2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Απρ 21, 2022 7:55 pm

Tracy Mac έγραψε:
Πέμ Απρ 21, 2022 7:42 pm

Το καταλαβα για τον Χουγκαζ. Για αυτο αλλωστε εγραψα οτι ακομα και ο Κρις ο Χουγκαζ καλυτερος θα ναι απο τον φετινο οκαρο :lol: ή εστω πιο ταιριαστος

Δεν στεκει ποιο απο αυτα που ειπα; Για τον Κρις; Αρχικα να πω οτι εγραψα Κρις λογο και Αρτζι, που τον θεωρει απο τους καλυτερους παικτες για το συστημα του στην Ευρωπη. Ή τουλαχιστον μεχρι και πριν 2-3 χρονια. Για αυτο εγραψα και για τον συγκεκριμενο. Τωρα αν θα ερθει ή αν εχει πεσει τοσο που δεν αξιζει ειναι αλλο πραγμα.

Απλως επεσήμανα οτι θελω για φροντ λαιν 4αρι αθλητικο με σουτ μαζι με ενα 4-5αρι που θα δερνει και θα δωσει πολυ δυναμη στην ομαδα οπως ο μπεντιλ και για 2ο τον κωστα που ειναι πολυ καλος σε ταπες και πικ εν ρολ για να γλιτωσω θεση ξενου. Και ας μην ειναι ο Κρις το 4αρι με σουτ.

Το Γκος-Ραντεμπο-Μωραιτης στο 1, νεντο-μητρου στο 2, και παπι-καλ στο 3 συν 3-4αρι μαντζου, μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο στους κοντους. Τι λες;
- Α, εντάξει τότε, επειδή δεν είδα αναφορά, υπέθεσα οτι δεν θα τον πρόκαμες τον μπαμπά Χουγκάζ. Άρα ξέρεις και τον Μποσγανά. :)

-Δεν στέκει το ότι" κανείς δεν έχει δίκιο, απλώς λέμε τις απόψεις μας". Είναι λίγο αυθαίρετουλι. :) μπρε συ. Ακόμα κι ο Ντ. Χιούμ δεν θα το έθετε ως απόλυτο κανόνα. :)

-Ο Μήτρου Λονγκ παίζει μια χαρά το 1. ΤΟν τσέκαρα, φέτος. Αν αφήσετε τον Μέικον, θα κάνετε μεγάλη πατάτα. Μία στις τόσες βγάζετε πρωτάρη παίκτη στην Ευρωλίγκα και θα τον αφήσετε;

- Συμφωνούμε για το Γκος-Ράντεμπο που είναι και το κυρίως ζητούμενο. Επιτέλους ένας άσσος, που να ξέρει το παιχνίδι, να κουβαλάει ποιότητα/εμπειρία και να έχει κίνητρο. Ααα, και να μην κλέβει και πίσω. Σούπερ. Ενώ ο Ράντεμπο, λογικά θα βγει, απλά όπως λες κι εσύ στον ΤζόνιΠαο, θέλει στήριξη. Όπως ήθελε κι ο Πέρι φέτος και το λέγαμε και οι 2 μας, και σε κάθε ευκαιρία.
Λογικά θα πάτε για άσσο, πάντως. Θα δείξει και τι θα παίχτει με τις Ρώσικες ομάδες. Αν μείνουν έξω (δεν το έχω σίγουρο, είμαι της άποψης ότι παίζει να δούμε άλλο τροπάρι για κυρώσεις κλπ εντός ενός μηνός) οι τιμές πέφτουν κι η αγορά ανοίγει. Αν γυρίσουν (που το ευχόμαστε και για το σωστό του πράγματος αλλά και για την ποιότητα της Ευρωλίγκας) τότε τα πράγματα θα πάρουν τον αντίθετο δρόμο. Λιγότεροι ευκαιρίες κλπ.

Tracy Mac

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Απρ 21, 2022 8:14 pm

basket72 έγραψε:
Tracy Mac έγραψε:
Πέμ Απρ 21, 2022 7:42 pm

Το καταλαβα για τον Χουγκαζ. Για αυτο αλλωστε εγραψα οτι ακομα και ο Κρις ο Χουγκαζ καλυτερος θα ναι απο τον φετινο οκαρο :lol: ή εστω πιο ταιριαστος

Δεν στεκει ποιο απο αυτα που ειπα; Για τον Κρις; Αρχικα να πω οτι εγραψα Κρις λογο και Αρτζι, που τον θεωρει απο τους καλυτερους παικτες για το συστημα του στην Ευρωπη. Ή τουλαχιστον μεχρι και πριν 2-3 χρονια. Για αυτο εγραψα και για τον συγκεκριμενο. Τωρα αν θα ερθει ή αν εχει πεσει τοσο που δεν αξιζει ειναι αλλο πραγμα.

Απλως επεσήμανα οτι θελω για φροντ λαιν 4αρι αθλητικο με σουτ μαζι με ενα 4-5αρι που θα δερνει και θα δωσει πολυ δυναμη στην ομαδα οπως ο μπεντιλ και για 2ο τον κωστα που ειναι πολυ καλος σε ταπες και πικ εν ρολ για να γλιτωσω θεση ξενου. Και ας μην ειναι ο Κρις το 4αρι με σουτ.

Το Γκος-Ραντεμπο-Μωραιτης στο 1, νεντο-μητρου στο 2, και παπι-καλ στο 3 συν 3-4αρι μαντζου, μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο στους κοντους. Τι λες;
- Α, εντάξει τότε, επειδή δεν είδα αναφορά, υπέθεσα οτι δεν θα τον πρόκαμες τον μπαμπά Χουγκάζ. Άρα ξέρεις και τον Μποσγανά. :)

-Δεν στέκει το ότι" κανείς δεν έχει δίκιο, απλώς λέμε τις απόψεις μας". Είναι λίγο αυθαίρετουλι. :) μπρε συ. Ακόμα κι ο Ντ. Χιούμ δεν θα το έθετε ως απόλυτο κανόνα. :)

-Ο Μήτρου Λονγκ παίζει μια χαρά το 1. ΤΟν τσέκαρα, φέτος. Αν αφήσετε τον Μέικον, θα κάνετε μεγάλη πατάτα. Μία στις τόσες βγάζετε πρωτάρη παίκτη στην Ευρωλίγκα και θα τον αφήσετε;

- Συμφωνούμε για το Γκος-Ράντεμπο που είναι και το κυρίως ζητούμενο. Επιτέλους ένας άσσος, που να ξέρει το παιχνίδι, να κουβαλάει ποιότητα/εμπειρία και να έχει κίνητρο. Ααα, και να μην κλέβει και πίσω. Σούπερ. Ενώ ο Ράντεμπο, λογικά θα βγει, απλά όπως λες κι εσύ στον ΤζόνιΠαο, θέλει στήριξη. Όπως ήθελε κι ο Πέρι φέτος και το λέγαμε και οι 2 μας, και σε κάθε ευκαιρία.
Λογικά θα πάτε για άσσο, πάντως. Θα δείξει και τι θα παίχτει με τις Ρώσικες ομάδες. Αν μείνουν έξω (δεν το έχω σίγουρο, είμαι της άποψης ότι παίζει να δούμε άλλο τροπάρι για κυρώσεις κλπ εντός ενός μηνός) οι τιμές πέφτουν κι η αγορά ανοίγει. Αν γυρίσουν (που το ευχόμαστε και για το σωστό του πράγματος αλλά και για την ποιότητα της Ευρωλίγκας) τότε τα πράγματα θα πάρουν τον αντίθετο δρόμο. Λιγότεροι ευκαιρίες κλπ.
Και τον Μποσγανα τον ξερω, αλλα μονο ως ονοματα, οχι οτι τους ειδα και ποτε μου :lol:

Την γνωμη για τον Μεικον την εχω πει και ειδικα περσυ οταν ελεγα οτι αυτος και ο Πριφτης ειναι μακραν οι καλυτερες επιλογες μας το καλοκαιρι (και οι μοναδικες). Ομως θεωρω οτι για τους λογους που ανεπτυξα ο Νεντο δεν φευγει, ενω επειδη δεν ταιριαζουν με μεικον, τοτε θα φυγει ο Μεικον. Βεβαια θα προτιμουσα αν φυγει ο Μεικον, να ερθει ο Μητρου και για να κερδισουμε θεση ξενου, αλλιως ας μεινει ο Μεικον.

Απλως ειναι τοσο limited το Νεντο-Μεικον στην αμυνα που δεν θα μπορω να το δω για αλλη μια χρονια και να εχουμε μονιμα μια τρυπα στην αμυνα για 40λεπτα. Το ξερω οτι προτεινεις να μεινει ο Μεικον και να φυγει ο Ροναλντινιο (θυμησου τι λεγαμε για αυτον εγω και ο ACAB, καλα τον yorgos δεν τον βαζω καν :P ) αλλα επειδη εχει συμβολαιο μεγαλο και επειδη τον παει ο κοσμος πολυ, δεν τον διωχνουν. Και φτιαχνω τα ροστερ μου και με βαση τα δεδομενα που υπαρχουν (ισως αλλαξουν ομως στο μελλον)

Για τους ασσους συμφωνουμε 100%. Αλλα Γκος ειναι απιστευτα δυσκολο να ερθει εως και απιθανο :-|

ΥΓ Οσον αφορα τα φιλοσοφικα, δεν ειμαι και ο καλυτερος, αλλα αυτο που εννοουσα ειναι οτι ολα ειναι τοσο ρευστα στη συζητηση που κανουμε και μιλαμε χωρις ουσιαστικα κανενα δεδομενο πανω στο τι θελουν να φτιαξουν και τι θα υπαρχει στην αγορα, που απλως και οι 2 κανουμε υποθεσεις, για αυτο και δεν εχει κανενας ουσιαστικα δικιο ή αδικο σε αυτο που λεει και απλως υπαρχει παραθεση αποψεων γυρω απο ενα αντικειμενο συζητησης.

basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 21, 2022 8:26 pm

Tracy Mac έγραψε:
Πέμ Απρ 21, 2022 8:14 pm

Και τον Μποσγανα τον ξερω, αλλα μονο ως ονοματα, οχι οτι τους ειδα και ποτε μου :lol:

Την γνωμη για τον Μεικον την εχω πει και ειδικα περσυ οταν ελεγα οτι αυτος και ο Πριφτης ειναι μακραν οι καλυτερες επιλογες μας το καλοκαιρι (και οι μοναδικες). Ομως θεωρω οτι για τους λογους που ανεπτυξα ο Νεντο δεν φευγει, ενω επειδη δεν ταιριαζουν με μεικον, τοτε θα φυγει ο Μεικον. Βεβαια θα προτιμουσα αν φυγει ο Μεικον, να ερθει ο Μητρου και για να κερδισουμε θεση ξενου, αλλιως ας μεινει ο Μεικον.

Απλως ειναι τοσο limited το Νεντο-Μεικον στην αμυνα που δεν θα μπορω να το δω για αλλη μια χρονια και να εχουμε μονιμα μια τρυπα στην αμυνα για 40λεπτα. Το ξερω οτι προτεινεις να μεινει ο Μεικον και να φυγει ο Ροναλντινιο (θυμησου τι λεγαμε για αυτον εγω και ο ACAB, καλα τον yorgos δεν τον βαζω καν :P ) αλλα επειδη εχει συμβολαιο μεγαλο και επειδη τον παει ο κοσμος πολυ, δεν τον διωχνουν. Και φτιαχνω τα ροστερ μου και με βαση τα δεδομενα που υπαρχουν (ισως αλλαξουν ομως στο μελλον)

Για τους ασσους συμφωνουμε 100%. Αλλα Γκος ειναι απιστευτα δυσκολο να ερθει εως και απιθανο :-|

ΥΓ Οσον αφορα τα φιλοσοφικα, δεν ειμαι και ο καλυτερος, αλλα αυτο που εννοουσα ειναι οτι ολα ειναι τοσο ρευστα στη συζητηση που κανουμε και μιλαμε χωρις ουσιαστικα κανενα δεδομενο πανω στο τι θελουν να φτιαξουν και τι θα υπαρχει στην αγορα, που απλως και οι 2 κανουμε υποθεσεις, για αυτο και δεν εχει κανενας ουσιαστικα δικιο ή αδικο σε αυτο που λεει και απλως υπαρχει παραθεση αποψεων γυρω απο ενα αντικειμενο συζητησης.
Μόνο και μόνο που ξέρεις τον Μποσγανά είσαι ωραίος. :dribble: Φοβερός ο Πάνι εκείνων των χρόνων.
Κατάλαβα τι έλεγες πριν (περί φιλοσοφικών κλπ) και τη συμπλήρωση την έκανα, όχι για σένα, αλλά έτσι να υπάρχει... :)

Τα θυμάμαι όλα όσα έγραφες το καλοκαίρι. Κοντά είμασταν, άλλωστε.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Απρ 21, 2022 9:29 pm

Συμφωνώ πλήρως με το σκεπτικό ότι στην ομαδα του χρονου πρεπει να μεινει μόνο ένας εκ των Nedovic ή Macon. Ωστόσο, αν δεν έρθει σοβαρός προπονητής και μείνουμε με κανέναν εκ των φοβικων Πεδουλακη/Βοβορα/Σερελη/κλπ, τότε μάλλον θα μείνουν και οι δυο γιατί πολύ απλά τέτοιου επιπέδου προπονητές φοβούνται να πάρουν ρίσκα.

Παντως εννοείται πως αν τελικά μεινει μονο ενας απο τους δυο, θα ήθελα αυτος να είναι ο Macon. Έτσι, με το συμβόλαιο του σερβου να ερθει ενας πραγματικά καλος ασος, όπως ο Goss που λέτε κι εσείς ή o Keenan Evans θα πω εγω.

Από πίσω με ενα μέρος του συμβολαίου των Jovic/Perry/Ferrell να πάρουμε τον Radebaugh (που αρέσει σε όλους μας πλέον 😂) και αντί του Μποχωριδη, οπωσδήποτε τον Mitrou Long, αν παρει ελληνικό διαβατήριο, αλλιώς Μωραιτη. Δεν εχει νοημα να έρθουν και οι δυο, δεν θα βρισκει καθολου χρονο στην ομαδα ο Μωραιτης έτσι. Το υπόλοιπο σύμβολο των Jovic/και των άλλων θα παει για την αύξηση του Macon και στην πιθανή αλλαγή Μποχω με Long. Και φυσικά Καλαιτζακης για το 2/3 που ίσως ερθει απο φετος.

Στο 3 είμαστε κομπλέ νομίζω με τους Έλληνες που ήδη υπάρχουν, αλλά αν υπάρξει μια μικρή αύξηση στο μπατζετ, θα μπορούσαμε να φέρουμε κι ενα 3/2αρι ως 7ο ξενο με 3&D χαρακτηριστικά, πχ Jaka Brazic, αντι του τιμιου Κασελ.

Για την front line θα επιμείνω στα ιδια που είπαμε στο προηγούμενο ποστ μου, με τη καλύτερη δυνητικά σύνθεση στη θεση 5 που είχαμε στο παο τα τελευταία 10 χρόνια και με δυο πολυ ελπιδοφόρους αθλητές διαφορετικών χαρακτηριστικων στο 4. Εξήγησα και πως βγαίνει οικονομικα κατι τετοιο στο προηγούμενο μου ποστ. Φίλε Τρέισι Μαξ δεν θέλω να στο χαλάσω αλλα ειναι πολυ δύσκολο να δημιουργηθεί η front line που προτείνεις, τόσο o Singleton, όσο κι ο Bentil είναι αρκετά πιο ακριβοί απο οτι νομίζεις. Εγω λεω :

Goss/Evans , Radebaugh , Mitrou Long/Moraitis
Macon/Nedovic , Kalaitzakis
Papapetrou , Blazic/Kaselakis
Daum , Moneke , Matzoukas
Papagiannis , Bolomboy

+ Chougkaz , Kavvadas , Avdalas (και Samantourov δανεικός).

ΥΓ. Αντι του Moneke θα μαρεσε επίσης και ο Diallo.

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Πέμ Απρ 21, 2022 10:00 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Απρ 21, 2022 7:32 pm

*Χίπστερ, συμφωνώ μαζί σου ως συνήιθως, αλλά σχετικά με τον Ράντεμπο ας έχουμε υπόψη ότι τον έφερε στο προσκήνιο ο Πάτρικ. Που το έχει επαναλάβει με τον Τζ. Σμιθ και τον Γουόκαπ και γενι΄κά ξέρει πολύ μπάσκετ κι έχει πολύ συγκεκριμένο τρόπο να διαβάζει το παιχνίδι.

-
Ε καλα 2 παιχτες σε 10 χρονια εχει "βγαλει". Μεχρι και τον Στοκτον ειχε παιχτη (οχι τον καλο :roofl: ).
Μην τον κανουμε και σαν τον Πεδουλακη σουπερ ρικρουιτερ.
Αμα αναδειξει και τον Χαπ που εχει τωρα (μεγαλη συμπαθεια γιατι ειναι ολντ σκουλ ψηλος) θα τον παραδεχθω. :obey:
Μεταξυ αστειου και σοβαρου το λεω εννοειτε. :wink:

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Πέμ Απρ 21, 2022 10:07 pm

basket72 έγραψε:

Παντως η κορη του Μποσγανα ειναι πιο ταλαντουχα απο τους γιους του Χουγκαζ, αναλογικα. Και ο μπαμπας θα ελεγα το ιδιο. :roofl:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hipster την Πέμ Απρ 21, 2022 10:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 21, 2022 10:08 pm

Hipster έγραψε:

Ε καλα 2 παιχτες σε 10 χρονια εχει "βγαλει". Μεχρι και τον Στοκτον ειχε παιχτη (οχι τον καλο :roofl: ).
Αμα αναδειξει και τον Χαπ που εχει τωρα (μεγαλη συμπαθεια γιατι ειναι ολντ σκουλ ψηλος) θα τον παραδεχθω. :obey:
Καλά, έχεις το δίκιο σου (τον θυμάμαι τον Στόκτον, δεν ξεχνιέται τέτοιο επίθετο) αλλά ως προπονητής μετράει πολύ. Επίσης, πρέπει να έχουμε υπόψη τι μπάτζετ έχει διαθέσιμο. Από τα αζήτητα ψώνιζε.
Ο πιο ακριβός του ήταν ο Γουόκαπ (τότε..).
Σίγουρα έχιε "βγάλει" και τον Γουέιλερ Μπαμπ που για μένα, κακώς δεν κουβεντιάζεται στο συγκεκριμένο τόπικ. ΠΟλύ καλός παίκτης. :bball:

JohnnyPao

champion
Reactions:

Πέμ Απρ 21, 2022 10:09 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Απρ 21, 2022 10:08 pm
Hipster έγραψε:

Καλά, έχεις το δίκιο σου (τον θυμάμαι τον Στόκτον, δεν ξεχνιέται τέτοιο επίθετο) αλλά ως προπονητής μετράει πολύ. Επίσης, πρέπει να έχουμε υπόψη τι μπάτζετ έχει διαθέσιμο. Από τα αζήτητα ψώνιζε.
Ο πιο ακριβός του ήταν ο Γουόκαπ (τότε..).
Σίγουρα έχιε "βγάλει" και τον Γουέιλερ Μπαμπ που για μένα, κακώς δεν κουβεντιάζεται στο συγκεκριμένο τόπικ. ΠΟλύ καλός παίκτης. :bball:
Εχει συμβόλαιο ο Μπαμπ το καλοκαίρι νομίζω και ειναξ κι ακριβουτσικος πλέον.

basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 21, 2022 10:15 pm

JohnnyPao έγραψε:

Θυμάμαι ότι τον είχε κλείσει με 2τες, πρόπερσι. Αν δεν τον έχει ανανεώσει, θα είναι διαθέσιμος.
Δεν είμαι σίγουρος, ωστόσο.
ΠΟλύ ακριβός δεν θα είναι,. γιατί δεν είναι ο παίκτης που ξεχωρίζει με την πρώτη. Είναι παίκτης που ίσως μπορεί να προσφέρει πιο πολλά από τον Κουβανό, μιας και παίζει καλύτερα στο 1-2 από τον εκτιμητέο σε μένα. Σαντ - Ρόος.

JohnnyPao

champion
Reactions:

Πέμ Απρ 21, 2022 10:38 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Απρ 21, 2022 10:15 pm
JohnnyPao έγραψε:

Θυμάμαι ότι τον είχε κλείσει με 2τες, πρόπερσι. Αν δεν τον έχει ανανεώσει, θα είναι διαθέσιμος.
Δεν είμαι σίγουρος, ωστόσο.
ΠΟλύ ακριβός δεν θα είναι,. γιατί δεν είναι ο παίκτης που ξεχωρίζει με την πρώτη. Είναι παίκτης που ίσως μπορεί να προσφέρει πιο πολλά από τον Κουβανό, μιας και παίζει καλύτερα στο 1-2 από τον εκτιμητέο σε μένα. Σαντ - Ρόος.
Εχεις δικιο μενει ελεύθερος, δικο μου λάθος. Σε τι ρόλο θα μπορούσε να απασχολήσει όμως? Απο λεφτα θεωρώ κάπου το συμβόλαιο του Ρος θα ζητησει.

basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 21, 2022 11:02 pm

JohnnyPao έγραψε:

Εχεις δικιο μενει ελεύθερος, δικο μου λάθος. Σε τι ρόλο θα μπορούσε να απασχολήσει όμως? Απο λεφτα θεωρώ κάπου το συμβόλαιο του Ρος θα ζητησει.

Ακόμα κι αν δεν μπορείτε τους γκος και Λορέντζο (με αυτή τη σειρά) τότε μια περιφέρεια με Ν. Γουόλτερς στον άσσο και τους Γουέιλερ Μπαμπ και Μήτρου Λονγκ στο 1-2 θα ήταν μια χαρά. Με Μέηκον στο 2 και τον Ντέιβιντ Λάιτι :wink: στο 2-3.
τον Νταούμ στο 4 και τον Μπολομποι στο 4-5. Και μένει και μια θέση ξένου, μάλλον στου ς ψηλούς.
Άμυνα, σουτ, σκληράδα, παραστάσεις, πνεύμα νικητή.

JohnnyPao

champion
Reactions:

Πέμ Απρ 21, 2022 11:50 pm

basket72 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Ακόμα κι αν δεν μπορείτε τους γκος και Λορέντζο (με αυτή τη σειρά) τότε μια περιφέρεια με Ν. Γουόλτερς στον άσσο και τους Γουέιλερ Μπαμπ και Μήτρου Λονγκ στο 1-2 θα ήταν μια χαρά. Με Μέηκον στο 2 και τον Ντέιβιντ Λάιτι :wink: στο 2-3.
τον Νταούμ στο 4 και τον Μπολομποι στο 4-5. Και μένει και μια θέση ξένου, μάλλον στου ς ψηλούς.
Για καλη μου τύχη είδα τα δύο ματς που παιζονταν σήμερα και παρακολούθησα και τον Μπεντιλ και τον Μπαμπ για τους οποίους συζητάμε σήμερα.

Καταρχάς μεταξύ Μπεντιλ και Σιγκλετον, εγω ξεκάθαρα επιλέγω Μπεντιλ, ο παιχτης εχει ωριμάσει, εχει φτιάξει το σουτ του και έχει βελτιωθεί συνολικά. Μετα απο τέτοια σεζον στην αρμανι ωστόσο δεν πρόκειται να ζητάει τα ιδια με τον Εβανς. Ο Μπεντιλ ειναι για μπακαπ με (500-600χιλ) σε ομαδα 6αδας, οχι για βασικός όμως σε ομαδα του επιπέδου μας. Όσον αφορά τον Σιγκλετον, ο παιχτης ειναι σε κάθοδο, δεν υπάρχει λόγος να ερθει εδώ για να πάρει 800χιλ και να "μαζεύει ένσημα".

Στο άλλο ματς, ο Μπαμπ ήταν και πάλι εξαιρετικός στον ρόλο που του έχει ανατεθεί, τόσο στο 1 όσο και στο 2. Άνετα τον βλεπω στον Παναθηναϊκό πράγματι, νομίζω μπορει να βοηθήσει και στο 3 αν χρειαστεί.

Ο Lighty υπέγραψε στη Βιλερμπαν νομίζω μεχρι το 2026 αλλα και να μην ισχυε αυτο, με τον Μπαμπ στο ροστερ το 2/3αρι μας πρεπει να εχει τοπ 3ποντο.

Tracy Mac

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Απρ 21, 2022 11:54 pm

JohnnyPao έγραψε:
basket72 έγραψε:

Για καλη μου τύχη είδα τα δύο ματς που παιζονταν σήμερα και παρακολούθησα και τον Μπεντιλ και τον Μπαμπ για τους οποίους συζητάμε σήμερα.

Καταρχάς μεταξύ Μπεντιλ και Σιγκλετον, εγω ξεκάθαρα επιλέγω Μπεντιλ, ο παιχτης εχει ωριμάσει, εχει φτιάξει το σουτ του και έχει βελτιωθεί συνολικά. Μετα απο τέτοια σεζον στην αρμανι ωστόσο δεν πρόκειται να ζητάει τα ιδια με τον Εβανς. Ο Μπεντιλ ειναι για μπακαπ με (500-600χιλ) σε ομαδα 6αδας, οχι για βασικός όμως σε ομαδα του επιπέδου μας. Όσον αφορά τον Σιγκλετον, ο παιχτης ειναι σε κάθοδο, δεν υπάρχει λόγος να ερθει εδώ για να πάρει 800χιλ και να "μαζεύει ένσημα".

Στο άλλο ματς, ο Μπαμπ ήταν και πάλι εξαιρετικός στον ρόλο που του έχει ανατεθεί, τόσο στο 1 όσο και στο 2. Άνετα τον βλεπω στον Παναθηναϊκό πράγματι, νομίζω μπορει να βοηθήσει και στο 3 αν χρειαστεί.

Ο Lighty υπέγραψε στη Βιλερμπαν νομίζω μεχρι το 2026 αλλα και να μην ισχυε αυτο, με τον Μπαμπ στο ροστερ το 2/3αρι μας πρεπει να εχει τοπ 3ποντο.
Νταξει ας μην ερθει ο Κρις, αλλα ο Μπεντιλακος το πουλεν μου (κυριως του Αρτζι) ας ερθει! Δεν θα ειναι βασικος, τον θελω για 4-5αρι. 3ος ψηλος δηλαδη μαζι με ενα 4αρι με σουτ. Μου ταιριαζει τελεια στο ροστερ μας με τα στοιχεια που εχει.

4αρι με σουτ-Χουγκαζ
Μπεντιλ
Παπατζον-Κωστας

Αν παμε ετσι θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Οσον αφορα το Μπαμπ, μια χαρα παικτης, αλλα δεν θα ηθελα να χαλασω θεση ξενου για το 2ο μας δυαρι και αν ειναι να χαλασουμε θεση ξενου ας μεινει ο μεικον.

basket72
Reactions:

Πέμ Απρ 21, 2022 11:57 pm

JohnnyPao έγραψε:

Γράψε λάθος τότε. Και τώρα που το λες, σα να θυμάμαι κι εγώ. Ήταν τότε που η διοίκηση της Βιλερμπάν μας την έφερε.

Σχετικά με το τρίποντο, θα είχατε κορυφαίο τρίποντο, από Νταούμ ενώ Μέηκον επίσης είναι καλός σουτέρ. Οι δε Γουόλτερς και Λάιτι είναι οκ. καλύτεροι σουτέρ από αυτούς που είχατε φέτος.
Το θέμα όμως είναι ότι θα είχατε ομαδάρα με Γουέιλερ, Λάιτι, στην ίδια ομάδα. Από τους πολύ καλούς αμερικάνους της λίγκας. Για την ομάδα τους εννοώ, όχι για τα νούμερα.

JohnnyPao

champion
Reactions:

Παρ Απρ 22, 2022 12:15 am

Tracy Mac έγραψε:
Πέμ Απρ 21, 2022 11:54 pm
JohnnyPao έγραψε:

Νταξει ας μην ερθει ο Κρις, αλλα ο Μπεντιλακος το πουλεν μου (κυριως του Αρτζι) ας ερθει! Δεν θα ειναι βασικος, τον θελω για 4-5αρι. 3ος ψηλος δηλαδη μαζι με ενα 4αρι με σουτ. Μου ταιριαζει τελεια στο ροστερ μας με τα στοιχεια που εχει.

4αρι με σουτ-Χουγκαζ
Μπεντιλ
Παπατζον-Κωστας

Αν παμε ετσι θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Οσον αφορα το Μπαμπ, μια χαρα παικτης, αλλα δεν θα ηθελα να χαλασω θεση ξενου για το 2ο μας δυαρι και αν ειναι να χαλασουμε θεση ξενου ας μεινει ο μεικον.
Παντως πράγματι μια περιφέρεια με Γουολτερς , Λογκ , Μπαμπ , Μεικον + Καλαιτζακης δεν θα ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ κακη, αντιθέτως! Σίγουρα πολλά επίπεδα πάνω απο οτι βλέπουμε στα γκαρντ τα τελευταία 2 χρόνια, ευγε φίλε basket72. Θα μαστε γεμάτοι με παιχτες που παίζουν εξισου εύκολα και στις 2 θεσεις των γκαρντ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά και κυριως σε φάση ανόδου στη καριέρα τους! Και οικονομικά είναι εφικτό μπορώ να πω.

Μετά θα θέλαμε άλλους 3 ξενους, ενα 3/4αρι με σουτ (Γουιλιαμ Χαουαρντ πχ) , ενα 4αρι (τον Daum που λέμε, τον Derek Willis ισως ή και τον Bentil που λες εσύ) κι ενα 5/4αρι, όπως ο Bolomboy που έλεγα.

Γουολτερς(22) , Λογκ(15)
Μπαμπ(20+3) , Μεικον(20) , Καλαιτζακης
Παπαπετρου(28) , Χαουαρντ(12+10)
Γουιλις(18) , Κασελακης(6) , Ματζουκας
Παπαγιαννης(25) , Μπολομποι(15+6)

ΥΓ. Και η φροντ λαιν που λες δεν ειναι κακη, το 4αρι με σουτ που ψάχνεις επίσης θα μπορούσε ανετοτατα να ειναι ο Daum. Δεν ξέρω όμως ποσο πιθανο ειναι να θέλει ο Κώστας να φυγει απο τη Βιλερμπαν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Παρ Απρ 22, 2022 12:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”