Εθνική Εφήβων (U18)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3656
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 30, 2022 11:14 pm

:shock:

Μεγάλο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό. Δεν θα πρέπει με τίποτα να βλέπει το ματς από πάγκο σε παρόμοια φάση που το πέρασε ο Μαντζουκας.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Κυρ Ιούλ 31, 2022 12:14 am

Gkos έγραψε:
Σάβ Ιούλ 30, 2022 9:53 pm
Hipster έγραψε:
Σάβ Ιούλ 30, 2022 8:37 pm

Για τον Καλαντζη καπως ετσι ειναι αν και δεν εδειξε να ειναι και στα καλυτερα του. Και εγω για βασικο 3 τον περιιμενα.
Για τον Καλατζη(χωρίς Ν ,φαγώθηκες να βαζεις Ν ) κρατάω μια πισινή μήπως είναι ακόμα ανέτοιμος.
Βεβαια άμα ειναι ανέτοιμος ανοιγει αλλη συζητηση απο την αντιστροφη πλευρα....
Ελα ρε συ, μην εισαι φορμαλιστης. Και Καλατζη τον εχω γραψει, απλα ειμαι της αυτοματης γραφης και μου ξεφευγουν γραμματα :)
Δε τον ειπα και Ευθυμιου οπως τον Ευσταθιου στο Πανελληνιο. :roofl:
Το περιμενα με δυο ι δεν σε πειραξε :banghead:

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Κυρ Ιούλ 31, 2022 12:18 am

Gkos έγραψε:
Σάβ Ιούλ 30, 2022 9:50 pm
Hipster έγραψε:
Σάβ Ιούλ 30, 2022 8:24 pm

Βρε εγω την γνωμη σου ρωταω. Να στο ζωγραφισω ή να στο παιξω στο πιανο; :P

Και μην μου αρχισεις τα δεν ξερω, δεν ακουσα , δεν ειδα. Δεν μας βλεπει κανεις, μεταξυ μας τα λεμε. :roofl:
Αγαπημένε μου φίλε ,θαρρώ πως λησμονείς(κακώς😂) πως ενω εσυ διατηρείς(όσο διατηρείς τέλος πάντων για τους άλλους) την ανωνυμία σου,εγώ την έχω απωλεσει προ πολλού αυτη την ιδιότητα! :)
Οπότε τέτοιες ερωτήσεις δεν έχουν απάντηση οπως αντιλαμβάνεσαι!
Εδω λες σε κάποιον ότι κάποιος άλλος επαιξε καλύτερα απο κείνον ,και σου κρατάει 2 εβδομάδες μούτρα😂
Και συ ρωτάς τέτοια...
Ναι, το λησμονησα ειναι η αληθεια, τα γεραματα.
Εχεις ολα τα δικια :)
Αποσυρω την ερωτηση.
Ολοι μας ειμαστε παιδια του ιδιου θεου :peace: :wave:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Κυρ Ιούλ 31, 2022 12:30 am

polykos έγραψε:
Σάβ Ιούλ 30, 2022 10:22 pm
Αμα είναι ανέτοιμος, δεν πρέπει να συμμετέχει σε αγώνα και μάλιστα τουρνουά.

Πολύ θα θελα να δώ Σπρίντζιο-Ευθυμίου ταυτόχρονα και περισσότερη ωρα.
Δήμου????
Δεν τον ειδαμε περισσοτερη ωρα γιατι μπηκε ο Καλλιοντζης αντι του Ευσταθιου στο δευτερο ροτεισον και συνεχιζω να απορω γιατι.
Οσο για τον Δημου με τον Κωνσταντινιδη, αν τα κριτηρια ειναι μπασκετικα και μονο, πραγματικα δεν μπορω να τα καταλαβω.
Και δεν ειμαι και κανας τρελλος φαν του Δημου.

0
Ioanvaz

Reactions: 2

Κυρ Ιούλ 31, 2022 12:42 am

Νομίζω πως αυτό που περιμέναμε αυτό ειδαμε. Σίγουρα σαν 1η εικόνα είναι καλύτερη από την U20 αν και θεωρώ πως έχει λιγότερο ταλέντο συγκριτικά. Για Σαμοντουροφ βλέπουμε όλοι την προοπτικη του και οτι παίζει σωστα το παιχνίδι (άμυνα και επίθεση)αλλα για εμένα είναι πρόβλημα ότι δεν θυμάμαι στο παιχνίδι μια προσωπική φάση να φτιαξει μόνος του. Rebound και οτι πήρε απο κάτω έβαλε η κέρδισε foul. Βεβαια για να είμαι δικαιος στους άλλους τομεις του παιχνιδιου κάνει τα περισσότερα σωστα.

0
basketara

sophomore
Reactions: 18

Κυρ Ιούλ 31, 2022 1:09 am

SteveNashidis έγραψε:

Μεγάλο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό. Δεν θα πρέπει με τίποτα να βλέπει το ματς από πάγκο σε παρόμοια φάση που το πέρασε ο Μαντζουκας.
Παιδιά σόρρυ που θα το πω.Μην παρασύρεστε και γράψετε πράγματα που δεν ξέρετε.
Ο Σάμαντουρωφ στον Παναθηναϊκό δεν .πορεί να παίξει.Ξεχαστε το
Μπορεί να γεμίζει το ρόστερ και να κάνει προπόνηση σε πιο σκληρό επίπεδο.
Φέτος είναι τυχερός με το διπλό δελτίο
Και αν γινει και ομάδα U21.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin

Κυρ Ιούλ 31, 2022 1:46 am

basketara έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:

Διαφωνούμε αλλά οκ σεβαστό. Θα ξεφύγει η συζήτηση σε οφτοπικ.
Δεν παρασύρθηκα πάντως τον παρακολουθω αρκετά χρόνια . Έχει δεξιότητες που δεν βρίσκεις εύκολα ως πακέτο και μπορεί να παίξει στον ΠΑΟ με τρόπο όμοιο που χρησιμοποίησε ο Λάσο τους μικρούς του φέτος στην Ρεάλ. Είναι απλά θέμα ποια φιλοσοφία θα επικρατήσει.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
taraboura

euroleague
Reactions: 264
Αγαπημένη ομάδα: Real-Madrid

Κυρ Ιούλ 31, 2022 3:11 am

SteveNashidis έγραψε:
Κυρ Ιούλ 31, 2022 1:46 am
basketara έγραψε:

Διαφωνούμε αλλά οκ σεβαστό. Θα ξεφύγει η συζήτηση σε οφτοπικ.
Δεν παρασύρθηκα πάντως τον παρακολουθω αρκετά χρόνια . Έχει δεξιότητες που δεν βρίσκεις εύκολα ως πακέτο και μπορεί να παίξει στον ΠΑΟ με τρόπο όμοιο που χρησιμοποίησε ο Λάσο τους μικρούς του φέτος στην Ρεάλ. Είναι απλά θέμα ποια φιλοσοφία θα επικρατήσει.
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Άνετα μπορεί να πάρει από φέτος το χρόνο συμμετοχής πχ του Αλοθέν. Επειδή παρακολουθώ και γ εθνική δεκαετίες πρώτη φορά βλέπω παίκτη 16-17 ετών(!!!!!) να έχει τόσο καθοριστικό ρόλο σε άνοδο ανδρικής ομάδας από γ σε β εθνική. Είναι φαινόμενο αυτός ο παίκτης. Και μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει καν τις φιλοδοξίες της Ρεάλ. Θα έπρεπε να ρισκάρει να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νέους.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα βρεθεί στο NBA σύντομα.

1
1 Εικόνα
manhac

junior
Reactions: 207

Κυρ Ιούλ 31, 2022 3:59 am

Κάκιστη επιλογή παικτών. Με εξαίρεση Σαμοντουροφ, Ζουγρη, Πλωτα, Κορκοντζελο και Σπριντζιο κανένας άλλος δεν έπρεπε να είναι στη δωδεκαδα. Ούτε με κριτήριο πόσο καλή χρονιά έκαναν, ούτε με κριτήριο τις δυνατότητες και το ταλέντο τους.

2
2 Εικόνα
Takaros

junior
Reactions: 13

Κυρ Ιούλ 31, 2022 7:47 am

Επειδη παρακολουθω ΔΟΥΚΑ για μενα ο Λαγγος φετος εκανε πολυ καλη σεζον Β εθνικη ,οποτε δικαιως τον πηραν.Στον Δουκα ηταν πιο χρησιμος απο κορκο .

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin

Κυρ Ιούλ 31, 2022 9:24 am

manhac έγραψε:
Κάκιστη επιλογή παικτών. Με εξαίρεση Σαμοντουροφ, Ζουγρη, Πλωτα, Κορκοντζελο και Σπριντζιο κανένας άλλος δεν έπρεπε να είναι στη δωδεκαδα. Ούτε με κριτήριο πόσο καλή χρονιά έκαναν, ούτε με κριτήριο τις δυνατότητες και το ταλέντο τους.
Ποιοί έπρεπε να μπούνε στην θέση ποιών και τι έκαναν φέτος στις ομάδες τους; Πληροφοριακά για να συγκρίνουμε.

0
Εικόνα
The veteran

Reactions: 15

Κυρ Ιούλ 31, 2022 9:34 am

SteveNashidis έγραψε:
manhac έγραψε:
Ποιοί έπρεπε να μπούνε στην θέση ποιών και τι έκαναν φέτος στις ομάδες τους; Πληροφοριακά για να συγκρίνουμε.
Να συμπληρώσω : "και τι έκαναν οι ομάδες τους?".
Επισης όσο τρέχει το τουρνουά νομίζω ότι πρεπει να αποφεύγουμε τα ονόματα αυτών που δεν θα έπρεπε να είναι, για το καλό της ομάδας. Αλλωστε θα το δείξει και η παρουσία τους.
Τέλος για το ποιος θα έπρεπε να είναι έχω ήδη αναφερθεί στον Τσιμερίκα από την Βόρεια Ελλάδα που παρακολουθώ στενά. Φυσικά θα μπορούσαν να είναι κι αλλοι, αλλα αυτή ειναι κραυγαλέα περίπτωση

1
1 Εικόνα
basketara

sophomore

Κυρ Ιούλ 31, 2022 9:48 am

The veteran έγραψε:
Κυρ Ιούλ 31, 2022 9:34 am
SteveNashidis έγραψε:

Να συμπληρώσω : "και τι έκαναν οι ομάδες τους?".
Επισης όσο τρέχει το τουρνουά νομίζω ότι πρεπει να αποφεύγουμε τα ονόματα αυτών που δεν θα έπρεπε να είναι, για το καλό της ομάδας. Αλλωστε θα το δείξει και η παρουσία τους.
Τέλος για το ποιος θα έπρεπε να είναι έχω ήδη αναφερθεί στον Τσιμερίκα από την Βόρεια Ελλάδα που παρακολουθώ στενά. Φυσικά θα μπορούσαν να είναι κι αλλοι, αλλα αυτή ειναι κραυγαλέα περίπτωση
Για τον Τσιμερικα έχω αναφερθεί και εγώ.Και δίνω περισσότερο βάρος στο ότι είναι χρόνια με τον Σάμαντουρωφ.Ο Καλατζής στην Δέκα έπαιζε στην Σκιά και των Δύο.Λογικα αντί του Καλατζή έπρεπε να πάρει τον Ιωαννίδη στην Εθνική εφήβων.

0
manhac

junior
Reactions: 207

Κυρ Ιούλ 31, 2022 10:10 am

SteveNashidis έγραψε:
manhac έγραψε:
Χαβαλές, Τσιμερίκας, Καρακώστας, στον άσο, Καπετάκης, Βασιλείου στο δύο, Σταυρακόπουλος, Φίλιππας, Αρφαράς, Φύτρος, Γεροκώστας, Καραγίαννης. Ομάδα με 10% τρίποντο και δεν πήρες έστω έναν καλό σουτέρ (πήρες τον Δήμου και δεν τον δοκιμάζεις). Ομάδα χωρίς δημιουργία και δεν πήρες ένα passing first άσο. Έχεις Σαμοντούροφ και Ζούγρη και δεν μπορείς να περάσεις μια πάσα και να παίξεις ένα πικ εν ρολ. Αυτά είχαν φανεί από τα φιλικά, αλλά περίμενα να δω κάποια παιχνίδια για να έχω εικόνα και να είμαι επιεικής, αλλά η χθεσινή εμφάνιση με μια από τις πιο αδύναμες ομάδες στο τουρνουά ήταν αποκαρδιωτική.

3
3 Εικόνα
basketara

sophomore

Κυρ Ιούλ 31, 2022 10:41 am

manhac έγραψε:
Κυρ Ιούλ 31, 2022 10:10 am
SteveNashidis έγραψε:

Χαβαλές, Τσιμερίκας, Καρακώστας, στον άσο, Καπετάκης, Βασιλείου στο δύο, Σταυρακόπουλος, Φίλιππας, Αρφαράς, Φύτρος, Γεροκώστας, Καραγίαννης. Ομάδα με 10% τρίποντο και δεν πήρες έστω έναν καλό σουτέρ (πήρες τον Δήμου και δεν τον δοκιμάζεις). Ομάδα χωρίς δημιουργία και δεν πήρες ένα passing first άσο. Έχεις Σαμοντούροφ και Ζούγρη και δεν μπορείς να περάσεις μια πάσα και να παίξεις ένα πικ εν ρολ. Αυτά είχαν φανεί από τα φιλικά, αλλά περίμενα να δω κάποια παιχνίδια για να έχω εικόνα και να είμαι επιεικής, αλλά η χθεσινή εμφάνιση με μια από τις πιο αδύναμες ομάδες στο τουρνουά ήταν αποκαρδιωτική.
Έχεις δίκαιο σε κάποια ονόματα
Πχ είδα στο φ4 της ΕΚΑΣΘ αντί για τον καλιοτζη έπρεπε να πάρει τον Ιωάννου.Ο καλιοτζης δεν μπορεί να παίξει τέτοια διοργάνωση.Ο καλιοτζης είναι Γ εθνικαριος δεξιόχειρας πολυτελειας.
Σταυρακοπούλος που λες ναι είναι μέσα.
Αρφαράς είναι αν δεν κάνω λάθος ο σουτέρ στον Ολυμπιακό.Ναι πάλι είμαι μέσα.
Να ρωτήσω λίγο για την επιμονή στο Κωνσταντινίδη??
Του είπε κανείς ότι πρέπει να παίξει και άμυνα.

Παίχτες που να βοηθήσουν τον Σάμαντουρωφ δεν βλέπω.
Η Σχεδίαση της Εθνικής εφήβων νομίζω ότι έγινε όπως παλιά με χαρτάκι και όχι επιλογές του Κατζουρη.Αν αυτές είναι οι επιλογές του Κατζουρη πραγματικά λυπάμαι.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Γυναικών και Εθνικές Ομάδες Κλιμακίων ΕΟΚ”