Έχεις δίκιο για τον Γκιλ, από πέρσι ξεκινάει η κατάσταση με τους τραυματισμούς του. Και στα πόδια και στη μέση. Τον αναφέρω τον Γκιλ, έχοντας ως δεδομένο ότι θα το ψάξουν πολύ καλά- πόσο μάλλον ο κόουτς που τον ξέρει. Γενικά όμως είναι καλό σκαρί, σωστά γυμνασμένος κι είμαι αισίοδοξος ότι μπορεί να τους αφήσει πίσω. Υπάρχουν τραυματισμοί που μπορεί κανείς να αφήσει πίσω ανάλογα το σκαρί του, το background σε εκγύμναση και την πειθαρχία/θέλησή του.ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Απρ 12, 2020 12:27 pmΟ Gill φέτος έβγαλε πολλούς τραυματισμούς. Δε γνωρίζω τη φύση των τραυματισμών του πάντως σε μια πρώτη πολύ κοπιαστική χρονιά και σε μία όμαδα με εύρος ρόστερ δεν ήταν και ο πιο υγιής ψηλός της. Παικτικά είναι βελτιωμένος και σε όποια ομάδα πάει θα πάει για βασικός. Σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να συνυπάρξει για ώρα με κάποιον από τους Πρίντεζη ή Βεζένκοφ. Με τον Ellis ναι, μπορεί.
Ο Tompins είναι ακόμη καλύτερος παίκτης. Clutch σε κρίσιμα στοιχεία και πιο καθαρός διθεσίτης. Εν τέλει δεν νομίζω ότι ο παίκτης θα αφήσει την Ισπανία. Και καλό είναι οι ελληνικές ομάδες να είναι δύο και τρεις φορές πιο προσεκτικές αν αποφασίσουν να φέρουν παίκτες από την Ισπανία ή την Ιταλία. Τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά.
Το τρίποντο του κάθε χρονιά είναι και καλύτερο από τότε που έχει έρθει Ευρώπη κι εγώ τον βλέπω σε κλείσιμο παιχνιδιών να πηγαίνει στο 5 με τον Πρι στο 4. Το έχει κάνει και στη Χίμκι, άλλωστε.
Αυτό που λες για τους παίκτες από την Ιταλία κ Ισπανία δεν το κατάλαβα. Το συνδέεις προφανώς με τον ιό. Υπάρχει περίπτωση να έχουν τον ίο εν υπνώσει και να βγει σε έναν χρόνο;
Δεν το έχω ακούσει για τον συγκεκριμένο ιό (δεν ξέρω και πολλά ή μάλλον ξέρω πολύ λίγα) αλλά έχω πάθει κάτι ανάλογο πριν καμιά 20χρόνια με ιό στο περικάρδια που τον είχα φέρει από τη ζούγκλα.
Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.