Ισχύει για Ρογκα απλά τον έβαλα γιατί είναι Έλληνας που δεν Εχει καεί ακόμα ..Tracy Mac έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 19, 2022 1:16 amΑρχικα και να αυξηθεί το μπατζετ σιγα μην ερθει ο Γκριγκονις σε εμας. Επισης τον Ρογκαβοπουλο ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι τον βαζουμε στα ροστερ Το παιδι φετος απο οτι εχω καταλαβει εχει τραυματισμο και ακομα δεν υπαρχει πουθενα (ισως ο pan να μας διαφωτησει λιγο εδω). Αφηστε που σε αυτες τις θεσεις εικαστε λιγο πλήρεις καθως πρεπει και ο Μαντζουκας να παιξει.Manos97 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 19, 2022 1:10 amΚαλησπέρα μάγκες μετά από ένα χρόνο απουσίας, με την διαφαινόμενη ενεργοποίηση του Γιαννακόπουλου και την αύξηση του μπατζετ δεν θα απέκλεια την έκπληξη σε θέμα προπονητή (έχει συνηθίσει), εγώ θα γούσταρα Περάσοβιτς η Μίτροβιτς πάντως, από Έλληνες ο πιο εφικτός είναι ο Σφαιρο γιατί έχει την εμπειρία,όμως δύσκολο το θεωρώ για τις γραφικές δηλώσεις του εκείνη την διετία.
Λι Γουοόλτερς Μωραίτης
Νέντο Γκριγκόνις (ίσως Τρακάρει με Νέντο)
Ιωάννης Ρογκα Κασέλ
Μητο(που στην καλύτερη θα φάει ένα χρόνο) Ρούμπιτ Μαντζούκας Χουγκάζ
Παπατζον Νεμπο
Αν κάπου έχει θέμα η ομάδα αυτή είναι στην περιφερειακή άμυνα..
Μητο δεν ξερω τι γινεται και δεν εχει και νοημα να ασχολουμαστε αφου ουτε αποφαση δεν εχει βγει ακόμα. Αληθεια ξερουμε τι γίνεται με αυτο το θεμα?
Η τριαδα στους ψηλους Ρουμπιτ-Παπατζον-Νεμπο ναι ειναι πολυ καλη, αλλα δεν θα ερθει ο Νεμπο σε εμας ως δευτερος, δευτερος θα παει σε ομαδα που διεκδικεί στη χειρότερη 8αδα, ενω ουτε και εμεις πρεπει να δωσουμε 500-600 που θα ζηταει για τον 2ο σεντερ. Καλυτερα να τα δωσουμε για 4αρι παρα για 2ο 5αρι
Για τον ασσο ειμαι οκ, αλλα ουολτερς νεντο θα ναι δυσκολα τα πραγματα, γιατι και ο Λι καλος αμυντικος αλλα κοντος.
Γενικοτερα θα ηθελα να παρουμε και 1-2 εμπειρους παικτες απο ευρωλιγκα ωστε μαζι με Νεντο(μενει σιγουρα για αυτο τον βαζω) Παπι και παπατζον να δημιουργήσουμε μια 6αδα παικτων που σιγουρα ειναι για Ευρωλίγκα. Θα μου αρεσε ο Κρις ως βασικος ασσος, ενω για 2ο δυαρι και ο Κοζερ. Γκραντ απο περσυ τον προτεινω ανεπιφύλακτα και θα βοηθησει πολυ και Λι νεντο στην αμυνα.
Μια 5αδα στα γκαρντ με Λι-Γκραντ-Μωραιτη-Νεντο-Κοζερ νταξει δεν θα με χαλαγε κιολας!
Αυτό που ξέρω για μητο είναι ότι κάθε βδομάδα λένε ότι μέσα στην εβδομάδα θα εχουμε εξελίξεις
Το ιδανικότερο θα ήταν να γυρίσει ο Νικ που χει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο αλλά δε θα μ φαινόταν ακραίο να γυρνούσε με ένα συμβόλαιο κοντά στο εκατομμύριο για να κλείσει την καριέρα του..