2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Απρ 12, 2020 12:49 pm

ssoulliss έγραψε:
Κυρ Απρ 12, 2020 12:27 pm
Ο Gill φέτος έβγαλε πολλούς τραυματισμούς. Δε γνωρίζω τη φύση των τραυματισμών του πάντως σε μια πρώτη πολύ κοπιαστική χρονιά και σε μία όμαδα με εύρος ρόστερ δεν ήταν και ο πιο υγιής ψηλός της. Παικτικά είναι βελτιωμένος και σε όποια ομάδα πάει θα πάει για βασικός. Σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να συνυπάρξει για ώρα με κάποιον από τους Πρίντεζη ή Βεζένκοφ. Με τον Ellis ναι, μπορεί.

Ο Tompins είναι ακόμη καλύτερος παίκτης. Clutch σε κρίσιμα στοιχεία και πιο καθαρός διθεσίτης. Εν τέλει δεν νομίζω ότι ο παίκτης θα αφήσει την Ισπανία. Και καλό είναι οι ελληνικές ομάδες να είναι δύο και τρεις φορές πιο προσεκτικές αν αποφασίσουν να φέρουν παίκτες από την Ισπανία ή την Ιταλία. Τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά.
Έχεις δίκιο για τον Γκιλ, από πέρσι ξεκινάει η κατάσταση με τους τραυματισμούς του. Και στα πόδια και στη μέση. Τον αναφέρω τον Γκιλ, έχοντας ως δεδομένο ότι θα το ψάξουν πολύ καλά- πόσο μάλλον ο κόουτς που τον ξέρει. Γενικά όμως είναι καλό σκαρί, σωστά γυμνασμένος κι είμαι αισίοδοξος ότι μπορεί να τους αφήσει πίσω. Υπάρχουν τραυματισμοί που μπορεί κανείς να αφήσει πίσω ανάλογα το σκαρί του, το background σε εκγύμναση και την πειθαρχία/θέλησή του.
Το τρίποντο του κάθε χρονιά είναι και καλύτερο από τότε που έχει έρθει Ευρώπη κι εγώ τον βλέπω σε κλείσιμο παιχνιδιών να πηγαίνει στο 5 με τον Πρι στο 4. Το έχει κάνει και στη Χίμκι, άλλωστε.

Αυτό που λες για τους παίκτες από την Ιταλία κ Ισπανία δεν το κατάλαβα. Το συνδέεις προφανώς με τον ιό. Υπάρχει περίπτωση να έχουν τον ίο εν υπνώσει και να βγει σε έναν χρόνο;
Δεν το έχω ακούσει για τον συγκεκριμένο ιό (δεν ξέρω και πολλά ή μάλλον ξέρω πολύ λίγα) αλλά έχω πάθει κάτι ανάλογο πριν καμιά 20χρόνια με ιό στο περικάρδια που τον είχα φέρει από τη ζούγκλα.
Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 4018
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Κυρ Απρ 12, 2020 1:34 pm

basket72 έγραψε:

Αυτό που λες για τους παίκτες από την Ιταλία κ Ισπανία δεν το κατάλαβα. Το συνδέεις προφανώς με τον ιό. Υπάρχει περίπτωση να έχουν τον ίο εν υπνώσει και να βγει σε έναν χρόνο;
Δεν το έχω ακούσει για τον συγκεκριμένο ιό (δεν ξέρω και πολλά ή μάλλον ξέρω πολύ λίγα) αλλά έχω πάθει κάτι ανάλογο πριν καμιά 20χρόνια με ιό στο περικάρδια που τον είχα φέρει από τη ζούγκλα.
Ναι αυτό εννοώ. Αυτό σκέφτομαι βασικά. Οι ομάδες δεν πιστεύω ότι , όσο δεν υπάρχει εμβόλιο ή έστω φάρμακο, θα έφερναν έναν αθλητή που ίσως(ούτε εγώ είμαι ειδικός) μελλοντικά να βάλει άθελα του μια ομάδα σε καραντίνα. Το ίδιο πιθανόν να ισχύσει και για αθλητές που έρχονται από τις ΗΠΑ. Τις σκέψεις μου μεταφέρω, δεν υπονοώ ότι ο Tompkins ή κάποιος άλλος είναι μια ιατρική "βόμβα", προς θεού. Έχω την αίσθηση ότι και αυτό θα ληφθεί υπόψιν από κάποια ομάδα, σε μια πιθανή μετακίνηση του σε άλλη χώρα εκτός Ισπανίας.

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Κυρ Απρ 12, 2020 1:36 pm

Conan1982 έγραψε:
Κυρ Απρ 12, 2020 12:09 pm

Κι εγώ απορώ που συζητάμε για τον συγκεκριμένο παίκτη. Απλώς δεν πρόκειται να έρθει σε μια ομάδα με αυτό το ιστορικό πληρωμών. Η μόνη περίπτωση να έρθει είναι να του προκαταβάλουμε κάθε χρόνο όλο το συμβόλαιο.

Kαλα κουβεντα να γινεται, δεν εχεις αδικο.. τα περισσοτερα ονοματα που συζηταμε δεν υπαρχει περιπτωση να θελησουν να ερθουν. Ευσεβεις ποθοι με αλλα λογια. Τολαχιστον μπορουμε να αποφασισουμε στο στυλ παικτη που εχουμε αναγκη και που με την αποκτηση μαρτιν μπαινουν καποια δεδομενα στο τι αλλο θελουμε στις θεσεις 4 και 5.

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Απρ 12, 2020 1:44 pm

ssoulliss έγραψε:
basket72 έγραψε:

Ναι αυτό εννοώ. Αυτό σκέφτομαι βασικά. Οι ομάδες δεν πιστεύω ότι , όσο δεν υπάρχει εμβόλιο ή έστω φάρμακο, θα έφερναν έναν αθλητή που ίσως(ούτε εγώ είμαι ειδικός) μελλοντικά να βάλει άθελα του μια ομάδα σε καραντίνα. Το ίδιο πιθανόν να ισχύσει και για αθλητές που έρχονται από τις ΗΠΑ. Τις σκέψεις μου μεταφέρω, δεν υπονοώ ότι ο Tompkins ή κάποιος άλλος είναι μια ιατρική "βόμβα", προς θεού. Έχω την αίσθηση ότι και αυτό θα ληφθεί υπόψιν από κάποια ομάδα, σε μια πιθανή μετακίνηση του σε άλλη χώρα εκτός Ισπανίας.
Γίνεται ένα τεστ κι όλα καλά. Δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος λόγος ακόμη και να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Αν αποκλείσουμε τις αγορές ΗΠΑ, Ιταλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Γαλλίας κτλ ε δεν έμεινε και τίποτα :roll:

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος RipCity την Κυρ Απρ 12, 2020 1:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Κυρ Απρ 12, 2020 1:45 pm

ssoulliss έγραψε:

Καλα μεχρι να βρεθει εμβολιο ειμαστε εν δυναμει ολοι φορεις. Αν μια ομαδα παει να παιξει αγωνα σε αλλη χωρα, δεν ξερει τι μπορει να συμβει κατα τη διαρκεια του ταξιδιου. Οποτε πλην της 14ημερης καραντινας που ισως επιβαλεται, αν φερουμε παικτη απο εξωτερικο (οποιαδηποτε χωρας) δεν μπορει η ομαδα να κανει κατι αλλο. Γενικα δε βλεπω να γινονται σοβαροι αγωνες, μεχρι να βρεθει εμβολιο ή εστω γρηγορο τεστ. Και παλι ομως εστω οτι υπαρχει τεστ που βγαζει αποτελεσμα αμεσα, φανταστειτε πριν ενα αγωνα να βγουν 2-3 παικτες θετικοι. Νομιζω οτι ολα αυτα τα εχουν σκεφτει στις ομαδες και ξερουν οτι δε μπορουν να ανοικτουν οικονομικα απο τωρα.

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1647
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Κυρ Απρ 12, 2020 3:12 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Απρ 12, 2020 2:50 am
Δεν προκειται ποτε να το κανουν αυτο οι αφοι γιατι μετα θα ξεσηκωθουν ολοι οι παιχτες..Και ο Σλουκας ζητησε περσι να υπογραψουν οτι θα παιρνει τα χρηματα του στην ωρα τους και του ειπαν δεν γινεται, τι θα πουν οι υπολοιποι..
Δεν ισχύει όπως το γράφεις, ο Σλούκας ζήτησε εγγυήσεις (χωρίς να βγουν λεπτομέρειες) και η ομάδα δεν το θεώρησε ηθικά σωστό απέναντι στους παλιούς Έλληνες παίκτες που υπήρχαν εκκρεμότητες. Πλέον δεν υφίστανται καθυστερήσεις.

0
Agio96

senior
Reactions: 45
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Απρ 12, 2020 6:57 pm

Θα μ άρεσε κ πάνγκος στον άσσο παρότι προέρχεται από μακρά απουσία. Το κασε του θα χει πέσει στα 800χιλ λογικά οπότε μπορεί να ανοίξει έτσι το δρόμο για ένα παιχταρά στο 2 3 βλέπε μπροκχοφ. Μετά νομίζω είμαστε καλυμμένοι. Δε νομίζω να γίνουν πάνω από 3 μεταγραφές βάλε κ Μάρτιν μέσα. Να δούμε κ τι θα καθαρίσει βέβαια από παίχτες βλ. Ροτσεστι μπολντουιν ρουμπιτ χαπ κ ποιους θα κρατήσει απ αυτούς

0
basket72
Reactions:

Κυρ Απρ 12, 2020 7:22 pm

Agio96 έγραψε:
Θα μ άρεσε κ πάνγκος στον άσσο παρότι προέρχεται από μακρά απουσία. Το κασε του θα χει πέσει στα 800χιλ λογικά οπότε μπορεί να ανοίξει έτσι το δρόμο για ένα παιχταρά στο 2 3 βλέπε μπροκχοφ. Μετά νομίζω είμαστε καλυμμένοι. Δε νομίζω να γίνουν πάνω από 3 μεταγραφές βάλε κ Μάρτιν μέσα. Να δούμε κ τι θα καθαρίσει βέβαια από παίχτες βλ. Ροτσεστι μπολντουιν ρουμπιτ χαπ κ ποιους θα κρατήσει απ αυτούς
Ο Πάνγκος έχει πολύ ενδιαφέρον. Τον κουβεντιάζουμε καιρό τώρα ως ωραία λύση και για τις 2 ελληνικές. Η απουσία του θεωρώ ότι έχει πιο πολλά πλεονεκτήματα από μειονεκτήματα. Χαμηλή- αναλογικά- τιμή και μεγάλο κίνητρο. Τον παίκτη τον ξέρουμε από τότε που τον λάνσαρε ο Ρενέσες, από τους καλύτερους άσσους στην Ευρωλίγκα. ΟΜΩΣ: θέλει sg δίπλα του που να δαγκώνει στην άμυνα κι άλλους 2 ακόμα καλόύς αμυντικούς στην πεντάδα.
Χειρότερος από τον Σλούκα, αλλά αν δεν μπορέσουμε να πάρουμε τον Κώστα, καλός κι ο Καναδοσλοβένος (και φθηνότερος καθώς με τα λεφτά του Σλούκα παίρνουμε Πάνγκος και Κομπς μαζί και είμαστε οκ).
Από αυτους που αναφέρεις + τον Πολ, λογικά δεν θα μείνει κανείς.

* Για να συνοψίζουμε: Σπανούλης και Πρίντεζης θα πάρουν μαζί όσα έπαιρνε περίπου ο Πρίντεζης μόνος τους μέχρι φέτος. Είναι και το κοντά 1κ που πρέπει να πήρε ο Μίλου πέρσι και όλα τα περσινά συμβόλαια των ξένων.Από την άλλη έχουμε ήδη 3 φθηνούς ξένους με τιμές Eurocup. Να βάλουμε έναν ακόμη στο ίδιο στυλ; Να τον βάλουμε.
Μένουν 2 καλά συμβόλαια συν 1 πολύ καλό που θα είναι ή για τον Σλούκα ή για έναν ακόμα ξένο και να πάμε τελικά με 7 ξένους. Και να επαναλάβω ότι βλέπω πιο πιθανό να είμαστε στην Α1 από το αντίθετο.

Αυτά. :smile:

austerity_blues
Reactions:

Κυρ Απρ 12, 2020 7:47 pm

basket72 έγραψε:
Κυρ Απρ 12, 2020 7:22 pm
Και να επαναλάβω ότι βλέπω πιο πιθανό να είμαστε στην Α1 από το αντίθετο.
Γιατί όμως;

Από την ομάδα δε φαίνεται να έχει γίνει οποιαδήποτε κίνηση για επιστροφή στην Α1.

Προσωπικά μου φαίνεται λίγο ουτοπικό το να επιστρέψουμε. Όχι μόνο για πρακτικούς λόγους, το πώς μπορεί να γίνει αυτό χωρίς κάποιου είδους "πραξικόπημα" δηλαδή, αλλά κυρίως γιατί - και άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς - οι λόγοι για τους οποίους φύγαμε εξακολουθούν να υφίστανται.

Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions: 51
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Big Al

Κυρ Απρ 12, 2020 8:06 pm

Agio96 έγραψε:
Λογικά και οι 4 (+Πωλ) που αναφέρεις στην τελευταία σου περίοδο, θ' αποχαιρετίσουν. Εξακολουθώ να κρατώ έναν (*) για τον Buycks, ως μπάκαπ του toptier pg που πρόκειται (ως ευελπιστούμε) ν' αποκτηθεί.

ΑΝ πάντως είναι να δώσεις 1,8 για Σλούκα Ή 1,8 για Delaney, τα σκας και υπογράφεις τον Αμερικάνο. ΕΎΚΟΛΑ , για μένα- όχι μεγάλο δίλημμα.

Τον πλαισιώνεις με πλάγιους με μέγεθος, άμυνα, σουτ, hustle (McKissic, Broekhoff, Παπ, Λαρετζο) και ψηλούς pnr commandos (Ellis-Martin) & stretch 4 (Βεζε-μετεγγραφή), και βάζεις φωτιά στο ΣΕΦ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3349
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Κυρ Απρ 12, 2020 9:39 pm

Neondreamer έγραψε:

1. Λογικά και οι 4 (+Πωλ) που αναφέρεις στην τελευταία σου περίοδο, θ' αποχαιρετίσουν. Εξακολουθώ να κρατώ έναν (*) για τον Buycks, ως μπάκαπ του toptier pg που πρόκειται (ως ευελπιστούμε) ν' αποκτηθεί.

2. ΑΝ πάντως είναι να δώσεις 1,8 για Σλούκα Ή 1,8 για Delaney, τα σκας και υπογράφεις τον Αμερικάνο. ΕΎΚΟΛΑ , για μένα- όχι μεγάλο δίλημμα.

Τον πλαισιώνεις με πλάγιους με μέγεθος, άμυνα, σουτ, hustle (McKissic, Broekhoff, Παπ, Λαρετζο) και ψηλούς pnr commandos (Ellis-Martin) & stretch 4 (Βεζε-μετεγγραφή), και βάζεις φωτιά στο ΣΕΦ
1. Συμφωνώ. Με μια ένσταση ότι τον κρατάς ως έναν από τους δυο που θα συνοδεύουν τον πρώτο μας γκαρντ.
2. Διαφωνώ, και για μένα δεν υπάρχει δίλλημα αλλά υπέρ του Σλούκα. Πάντως αν αποκτηθεί ο Ντιλέυνι τότε μάλλον (και δυστυχώς για μένα) θα πάμε και για Λαρεντζάκη για να μας βγουν οι Έλληνες.

0
Agio96

senior
Reactions: 45
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Απρ 13, 2020 12:21 am

Πάντως αν τυχόν έρθει ο ντιλεινι η ο οποιοσδήποτε ντιλεινι με μισθό 1.8 το χρόνο, δε μας βγάζει να πάμε για παίχτες τύπου μπροκχοφ κ χιλλιαρντ πχ. Όπως κ τα περί ταρζεφσκι φεικ νιους είναι. Πέρα από αυτό είμαι υπέρ της άποψης να αξιοποιηθεί το ελληνικό στοιχείο κ ας μην είναι όλοι πρώτης γραμμής. Μόνο έτσι χτίζονται οι ομάδες, με το γηγενές υλικό. Δε θεωρώ δηλαδή πως είναι καλό να παίζει μόνο ένα 5 λεπτό ο λαρε κ ο κονιαρης. Μη ξεχνάμε ότι ο κονιαρης αν αποβάλλει αυτο το φόβο που έχει κάποιες φορές θα γίνει πολύ καλύτερος του μαντζαρη

0
basket72
Reactions:

Δευ Απρ 13, 2020 2:17 am

austerity_blues έγραψε:
Κυρ Απρ 12, 2020 7:47 pm
Γιατί όμως;

Από την ομάδα δε φαίνεται να έχει γίνει οποιαδήποτε κίνηση για επιστροφή στην Α1.

Προσωπικά μου φαίνεται λίγο ουτοπικό το να επιστρέψουμε. Όχι μόνο για πρακτικούς λόγους, το πώς μπορεί να γίνει αυτό χωρίς κάποιου είδους "πραξικόπημα" δηλαδή, αλλά κυρίως γιατί - και άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς - οι λόγοι για τους οποίους φύγαμε εξακολουθούν να υφίστανται.
Ο βασικός λόγος είναι ότι το ¨μέχρι τέλους¨ δεν έγινε για αυτούς ακριβώς τους λόγους που λανσαρίστηκε. Ο δεύτερος βασικός λόγος είναι η επιστροφή Μπαρτζώκα που μετά την ιστορία του πάρκινγκ (συνέδριο ¨επιστημόνων¨ με την ΚΑΕ να σφυρίζει αδιόφορα) σίγουρα θα έθεσε συγκεκριμένους όρους για να γυρίσει πόσο μάλλον μετά την ανοργανωσιά εκ μέρους της ΚΑΕ γύρω από το " μέχρι τέλους¨.
Ο τρίτος λόγος είναι ότι και στην ΚΑΕ είδαν ότι τελικά αποσυντόνισε πολυεπίπεδα η συμμετοχή σε μια μόνο λίγκα.
ο τέταρτος λόγος είναι ότι όλοι θέλουν τον Ολυμπιακό πίσω. (Μια φορά έλλειψε από την Α1 και τελικά διεκόπη το πρωτάθλημα :D )
Ο πέμπτος είναι ότι μέσα από μια αλληλουχία καταστάσεων, θα μας τελειώσει κι ο Βεζίρης στη θέση του Βεζίρη, Βασιλαλόπουλους.

Πάμε και στα του τόπικ.
Θεωρώ κι εγώ ότι ο Ντιλέινι δεν πρόκειται να παίξει στον Ολυμπιακό. Αν έχουμε πρόταση (αν, πάντα) μπορεί αυτή να γίνεται και στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με Σλούκα, που λογικά έχουν ήδη ξεκινήσει. ;)
Ούτε Ταρζέφκσι βλέπω. ¨Οχι ότι δεν μου αρέσει, αλλά δεν πιστεύω ότι ο κόουτς Μπι πήρε τον Μάρτιν για τρίτο, ή πήρε τον Έλλις για τρίτον. Με αυτούς τους 2 λογικά θα πορευτεί + έναν μπαλαντέρ.

Από την άλλη βλέπω ότι τον Μπρόκχοφ όντως θα τον θέλει ο κόουτς γιατί έχω πάντα στο μυαλό μου αυτό που είχε πει σε ανύποπτη φάση: "Θέλω 5 δίμετρους στην πεντάδα" οκ ο ένας να μην είναι δίμετρος αλλά θα έχει κοντά 4.

Τέλος, θα συμφωνήσω κι εγώ με Conan82 : Μεταξύ Ντιλέινι και Σλούκα προτιμώ τον δεύτερο. Καλύτερος παίκτης ο αμερικάνος και έχει και χαρακτηριστικά που μας λείπουν και δεν τα έχει ο Κώστας, που όμως θα έρθει να κλείσει καριέρα, να μείνει 3-5 χρόνια κι όχι να φύγει του χρόνου. Θέλουμε τη χημεία που έχει ο Σλούκας με την ομάδα, θέλουμε 2 συνδετικούς κρίκους σε καλή ηλικά (μαζί με τον Παπ)με την σπουδαία ομάδα του 12-15 και θέλουμε τον καλύτερο Ελληνα (σχετικά) διαθέσιμο.

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Δευ Απρ 13, 2020 12:00 pm

Δεν ανοιγουμε ενα τοπικ για το "μεχρι τελους" να συζητησουμε, διοτι πραγματι κανουμε σαν να μην εχει γινει τιποτα εδω και ενα χρονο (αναφερομαι για ολα τα site), συζηταμε για μεταγραφες τοπ παικτων, εχουμε δηλωσεις προπονητη που λεει οτι δε μπορουμε να παρουμε παικτες της επιλογης μας και τελικα καταληγουμε στη τριτη και τεταρτη επιλογη και αλλα πολλα. Νομιζω οτι ενα τετοιο τοπικ καλο θα εκανε, διοτι το μεχρι τελους επιδρα σε ολα τα νεα της ομαδας. Αν πχ οι λογοι δεν ειναι αυτοι που λανσαριστηκαν αλλα αλλοι, δε νομιζω οτι μπορει να μεινει ασχολιαστο (πραγμα που δε το πιστευω αλλα δε το αποκλειω), πεσαμε στην Α2 οπου παιζουμε με την αναπτυξιακη, δε το λες λιγο πραγμα. Υπαρχει κοσμος που θεωρει τη κινηση αυτη αναγκαια για τον συλλογο, και αλλοι ως υποκριτικη και εν θερμω.
Ισως θα μπορουσαμε να προτεινουε δυο ροστερ ενα αν παιζουμε Α1 και ενα αν δε παιζουμε. ;)

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3678
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Δευ Απρ 13, 2020 1:21 pm

Neondreamer έγραψε:
Agio96 έγραψε:
Λογικά και οι 4 (+Πωλ) που αναφέρεις στην τελευταία σου περίοδο, θ' αποχαιρετίσουν. Εξακολουθώ να κρατώ έναν (*) για τον Buycks, ως μπάκαπ του toptier pg που πρόκειται (ως ευελπιστούμε) ν' αποκτηθεί.
Eγω θα πω οτι πρεπει καποια στιγμή να κρατήσουμε τον ίδιο κορμό ξένων μπας και φτιάξουμε ομοιογένεια κάποια στιγμή. Δε μπορεί κάθε χρονο να τους αλλαζουμε* !

* και δε μιλώ για αυτούς που φεύγουν για ένα καλύτερο συμβόλαιο.

2
2 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”