Εθνική Εφήβων (U18)
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis
- Reactions: 3656
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- Hipster
- Reactions: 1186
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελα ρε συ, μην εισαι φορμαλιστης. Και Καλατζη τον εχω γραψει, απλα ειμαι της αυτοματης γραφης και μου ξεφευγουν γραμματα

Δε τον ειπα και Ευθυμιου οπως τον Ευσταθιου στο Πανελληνιο.

Το περιμενα με δυο ι δεν σε πειραξε

0
- Hipster
- Reactions: 1186
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι, το λησμονησα ειναι η αληθεια, τα γεραματα.Gkos έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 30, 2022 9:50 pmΑγαπημένε μου φίλε ,θαρρώ πως λησμονείς(κακώς) πως ενω εσυ διατηρείς(όσο διατηρείς τέλος πάντων για τους άλλους) την ανωνυμία σου,εγώ την έχω απωλεσει προ πολλού αυτη την ιδιότητα!
![]()
Οπότε τέτοιες ερωτήσεις δεν έχουν απάντηση οπως αντιλαμβάνεσαι!
Εδω λες σε κάποιον ότι κάποιος άλλος επαιξε καλύτερα απο κείνον ,και σου κρατάει 2 εβδομάδες μούτρα
Και συ ρωτάς τέτοια...
Εχεις ολα τα δικια

Αποσυρω την ερωτηση.
Ολοι μας ειμαστε παιδια του ιδιου θεου

1
1

Νομίζω πως αυτό που περιμέναμε αυτό ειδαμε. Σίγουρα σαν 1η εικόνα είναι καλύτερη από την U20 αν και θεωρώ πως έχει λιγότερο ταλέντο συγκριτικά. Για Σαμοντουροφ βλέπουμε όλοι την προοπτικη του και οτι παίζει σωστα το παιχνίδι (άμυνα και επίθεση)αλλα για εμένα είναι πρόβλημα ότι δεν θυμάμαι στο παιχνίδι μια προσωπική φάση να φτιαξει μόνος του. Rebound και οτι πήρε απο κάτω έβαλε η κέρδισε foul. Βεβαια για να είμαι δικαιος στους άλλους τομεις του παιχνιδιου κάνει τα περισσότερα σωστα.
0
Παιδιά σόρρυ που θα το πω.Μην παρασύρεστε και γράψετε πράγματα που δεν ξέρετε.SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 30, 2022 11:14 pm
Μεγάλο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό. Δεν θα πρέπει με τίποτα να βλέπει το ματς από πάγκο σε παρόμοια φάση που το πέρασε ο Μαντζουκας.
Ο Σάμαντουρωφ στον Παναθηναϊκό δεν .πορεί να παίξει.Ξεχαστε το
Μπορεί να γεμίζει το ρόστερ και να κάνει προπόνηση σε πιο σκληρό επίπεδο.
Φέτος είναι τυχερός με το διπλό δελτίο
Και αν γινει και ομάδα U21.
0
- SteveNashidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Διαφωνούμε αλλά οκ σεβαστό. Θα ξεφύγει η συζήτηση σε οφτοπικ.basketara έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 1:09 amΠαιδιά σόρρυ που θα το πω.Μην παρασύρεστε και γράψετε πράγματα που δεν ξέρετε.SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 30, 2022 11:14 pm
Μεγάλο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό. Δεν θα πρέπει με τίποτα να βλέπει το ματς από πάγκο σε παρόμοια φάση που το πέρασε ο Μαντζουκας.
Δεν παρασύρθηκα πάντως τον παρακολουθω αρκετά χρόνια . Έχει δεξιότητες που δεν βρίσκεις εύκολα ως πακέτο και μπορεί να παίξει στον ΠΑΟ με τρόπο όμοιο που χρησιμοποίησε ο Λάσο τους μικρούς του φέτος στην Ρεάλ. Είναι απλά θέμα ποια φιλοσοφία θα επικρατήσει.
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- taraboura
- Reactions: 264
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Άνετα μπορεί να πάρει από φέτος το χρόνο συμμετοχής πχ του Αλοθέν. Επειδή παρακολουθώ και γ εθνική δεκαετίες πρώτη φορά βλέπω παίκτη 16-17 ετών(!!!!!) να έχει τόσο καθοριστικό ρόλο σε άνοδο ανδρικής ομάδας από γ σε β εθνική. Είναι φαινόμενο αυτός ο παίκτης. Και μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει καν τις φιλοδοξίες της Ρεάλ. Θα έπρεπε να ρισκάρει να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νέους.SteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 1:46 amΔιαφωνούμε αλλά οκ σεβαστό. Θα ξεφύγει η συζήτηση σε οφτοπικ.basketara έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 1:09 am
Παιδιά σόρρυ που θα το πω.Μην παρασύρεστε και γράψετε πράγματα που δεν ξέρετε.
Δεν παρασύρθηκα πάντως τον παρακολουθω αρκετά χρόνια . Έχει δεξιότητες που δεν βρίσκεις εύκολα ως πακέτο και μπορεί να παίξει στον ΠΑΟ με τρόπο όμοιο που χρησιμοποίησε ο Λάσο τους μικρούς του φέτος στην Ρεάλ. Είναι απλά θέμα ποια φιλοσοφία θα επικρατήσει.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα βρεθεί στο NBA σύντομα.
1
1

- SteveNashidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 15
- Προειδοποιήσεις:
0
Να συμπληρώσω : "και τι έκαναν οι ομάδες τους?".SteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 9:24 amΠοιοί έπρεπε να μπούνε στην θέση ποιών και τι έκαναν φέτος στις ομάδες τους; Πληροφοριακά για να συγκρίνουμε.
Επισης όσο τρέχει το τουρνουά νομίζω ότι πρεπει να αποφεύγουμε τα ονόματα αυτών που δεν θα έπρεπε να είναι, για το καλό της ομάδας. Αλλωστε θα το δείξει και η παρουσία τους.
Τέλος για το ποιος θα έπρεπε να είναι έχω ήδη αναφερθεί στον Τσιμερίκα από την Βόρεια Ελλάδα που παρακολουθώ στενά. Φυσικά θα μπορούσαν να είναι κι αλλοι, αλλα αυτή ειναι κραυγαλέα περίπτωση
1
1

Για τον Τσιμερικα έχω αναφερθεί και εγώ.Και δίνω περισσότερο βάρος στο ότι είναι χρόνια με τον Σάμαντουρωφ.Ο Καλατζής στην Δέκα έπαιζε στην Σκιά και των Δύο.Λογικα αντί του Καλατζή έπρεπε να πάρει τον Ιωαννίδη στην Εθνική εφήβων.The veteran έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 9:34 amΝα συμπληρώσω : "και τι έκαναν οι ομάδες τους?".SteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 9:24 am
Ποιοί έπρεπε να μπούνε στην θέση ποιών και τι έκαναν φέτος στις ομάδες τους; Πληροφοριακά για να συγκρίνουμε.
Επισης όσο τρέχει το τουρνουά νομίζω ότι πρεπει να αποφεύγουμε τα ονόματα αυτών που δεν θα έπρεπε να είναι, για το καλό της ομάδας. Αλλωστε θα το δείξει και η παρουσία τους.
Τέλος για το ποιος θα έπρεπε να είναι έχω ήδη αναφερθεί στον Τσιμερίκα από την Βόρεια Ελλάδα που παρακολουθώ στενά. Φυσικά θα μπορούσαν να είναι κι αλλοι, αλλα αυτή ειναι κραυγαλέα περίπτωση
0
Χαβαλές, Τσιμερίκας, Καρακώστας, στον άσο, Καπετάκης, Βασιλείου στο δύο, Σταυρακόπουλος, Φίλιππας, Αρφαράς, Φύτρος, Γεροκώστας, Καραγίαννης. Ομάδα με 10% τρίποντο και δεν πήρες έστω έναν καλό σουτέρ (πήρες τον Δήμου και δεν τον δοκιμάζεις). Ομάδα χωρίς δημιουργία και δεν πήρες ένα passing first άσο. Έχεις Σαμοντούροφ και Ζούγρη και δεν μπορείς να περάσεις μια πάσα και να παίξεις ένα πικ εν ρολ. Αυτά είχαν φανεί από τα φιλικά, αλλά περίμενα να δω κάποια παιχνίδια για να έχω εικόνα και να είμαι επιεικής, αλλά η χθεσινή εμφάνιση με μια από τις πιο αδύναμες ομάδες στο τουρνουά ήταν αποκαρδιωτική.SteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 9:24 amΠοιοί έπρεπε να μπούνε στην θέση ποιών και τι έκαναν φέτος στις ομάδες τους; Πληροφοριακά για να συγκρίνουμε.
3
3

Έχεις δίκαιο σε κάποια ονόματαmanhac έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 10:10 amΧαβαλές, Τσιμερίκας, Καρακώστας, στον άσο, Καπετάκης, Βασιλείου στο δύο, Σταυρακόπουλος, Φίλιππας, Αρφαράς, Φύτρος, Γεροκώστας, Καραγίαννης. Ομάδα με 10% τρίποντο και δεν πήρες έστω έναν καλό σουτέρ (πήρες τον Δήμου και δεν τον δοκιμάζεις). Ομάδα χωρίς δημιουργία και δεν πήρες ένα passing first άσο. Έχεις Σαμοντούροφ και Ζούγρη και δεν μπορείς να περάσεις μια πάσα και να παίξεις ένα πικ εν ρολ. Αυτά είχαν φανεί από τα φιλικά, αλλά περίμενα να δω κάποια παιχνίδια για να έχω εικόνα και να είμαι επιεικής, αλλά η χθεσινή εμφάνιση με μια από τις πιο αδύναμες ομάδες στο τουρνουά ήταν αποκαρδιωτική.SteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 31, 2022 9:24 am
Ποιοί έπρεπε να μπούνε στην θέση ποιών και τι έκαναν φέτος στις ομάδες τους; Πληροφοριακά για να συγκρίνουμε.
Πχ είδα στο φ4 της ΕΚΑΣΘ αντί για τον καλιοτζη έπρεπε να πάρει τον Ιωάννου.Ο καλιοτζης δεν μπορεί να παίξει τέτοια διοργάνωση.Ο καλιοτζης είναι Γ εθνικαριος δεξιόχειρας πολυτελειας.
Σταυρακοπούλος που λες ναι είναι μέσα.
Αρφαράς είναι αν δεν κάνω λάθος ο σουτέρ στον Ολυμπιακό.Ναι πάλι είμαι μέσα.
Να ρωτήσω λίγο για την επιμονή στο Κωνσταντινίδη??
Του είπε κανείς ότι πρέπει να παίξει και άμυνα.
Παίχτες που να βοηθήσουν τον Σάμαντουρωφ δεν βλέπω.
Η Σχεδίαση της Εθνικής εφήβων νομίζω ότι έγινε όπως παλιά με χαρτάκι και όχι επιλογές του Κατζουρη.Αν αυτές είναι οι επιλογές του Κατζουρη πραγματικά λυπάμαι.
1
1