Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Leo.gkogkos

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε με παίκτη που πέρασε σοβαρό τραυματισμό.Leo.gkogkos έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 9:25 amΣτο Αμέρικα πάντως λένε ότι κάναμε πρόταση στον Γκαρσία 3 εκατομμύρια για 2 χρόνια. Μπορεί να με πείτε τρελό αλλά μόνο εγώ δεν ψίνομαι για τον Γκαρσία; Εκτός αν φύγει ο Τάιλερ. Προσωπικά θα ήμουν ικανοποιημένος με Πουλακίδα, φτάνει να πάρει παιχνίδια και να του δώσει χρόνο ο κόουτς.
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει, μια-δυο μερούλες δεν κάνουν τρελή διαφορά. Εξαρτάται τι τρως βέβαια. Αν είναι μακαρόνια οκ, αν είναι πιο ευαίσθητο προϊόν όπως γιαούρτι ή γάλα, καλύτερα όχι.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 9:16 amδεν ειναι ασχημα εμεις στο σπιτι ο,τι ληγει στο φαρμακειο το χρησιμοποιουμε , οκ ειναι δυσκολο καμιαφορα να παλευεις με τον κροκοδειλο για να παρεις το πουκαμισο που θελεις απο την ντουλαπα η να βλεπεις την κορη σου να μιλαει στην πολυθρονα και να λεει"Αη βασιλη μου εγω για τα χριστουγεννα θελω..." αλλα απο την αλλη εδω και εικοσι χρονια ασχημη κουβεντα δεν εχω αλλαξει με τη γυναικα μου ...ολοι ευτυχισμενοι ειμεθα.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Αυτο εννοω οτι αδικειται απο την αγορα. Αν εκανε και αυτος τεταετες τωρα ε δεν θα ισχυαν τα ποσα που ισχυαν το 23. Θα μπορουσε να το επικοινωνησει αυτο. Φαουλ της δομαδας που δεν τον καλεσε απο μονη της αλλα το να βαζει ο Βαρλας το Eurohoops σαν πολιορκητικο κριο μονο κακο εκανε.Erether έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 9:02 amΉ αν του είχαν μιλήσει μέσα από την ομάδα νωρίς και δεν μαθαινε από το ίντερνετ ότι έρχεται παίκτης στη θέση του με διπλάσιο συμβόλαιο από εκείνον. Αυτά που λέγαμε κάποτε για ισορροπίες, δεν ήταν μονάχα δικαιολογία για να μην πληρώσουν οι αφοι μεγάλα συμβόλαια. Όντως είναι κάτι που ισχύει.Jeight έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 8:40 amΌλο το θέμα του γουοκαπ θα είχε αποφευχθεί αν ο Βάρλας πηγαίνει στην διοίκηση και τους έλεγε έχω πρόταση 3 μύρια από Ντουμπάι, ξέρω ότι ο Τόμας έχει συμβόλαιο αλλά αισθάνεται ότι αδικείται από την αγορά όπως έχει διαμορφωθεί.
Ήρεμα, παστρικα και ωραία. Ούτε συνεντεύξεις, ούτε άρθρα από δημοσιογράφους, ούτε κατακραυγή.
Παρόλαυτα είναι προφανώς και φάουλ του παίκτη που μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα, δε δέχεται να μείνει ούτε με 5,8 για 3 χρόνια. Είναι πολύ καλά λεφτά.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
περα απο την πλακα ειναι ενα αστειο που κυκλοφορει μεταξυ φαρμακοποιων οτι ο,τι υπαρχει σε σαπουνι σαμπουαν κρεμες κτλ στο σπιτι ενος φαρμακοποιου ειναι ληγμενο του φαρμακειουkite26 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 9:31 amΕντάξει, μια-δυο μερούλες δεν κάνουν τρελή διαφορά. Εξαρτάται τι τρως βέβαια. Αν είναι μακαρόνια οκ, αν είναι πιο ευαίσθητο προϊόν όπως γιαούρτι ή γάλα, καλύτερα όχι.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 9:16 am
δεν ειναι ασχημα εμεις στο σπιτι ο,τι ληγει στο φαρμακειο το χρησιμοποιουμε , οκ ειναι δυσκολο καμιαφορα να παλευεις με τον κροκοδειλο για να παρεις το πουκαμισο που θελεις απο την ντουλαπα η να βλεπεις την κορη σου να μιλαει στην πολυθρονα και να λεει"Αη βασιλη μου εγω για τα χριστουγεννα θελω..." αλλα απο την αλλη εδω και εικοσι χρονια ασχημη κουβεντα δεν εχω αλλαξει με τη γυναικα μου ...ολοι ευτυχισμενοι ειμεθα.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ούτε εγώ ψήνομαι αν και καταλαβαίνω γιατί αρέσει στο Μπαρτζώκα και θεωρητικά θα μπορούσε να πάρει τη θέση του Σακ.Leo.gkogkos έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 9:25 amΣτο Αμέρικα πάντως λένε ότι κάναμε πρόταση στον Γκαρσία 3 εκατομμύρια για 2 χρόνια. Μπορεί να με πείτε τρελό αλλά μόνο εγώ δεν ψίνομαι για τον Γκαρσία; Εκτός αν φύγει ο Τάιλερ. Προσωπικά θα ήμουν ικανοποιημένος με Πουλακίδα, φτάνει να πάρει παιχνίδια και να του δώσει χρόνο ο κόουτς.
και να φύγει ο Γουόκαπ δε βγαίνουν οι χρόνοι.
ΚΜΜ, Μοντέρο, Τζόσεφ
Ντόρσεϊ, Φουρνιέ, Γκαρσία είναι too much.
μόνο αν κάτσει στην Πάρο μέχρι το Φλεβάρη ο Φουρνιέ
ο Γκαρσία off ball σε καμία περίπτωση, είναι κακός σουτέρ και θέλει τη μπάλα στα χέρια για να είναι χρήσιμος.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχει λόγος. Η παράδοση. Το κάνουμε κάθε χρόνο....Erether έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 9:27 amΔεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε με παίκτη που πέρασε σοβαρό τραυματισμό.Leo.gkogkos έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 9:25 amΣτο Αμέρικα πάντως λένε ότι κάναμε πρόταση στον Γκαρσία 3 εκατομμύρια για 2 χρόνια. Μπορεί να με πείτε τρελό αλλά μόνο εγώ δεν ψίνομαι για τον Γκαρσία; Εκτός αν φύγει ο Τάιλερ. Προσωπικά θα ήμουν ικανοποιημένος με Πουλακίδα, φτάνει να πάρει παιχνίδια και να του δώσει χρόνο ο κόουτς.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλα με τον Γκαρσία δεν ρισκάρουμε ιδιαίτερα.
Δεν παίζει σε θέση που έχουμε και κενά, και κάνα δίμηνο να έμενε έξω με τραυματισμο αν ήταν παίκτης μας δεν νομίζω ότι θα τρέχαμε για μεταγραφή για να τον αναπληρώσουμε.
Πιο πολύ επείδη γυάλισε στον Μπαρτζώκα νομίζω και γι' αυτό ξέρουμε το όνομα του.
Τώρα κάποιος πιο πονηρεμένος θα μπορούσε να πει ότι ίσως είναι μέρος της παράδοσης να πετάμε λεφτά σε παίκτες οι οποίοι δεν προσφέρουν τίποτα ( βλέπε Νιλικινα, Σίκμα, Μπραζντέικις από σύχρονη ιστορία) που θα μπορούσαμε να δώσουμε για άλλους εκεί που έχουμε πρόβλημα ( ή να ανανεώναμε παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαια σύντομα).
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα δε μου στέκει η ιδέα του να θέλει η ομάδα τον Τζοούνς Γκαρσία. Με το υπάρχον ρόστερ, γιατί να μην κρατούσε Μακκισικ για συμπλήρωμα που και τα ίδια χαρακτηριστικά έχει, και παιδί της ομάδας ήταν. Πιο πολύ βγάζει νόημα ο Γκαρσία να είναι ένα τύποις plan b σε περίπτωση που προκύψει κάποιο θέμα με Ντόρσεϊ (χτύπα ξύλο).
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι παιδί Ελλήνων γονέων (μάνα και πατέρας) αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να έχει παίξει στην εθνική πριν τα 18 ή κάτι τέτοιο, ας μας πει κάποιος που ξέρει καλύτερα.big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 10:27 amΠουλακιδας αυτή τη στιγμή δεν έχει ελλ.διαβατηριο ,σωστά?
Εάν το αποκτήσει,για την Εθνική θα είναι ίδιο καθεστώς με Γουοκαπ ,Ντιρσει κλπ (δλδ restricted)?
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν έρθει ο Garcia λογικά Ντόρσεϊ είχαμε ο λόγος που δεν με παίρνει από κάτω είναι επειδή θα έχουμε Montero που μπορεί να παίξει στο 2 οπότε ο Ντόρσεϊ φέτος και καλός να είναι θα παίζει 22 λεπτά βαριά που θα οδηγήσουν σε δυσαρέσκεια + ότι θέλει 3,5 μύρια από ότι ακούγεται υπερβολικά πολλά για μια καλή σεζόν... Για το ότι θέλει την μπάλα πολύ το ίδιο και ο Ντόρσεϊ όπως είχανε δηλώσει του κάνανε συζητήσεις για να μοιράζει την μπάλα για αυτό στον τελικό εξαφανίστηκε σφίξανε οι άμυνες δεν του βγήκανε τα σουτ επειδή ανέβηκε η δυσκολία εκτέλεσης και δεν μπορούσε να προσφέρει κάτι άλλο
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κι ο Ντορσει τετοιος ηταν. το cut-off ειναι η ηλικια εκδοσης διαβατήριου που νομίζω είναι τα 18kein έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 10:33 amΕίναι παιδί Ελλήνων γονέων (μάνα και πατέρας) αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να έχει παίξει στην εθνική πριν τα 18 ή κάτι τέτοιο, ας μας πει κάποιος που ξέρει καλύτερα.big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 10:27 amΠουλακιδας αυτή τη στιγμή δεν έχει ελλ.διαβατηριο ,σωστά?
Εάν το αποκτήσει,για την Εθνική θα είναι ίδιο καθεστώς με Γουοκαπ ,Ντιρσει κλπ (δλδ restricted)?
Για αυτό θα έπρεπε η ΕΟΚ να γυρίζει τα high schools και να τα τσιμπάει τα παιδιά πριν τα 18 για διαβατήριο. Τζάμπα είναι, ένα συνεργάτη στην Αμερική θέλει ό,τι ακούει να το ψαχνει.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πουλακιδας θα ναι σαν τον ντορσει στην εθνική άρα δεν συμφέρει..
Τον γκαρσια πάντως τον έχουμε δει να παίζει δέκα ματς όλα και όλα .. μπορεί ο μπαρτζω να βλέπει πάνω του κάτι διαφορετικό.. και ο μακισικ πριν έρθει σκόρερ χωρίς τρίποντο ήταν ..
Και μένα πάντως δεν μου κολλάει σαν κίνηση .. ένα 3ρι βασικό μας λείπει
Τον γκαρσια πάντως τον έχουμε δει να παίζει δέκα ματς όλα και όλα .. μπορεί ο μπαρτζω να βλέπει πάνω του κάτι διαφορετικό.. και ο μακισικ πριν έρθει σκόρερ χωρίς τρίποντο ήταν ..
Και μένα πάντως δεν μου κολλάει σαν κίνηση .. ένα 3ρι βασικό μας λείπει

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο