 4αρι.
Διαφορετικά, θα μπορούσαμε με Μικι στο 5/4 και Μονεκε στο 4, αντι του Εντι να φέρναμε τον Γουιλις που θα επαιζε εξολοκλήρου στο 4, με συνέπεια να δίνει ο Μονεκε το αντίστοιχο 5λεπτο στο 3.
Για τον Τομπκινς έχεις τα δικιά σου, αν και μου φαίνεται να πατάει μια χαρα απο τοτε που επέστρεψε. Γενικώς αν μεινεξ υγιής θα ναι λίρα 100, θα χει πέσει το κασε του και ταυτόχρονα θα ναι μια πολύ ποιοτική λυση.
Για τον Νεντοβιτς, τέλος, να πω το εξής. Ειναι ο μόνος παιχτης που ουτε θα στεναχωρηθω ουτε θα χαρώ αν μεινει/φύγει. Απτη μια οντως οι ομάδες του χάνουν, απτην αλλη δεν εχω και πολλές ελπίδες για το οτι μπορούμε να φτιάξουμε κάτι καλό για του χρονου, ώστε να πω πως θα το χαλάσει ο Νεντο. Οποτε, δεν θέλω να χαθεί ενας τέτοιος αρτίστας απτο ροστερ χωρις λόγο, αν ειναι να χάνω δηλαδή, ας χάνω με Νεντο μεσα και οχι κάποιον άλλον. Το ακούω παντως αυτο που λες. Αν φύγει, πιστεύω πρεπει να ρθει 2/3αρι 3&D στη θεση του και όχι σκέτο 2αρι. Για να έχουμε δηλαδή 2 ξενους ασους, τον Μεικον και τον Λογκ στο 2 και εναν μπαλαντέρ στο 2/3, έχεις κάποιον τέτοιο παιχτη στο μυαλό σου?
Τζόνι μου, δεν το έθεσα καλά, μέχρι που σκέφθηκα να μπω να το συμπληρώσω χθες βράδυ αλλά είχε πάει αργά. Ναι, μαζί σου ο Έντι, έχει παίξει και 4ρι αλλά 3ρι κλασσικό είναι. Στις ομάδες αυτές παίζει και 4ρι λόγω συνθηκών, αλλά στην Ευρωλίγκα θα έχεις μέγα θέμα. Άσε που δεν είναι για βασικός σε ομάδα Ευρωλίγκας για μια σειρά από λόγους. Στο 4 θέλετε ή ψηλό παίκτη, ή αθλητικό/δυνατό που να σουτάρουν από 40% και πάνω και να ασχολούνται με την άμυνα. Αν μπορούσατε να πάτε για τον Σμιτς της Μπαρτσελόνα που μένει ελέυθερος (η Μπαρτσελόνα μιλάει με Σενγκέλια για δίδυμο με Μίροτιτς) τότε χωρίς δεύτερη σκέψη. Το λέγαμε και πριν 2 χρόνια, όταν έληγε το συμβόλαιο του και σκούπιζε πάγκο επί Πέσιτς.
Ο Τζ. Μπράουν θα χαραμιστεί στο 5, (δεν λέω ότι δεν μπορεί να παίξει κι εκεί) γιατί παίζει πολύ καλά και στην "απέξω" άμυνα. Επιπλέον, θα είναι πολύ ακριβός για εσάς, εκτός κι αν γυρίσετε σε μπάτζετ εποχής Πασκουάλ. Που τα οικονομικά του Δ.Γ δεν το επιτρέπουν. Το λογικό είναι να έχετε κάποια αύξηση, κάπου στο 1εκ αγωνιστικού μπάτζετ, λόγω, χαλάρωσης των μέτρων για την πανδημία, λόγω κάποιον εσόδων από το "δικό" σας ΟΑΚΑ, και λόγω της πολύ κακής φετινής σεζ- λονγκ.
Από την άλλη, ο κόσμος θα το γεμίζει το ΟΑΚΑ με Δ.Γ; Θα έχει λεφτά να παίρνει εισιτήριο με τη φτώχεια/εξαθλιώση που ολόενα και θα διογκώνεται; ΘΑ έχει λεφτά να παίρνει τα προϊόντα που λανσάρουν οι διαφημίσεις που φέρνουν χρήμα στην ομάδα (τη δική σας όπως και όλες τις άλλες).
Ότι ακούς Τζόνι μου, είναι αναντίρρητο και φαίνεται στα σχόλια σου, χρόνο με τον χρόνο.
* Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα γίνει προσπάθεια για καλόν προπονητή από το εξωτερικό. Δεν λέω κορυφαία όνομα για πολλούς πρακτικούς λόγους. Αλλά ένας Μίτροβιτς π.χ ή τύπου Μίτροβιτς, είναι πολύ πιθανός.
Όσον αφορά τον Μπραουν, όπως ειπα και πριν, φετος που έκανε τη καλύτερη με διαφορά σεζόν της καριέρας του και πρώτη φορά μαλιστα σε αυτο το επιπεδο, επαιζε εξισου και στις 2 θεσεις. Στην Ουνικς επαιζε 30 λεπτα μεσο ορο και χώριζε τους χρόνους του δια δυο, 15 λεπτα στο 4 και 15 λεπτα στο 5, είναι κλασικός tweener δηλαδή. Αρα πρακτικά στη front line που προτείνω θα ξεκινάει το ματς ο Εντι με τον Παπαγιαννη, για αλλαγή θα βλέπουμε το διδυμο Μπροντζιάνσκι και Μπραουν που θα εναλλάσσονται στο 4/5 και φυσικά τα ματς θα τα κλεινουμε με διδυμο Μπράουν Παπαγιάννη.
Αν αντι του Εντι ή του Μπροτζιανσκι φέρουμε ενα καθαρό 5αρι, ώστε να παιζει ο Μπραουν εξολοκλήρου στο 4, νομίζω θα χουμε θέμα στο σουτ, ίσως έσωζε τη κατάσταση ενα στρετς 5 τύπου Μπλακσιρ.
Παντως ας μην κολλάμε σε ονόματα, τύπου Εντι, το σκεπτικό προσπαθώ να περιγράψω. Δηλαδή στους ψηλους θα θελα διπλα σε Παπαγιάννη ενα ακριβο (για τα δεδομένα μας) 4/5αρι ή 5/4αρι και διπλα δυο ακόμα ψηλους ανάλογα τις ανάγκες, εγω εχω σταμπάρει δηλαδή τους Εντι, Γουιλις, Μπροντζιάνσκι, Μονεκε, Μπλακσιρ κλπ.
Το Μπροντζιάνσκι-Γουιλις-Ματζουκας-Παπατζον-Μπραουν θα μαρεσε ή το Πιτερς-Μονεκε-Ματζουκας-Παπατζον-Μπλακσιρ. Και απο κοντα να έχουμε και τον Κωστα τον Αντετοκουμπο.. ή αυτόν ή τον Μιτρου Λογκ πρέπει να τον φέρουμε οπωσδήποτε.
ΥΓ. Πόσο ακριβός να είναι ο Μπραουν? Πάνω απο 900χιλ να θελει?

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο