- Α, εντάξει τότε, επειδή δεν είδα αναφορά, υπέθεσα οτι δεν θα τον πρόκαμες τον μπαμπά Χουγκάζ. Άρα ξέρεις και τον Μποσγανά.Tracy Mac έγραψε: ↑Πέμ Απρ 21, 2022 7:42 pm
Το καταλαβα για τον Χουγκαζ. Για αυτο αλλωστε εγραψα οτι ακομα και ο Κρις ο Χουγκαζ καλυτερος θα ναι απο τον φετινο οκαροή εστω πιο ταιριαστος
Δεν στεκει ποιο απο αυτα που ειπα; Για τον Κρις; Αρχικα να πω οτι εγραψα Κρις λογο και Αρτζι, που τον θεωρει απο τους καλυτερους παικτες για το συστημα του στην Ευρωπη. Ή τουλαχιστον μεχρι και πριν 2-3 χρονια. Για αυτο εγραψα και για τον συγκεκριμενο. Τωρα αν θα ερθει ή αν εχει πεσει τοσο που δεν αξιζει ειναι αλλο πραγμα.
Απλως επεσήμανα οτι θελω για φροντ λαιν 4αρι αθλητικο με σουτ μαζι με ενα 4-5αρι που θα δερνει και θα δωσει πολυ δυναμη στην ομαδα οπως ο μπεντιλ και για 2ο τον κωστα που ειναι πολυ καλος σε ταπες και πικ εν ρολ για να γλιτωσω θεση ξενου. Και ας μην ειναι ο Κρις το 4αρι με σουτ.
Το Γκος-Ραντεμπο-Μωραιτης στο 1, νεντο-μητρου στο 2, και παπι-καλ στο 3 συν 3-4αρι μαντζου, μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο στους κοντους. Τι λες;
-Δεν στέκει το ότι" κανείς δεν έχει δίκιο, απλώς λέμε τις απόψεις μας". Είναι λίγο αυθαίρετουλι.
-Ο Μήτρου Λονγκ παίζει μια χαρά το 1. ΤΟν τσέκαρα, φέτος. Αν αφήσετε τον Μέικον, θα κάνετε μεγάλη πατάτα. Μία στις τόσες βγάζετε πρωτάρη παίκτη στην Ευρωλίγκα και θα τον αφήσετε;
- Συμφωνούμε για το Γκος-Ράντεμπο που είναι και το κυρίως ζητούμενο. Επιτέλους ένας άσσος, που να ξέρει το παιχνίδι, να κουβαλάει ποιότητα/εμπειρία και να έχει κίνητρο. Ααα, και να μην κλέβει και πίσω. Σούπερ. Ενώ ο Ράντεμπο, λογικά θα βγει, απλά όπως λες κι εσύ στον ΤζόνιΠαο, θέλει στήριξη. Όπως ήθελε κι ο Πέρι φέτος και το λέγαμε και οι 2 μας, και σε κάθε ευκαιρία.
Λογικά θα πάτε για άσσο, πάντως. Θα δείξει και τι θα παίχτει με τις Ρώσικες ομάδες. Αν μείνουν έξω (δεν το έχω σίγουρο, είμαι της άποψης ότι παίζει να δούμε άλλο τροπάρι για κυρώσεις κλπ εντός ενός μηνός) οι τιμές πέφτουν κι η αγορά ανοίγει. Αν γυρίσουν (που το ευχόμαστε και για το σωστό του πράγματος αλλά και για την ποιότητα της Ευρωλίγκας) τότε τα πράγματα θα πάρουν τον αντίθετο δρόμο. Λιγότεροι ευκαιρίες κλπ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο